"Skyrim": ukraden kupec in lokacija

V Skyrimu je ukraden trgovec univerzalni NPC, ki predstavlja tatskega ceha, ki članom klana omogoča prodajo ukradenega blaga. Takoj izkoristite to priložnost ne bo izšlo, saj je najprej potrebno vstopiti v ceh sam in izvršiti vrsto nalog. Ne pozabite, da boste še vedno morali najti kraj, kjer boste sprejeti, in zagotoviti dostop do informacij. Konec koncev, se bodo daleč od vseh lahko pridružili tej skupnosti, in ne pričakujejo topel sprejem, saj udeleženci niso tako prijetni. Zato je treba ravnati strogo v skladu z načrtom: najprej bomo iskali njihov azil, nato pa začeli graditi ugled.

Guild of Thieves in Skyrim

Preden iščete ukradenega kupca v Skyrimu, pojdimo na ceh. Najprej morate obiskati mesto Riften in poiskati gostilno, imenovano Buffy Flask. Tam se nahaja sedež in prisotni so glavni člani klana. Samo ne oklevajte in vprašajte lokalne prebivalce o tem kraju, sicer ne boste tako prijetno dobrodošli. Ceh ne uporablja najboljšega ugleda med prebivalci in stražarji, nihče ne mara tatov in še posebej tistih, ki jih želijo zadeti.


Takoj, ko izpolnite prvi pogoj, morate najti koordinatorja, ki se skriva na osrednjem trgu mesta, njegovo ime pa je Brignolfo. Prvi pogovor ne bo dolg, se odloči, da vas bo preizkusil in dal delo. Po tem, ko ga dokončate, bo ceh razumel, da lahko z njimi vzpostavite dialogbolj razmislite o možnosti, da bi se uvrstili v klan.

Napredovanje v ceh

Ne pričakujte, da bo nekaj nalog razkrilo koordinate ukradenih trgovcev v Skyrimu. Pomembno je razumeti, da boste morali trdo delati, zato bodite pripravljeni na naslednje:
 • Za začetek morate dobiti status "tatu". To je mogoče storiti s preprostimi pogovori in priznanjem glavnega poslanstva esnafa.
 • Potem moramo porabiti nekaj - klan ni v najboljšem položaju in potrebuje dobro financiranje.
 • Bodite prepričani, da boste pomagali Sokhanians, do odrešenja in stanovanja.
 • Ne pozabite, da so vsi člani ceha bratje, ko gre za bitko, ni treba dvomiti, da je meč takoj izpostavljen.
 • Če boste delovali pravilno, se bo družba razvijala in vam ponudila več nalog. Za začetek vam bo omogočen dostop do preprostega ukradenega kupca v Skyrimu v cehovski samici, vendar bo majhen in z minimalno zalogo financ. Postopoma se boste razvijali in komunikacije se bodo izboljševale, dosegli boste točko, da vam bodo povedali o trgovcu, ki take stvari kupi na precenjenih stroških, hkrati pa izda še dodatna naročila, ki imajo na zalogi več kot 4.500 zlata.


  Zmožnost prodaje kraje

  Ukradene - stvari, ki ste jih sprejeli brez dovoljenja iz trgovine, v prehodu ali pa ste jih pravkar pobrali na dvorišču hiše. Praviloma so te stvari označene s posebno rdečo oznako, ki ne omogoča prodaje pridobljenega blaga navadnim trgovcem. Možno ga je ukrastiVse, od preprostih žlic in sveč, ki se konča s celimi kosi vina, konjev in rok. Vendar pa bi morali razumeti, da če ste ukradli naključno, se bo draga zanimala za takšne dejavnosti in verjetno boste na kraju samem zaprti ali usmrčeni. Poleg tega niso vse NPC-ji v igri neškodljivi, zato vam bodo mnogi z veseljem dali uroke ali poskusili zabodati bodalo. Bodite previdni in previdni, sicer boste poškodovani.

  Kako najti ukradene trgovce?

  Zdaj se moramo ukvarjati s tem, kako najti kupca, ki je ukraden v "Skyrim". Takoj bomo opazili, da je v igri več takih oseb, vsaka ima svoje želje, potrebe in cene za blago. Sprva boste na voljo kupcu v cehovski tatovi, toda ima najnižje cene in prodati ukradenemu je neprofitno. V samoti je ukraden Skyrimov trgovec. Najdete ga v gostilni "Laughing rat", ime pa je NPC Gulum-Ai. Naj ga ne prestraši grozljiv videz, saj je trgovec čudovit. V Vaytranu je še vedno ukraden Skyrimov kupec. Najde ga v lovcu Hunning in se pretvarja, da je navaden služabnik po imenu Mullie Macie. Skoraj vsako mesto lahko najde takšno osebo in proda svoje ukradeno blago, vendar je treba biti zelo previden in poskušati ne priti do stražarja. Tipičen simbol kupca je simbol v obliki diamanta s črko "T".

  Je vredno uporabiti krajo?

  "Skyrim" je dokaj strog virtualni svet z množico nevarnosti, zmajev in drugih neprijetnih.sovražniki Da bi preživeli v takšnih razmerah, morate v žepu priti kovance, sicer boste postali lahka žrtev resnih nasprotnikov. Torej, če ne nosite vesti, in želite hitro dobiti bogate, potem se prepričajte, da črpalko iz kraje in vstopite v ceh. Res je, da obstaja tudi zadnja stran te situacije - komaj kdo se bo želel ukvarjati z vašim značajem in še več govoriti, glede na vašo raven ugleda in pripadnosti temni skupnosti. Zdaj imate vse informacije o možnosti prodaje ukradenega blaga in organizacij, ki se ukvarjajo s takšnimi zadevami. Še vedno je potrebno osebno utrditi znanje in poskušati uspeti v tem poslu.

  Sorodne publikacije