Mnenja: "Empire techno", spletna trgovina gospodinjskih aparatov in elektronike

S prihodom virtualnih trgovin je naročanje na spletu postalo veliko lažje, hitrejše in bolj donosno. Poleg tega izbira takšnih butikov resnično navdušuje. To so lahko specializirane in ozke trgovine ali tiste, v katerih lahko kupite vse, od nogavic do avtomobila. Velik izbor in ponuja spletno trgovino "Empire techno". Tukaj seveda ne boste kupili avtomobila, lahko pa najdete veliko elektronskih in domačih aparatov za dom, pisarno in celo majhna zasebna podjetja, kot so avtopralnice.


Kratke informacije o podjetjih in mestu

"Empire of techno" - spletna trgovina, ki v svetu "Web" deluje že več kot leto dni. Specializirana je za prodajo na daljavo gospodinjstva in elektrotehnike. Vsa prodaja podjetja poteka preko osebne spletne strani, odprte na imperiatechno.ru. Izdelki, ki so predstavljeni na spletnem mestu, ne proizvajajo sami. V tem primeru ima vlogo posrednika med kupcem in proizvajalcem, saj kupuje vse svoje izdelke v skladiščih največjih proizvajalcev strojev v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu. Spletna stran podjetja ima zunanji videz, priročno navigacijo in jasno upravljanje. Za tiste stranke, ki prvič obiščejo spletno mesto, so na voljo dodatni nasveti in navodila, vodnik po korakih. Vse blago je razdeljeno na naslove, kar olajša iskanje. Te informacijepotrjeni so tudi številni pregledi uporabnikov. Empire techno - trgovina, kjer lahko naročite le nekaj klikov.


Kakšno blago ponuja podjetje?

Trenutno je v trgovini elektronike Empire techno na voljo naslednje skupine izdelkov:
 • Veliki gospodinjski aparati (hladilne komore, vinske omare, sušilni stroji, plinski kotli).
 • Vgrajeni kuhinjski aparati (pečice, nape, mikrovalovne pečice).
 • Mali gospodinjski aparati (pekarne, cvrtniki, kuhinjski kombajni).
 • Aparati in električne naprave za gospodinjstvo (sesalniki, likalniki).
 • Naprave za obnovo in upoštevanje osebne higiene (masaže, trimerji).
 • Otroški izdelki in dodatki (avtomobilski sedeži, vagoni).
 • Poleg tega lahko v okviru te spletne trgovine najdete klimatsko in računalniško tehnologijo, prenosne in prenosne naprave za dom, dacha, pisarno, vodovod, pohištvo in celo gospodinjske kemikalije. Če verjamete v povratne informacije, ima Empire techno velik izbor, ki mu lahko zavide vsak domači hipermarket tehnologije in elektronike.

  Kje je trgovina "Empire techno": naslovi

  Podjetje se nahaja v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu. Če živite v glavnem mestu Ruske federacije, moskovski urad vašega podjetja, ki se nahaja na naslednjem naslovu: Lunevo, Moskovska regija, vam bo bolj ustrezalo. V Sankt Peterburgu je predstavitev organizacije dejansko mogoče najti na Cuban Street, 84.

  Priročnost in zmožnost namestitve

  Iz beseduporabnikom postaja jasno, da poleg hitrosti in udobnosti naročanja ponuja tudi storitve za namestitev in odpravljanje napak v kupljeni opremi. Instalacijske storitve običajno opravljajo predstavniki dveh organizacij: "Phoenix" ali "T10 Service".
  Te storitve lahko uporabljate tako, da aplikacijo zapustite na spletnem mestu spletne trgovine. Kot pravijo uporabniki, se namestitev opreme običajno izvede dan po dostavi izdelkov.

  Kakovost kupljenega izdelka

  V skladu s politiko podjetja imajo vsi aparati in naprave, ki prihajajo od proizvajalca, vse potrebne certifikate kakovosti. Poleg tega podjetje skrbno pregleduje vsak model zaradi njegove celovitosti in razpoložljivosti. Predstavniki podjetja so to vsaj prepričali. Ampak ali je res? Če skrbno preučite vse kritike, je "Empire techno" trgovina, ki se prepusti dvojnemu vtisu. Po eni strani v naslovu podjetja najdete veliko pozitivnih izrazov, na drugi strani pa enako število negativnih misli. Veliko uporabnikov se ne naveliča uživati ​​visoke kakovosti kupljenega blaga. Povejo mi, kako izpolnjujejo evropske norme, in jih priporočam svojim znancem. Drugi, nasprotno, govorijo o zelo dvomljivi kakovosti izdelkov. Pustijo negativna in včasih jezna mnenja. "Empire techno" bi po njihovem mnenju moralo bolje spremljati kakovost svojih izdelkov. Mnogi so se na primer pritožilizunanje napake v tehnologiji, prisotnost udrtin in razpok na telesu in prevlekah. Druga je dobila električne naprave, ki so hitro ušle iz reda.

  Koliko je mogoče dobiti vrnitev ali zamenjavo?

  Za reševanje sporov, ki izhajajo iz kupcev po plačilu in prejemu blaga, družba predvideva poplačilo sredstev ali zamenjavo razvajene opreme za alternativni model. V tem primeru je vračilo ali zamenjava kupljenega blaga možna najkasneje v 2 tednih od datuma prejema. Te možnosti, v skladu s pravili podjetja, veljajo samo za tiste vrste izdelkov, ki ne izpolnjujejo zahtev, so nedelujoče ali so odkrile tovarniško napako. V drugih primerih se vrnitev in izmenjava ne opravljata. Tako deluje podjetje Empire of Techno v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu.
  Po mnenju uporabnikov je mogoče zamenjati opisane izdelke, ki so bili poškodovani ali neprimerni, vendar je to zelo težko. Iz besed kupcev je razvidno, da so predstavniki podjetja zelo zaposleni ali namerno vlečeni pravočasno.

  Pomembno je, da preverite element, ko ga prejmete?

  Sklicevanje na podsklopi ali vizualne napake izdelkov je mogoče videti le pri vizualnem pregledu in pri naročanju v trgovini "Empire techno". St. Petersburg in Moskva sta dve mesti, kjer so predstavništva podjetja, kjer lahko prideš osebno. Vendar pa, kot je povedal strankam, pridobivanje v pisarnah organizacije ni tako priročno. Zato, ne glede na to, kako hitro je kurir, je treba paket pregledati in ga nujno odpreti. V nasprotnem primeru je problem s prejetoblago bo izključno vaše in podjetje bo dokazalo, da bo nekaj zelo težko. Poleg tega spletna stran podjetja vnaprej opozarja, da niso odgovorni za krivdo kupca. To je takrat, ko blaga ne pregledate takoj in preverite njegovo učinkovitost, in to storite šele po odhodu kurirja.

  Kako izpolniti povračilo?

  Kupci morajo za vrnitev:
 • prenesti elektronsko različico prijavnega obrazca.
 • Napolnite ga in ga pošljite na določen e-poštni naslov.
 • Predložite prijavo s fotografijami, ki navajajo pomanjkljivosti in razloge za vrnitev.
 • Če čarovnik odide za popravilo vaše opreme, mora biti izjava opremljena z dejanjem popravila. Skratka, ta spletna trgovina ima svoje prednosti in slabosti. Po pregledu ocen lahko ugotovite, ali je vredno uporabiti njegove storitve ali ne.

  Sorodne publikacije