Dragons in Skyrim: Vrste in opis. Ice Dragon. Krvavi zmaj. Partnaki

Zmaji - najnevarnejša in najmočnejša bitja v Skyrimu. In ko preidete igro, se boste morali boriti večkrat s temi krilatimi pošasti. In čeprav se bitke ne da imenovati enostavno, pa je umor zmaja najboljša lekcija v igri. Konec koncev, po tem boste dobili ne samo izkušnje, ampak tudi zelo dragocene predmete in, seveda, duhovi pošasti. Ugotovili boste, kaj so zmaji v Skyrimu in kje jih iskati.

Dragons in Sky Skyrim

V igri "Skyrim" je veliko nevarnih bitij, ki vam bodo z veseljem razdelili junaka na koščke. Toda kateri koli od teh nasprotnikov ni enak moči zmajev. Te leteče pošasti imajo izjemno moč, poleg tega so pametne in izjemno preživele.


In čeprav bo zmajska bitka prinesla veliko, še posebej v začetnih fazah igre, vas bo še vedno zanimala bitka. Po umoru pošasti boste prejeli kosti in lestvice, ki jih lahko prodate ali uporabite za izdelavo oklepov. Ampak glavna stvar - po smrti pošast vam bo mimo duše. In ta snov je potrebna za odkrivanje in učenje novih besed moči ali krikov. Sprva se bodo zmaji v Skyrimu le redko srečevali. Toda, ko bodo mimo njih, bo veliko več. In če želite pospešiti postopek in se pogosteje srečati z lovskimi živalmi, sledite naslednjim točkam igre:
 • Murmulnir Murder. Poraz tega zmaja je blizuVaytran, medtem ko mimo začetne naloge glavne zgodbe. In čeprav vaš junak ne bo dovolj močan, ni pretežko soočiti se z pošastjo, ker vam bo v boju z pošastnimi stražarji pomagalo. Po tem se bodo zmaji v Skyrimu pojavili malo pogosteje.
 • Pridobivanje krika "Dracona". Vi obvladujete to besedo Sile, ko preidete iskanje Quest of the World. Po tem se bodo zmaji pojavili takoj, ko boste prišli v katerokoli mesto.
 • Zmaga nad Aldouinom. Ko končate glavno zgodbo, bodo zmaji prenehali biti redkost. Napadli vas bodo v skoraj vsakem potovanju v mesto ali ječo.
 • Normalni zmaj

  To je najšibkejša oblika zmajev, ki nimajo dodatnih sposobnosti. Toda boj z njim ne bo lahko, saj se takšna pošast pojavlja le v začetni fazi igre. In če se ujameš, bo pošast takoj uničila tvojega junaka na koščke.


  Običajni zmaji so zelo počasni. Da bi jih premagali, hodite okoli pošasti od zadaj. Hkrati poskusite, da ne pade pod razpada krila.

  Bloody Dragon

  Ta tip se pojavi, ko vaš junak doseže 20. stopnjo. Lahko jih spoznate na sivo-zeleni luski in velikem repu s konico, ki je oblikovana kot ventilator. Imajo močnejšo zaščito in ugriz od običajnih zmajev. Poleg tega lahko premagajo svoj rep. Zato je zelo nevarno, da se jim približamo od zadaj. Če želite ubiti sovražnika, poskusite udariti med krilo in rep. Ali pa uporabite oddaljeno orožje ali magijo.

  Ice Dragon

  Ta tip se pojavi na 10. stopnji igralca. Z videzom in močjo so te živali podobne navadnim zmajem, vendar jih odlikuje dejstvo, da lahko uporabljajo Creek, ki popolnoma odpravi trajnost Dovakina. Potem ne boste mogli pobegniti pred napadi sovražnikov ali uporabiti močnih napadov. Zato je med bojem z ledenim zmajem zaželeno, da se skrijemo pred kriki za ovire in uporabimo napitke, obnovimo vzdržljivost.

  Najstarejši zmaj

  Ta močna in nevarna bitja se pojavijo, ko junak doseže raven 32. Imajo rdečkasto rjavo luskasto površino in rep konice rezila. V boju se uporabljata tako ognjena kot ledena magija in za sekundo, da izvlečeta vso vzdržljivost. Premagajte rep in ugrizite najstarejšega zmaja, ki je izredno močan. Za zmago v bitki s pošastjo, boste morali piti veliko zaščitnih škrg in ne enkrat, da uporabite obnovitveno čarovnijo.

  Stari zmaji

  Ti zmaji se razlikujejo od najstarejše svetle barve in močnejšega ugriza in diha. Pojavi se pošast, ko Dovakin doseže raven 40-45.

  Noble Dragon

  Posebna vrsta letečih pošasti, ki se pojavi po dodajanju Dawnguarda. Razlikuje se od drugih vrst glave in vratu, ki spominja na kačo, kot tudi velikih lasnic na repu in vratu. V boju se uporabljajo tako požarni kot ledeni kriki, in to veliko bolj pogosto kot drugi zmaji v Skyrimu. Poleg tega so topošast se lahko potopi v vodo. Dobro je, da se pojavijo v igri, ko protagonist doseže raven 59 razvoja.

  Legendarni zmaj

  To je najmočnejša in nevarna sorta. Zmaji se pojavijo pri namestitvi dodatka Dawnguard in šele potem, ko dosežete igralca ravni 78. \ t Razlikujejo se od drugih vrst vijolične obarvanosti kože in zvite rogovi na glavi. V bitki aktivno uporabljajo tu'umi, zaradi česar so zelo nevarni nasprotniki.

  Unikatni zmaji

  Poleg običajnih letečih bitij boste pri prehodu igre "Skyrim" srečali edinstvene zmaje: To je glavni antagonist Dovakina, ki se bo moral boriti na koncu parcele. Bitka z njim vam bo prinesla veliko težav, tudi če boste prenesli junaka. Mimogrede, Alduin je rešil njen lik iz izvedbe ohranjevalnika zaslona.
 • Partnaki. Zmaj, ki živi v črevesju sveta, bo postal vaš pomočnik v boju proti Aldoingu.
 • Rob. Ta zmaj bo moral zajeti in ukrotiti svojega lika v gradu Draconian Frontier. In potem vas bo popeljal do zadnje bitke z Alduinom.
 • Milmournir. To je prvi zmaj, ki se bo moral boriti v igri. Srečanje z njim bo potekalo v bližini zahodne straže.
 • Sakhnir. Ta zmaj bo moral biti ubit v Guy Kai pri prehodu parcele.
 • Zmaj okostja. Ta nemrtvi vas bo spoznala v labirintih, z misijami iz Guild of Mages.
 • Dirnevir. Ta edinstven zmaj bo spoznal vašega junaka, ko bo končal Dawnguard.
 • Kje najti leteče pošasti?

  Spoznajte zmaja v "Skyrimu" lahko na kateri koli lokaciji, razen pod zemljo. Toda takšni sovražniki so tako redki, da so tako redki, da se lahko motijo ​​in letijo, ne da bi napadli protagonista. Torej, če želite definitivno ubiti letečo pošast in dobiti dušo zmaja v Skyrimu, pa tudi lestvice in kosti, potem obiščite enega od njihovih dnevnikov.

  Podobne lokacije v igri so enajst. Z njimi lahko opravljate naloge iz katerega koli jarla. Ali pa prideš sam. Torej, seznam lokacij:
 • Visokošolski jezik. Ta kraj je južno od Riftena.
 • Jesenska stolpnica. Če želite priti do brloga, pojdite po poti, ki gre od Ayvarstad.
 • Vrh severnega vetra. Da bi prišli sem, se peljite severozahodno od Stone Shore in hodite skozi jašek.
 • Pot Drevnih. To skrivališče leži v gorah, vzhodno od Falkirata.
 • Zobje kraterjevega zmaja. Ta kraj lahko najdete na severu vasice Kartwasten.
 • ​​
 • Starodavni vrhovi. Zmajevo skrivališče je skrito v gorah južno od Morphala.
 • Oltar rojenega neba. Da bi prišli v ta brlog, pojdite na ostanke starih severnih stopenj. Pot se začne v gorah, malo vzhodno od Morphala.
 • Dvokraki vrh. Ta lokacija se nahaja v bližini ruševin Raldbjörn, na vrhu južnega gorovja.
 • Mount Antor. Zmajeva brlog je skrita v gorah, jugozahodno od azurnega svetišča.
 • Greben z okostjem. Prihod na to lokacijo je preprost, kerskrita je v ravnini. In najti brlog, pojdite do močvirja med Windhelmom in Rifthenom.
 • Zaveza Seringa. To je edina zmajska trata na otoku Salt. Na voljo bo tudi po namestitvi dodatka Dragonborn.
 • Obisk teh krajev v iskanju želenih predmetov je lahko neskončen. Upoštevajte, da če ubijete zmaja, ki živi v enem od teh dnevnikov, se naslednjič pojavi pred 10 dnevi igre.

  Kako poklicati zmaje?

  Če nimate želje teči po lokacijah v iskanju krilatih pošasti, jih lahko pokličete tam, kjer ste. Če želite to narediti, uporabite kode za Skyrimove zmaje. Za začetek odprite igralno konzolo s tipko "~". Nato napišite naslednji ukaz: player.placeatme ID. Namesto ID vnesite kodo zmaja samega:
 • normalno - EAFB4;
 • okostje - 9192C;
 • zmrzali - 351C3;
 • starejši - 96E4D;
 • krvava - F77F8;
 • starodavno - F811C.
 • Upoštevajte, da ko zmaji Skyrim kličejo po igralni konzoli, je zelo verjetno, da ne boste mogli absorbirati duše mrtvega bitja. Torej je ta metoda bolj primerna, če za pošast potrebujete samo kožo in tehtnico.

  Kako postati sam zmaj?

  Želite poskusiti sebe kot letečo pošast? Nato prenesite poseben Skyrim mod za preobrazbo zmajev. Po namestitvi dodatka se bo pojavilo majhno iskanje. Za začetek morate iti v nebeškega bratranca, ki je v Vaytranu, in tam morate položiti dva.obročki in amuleti. Takoj, ko boste nosili te nakit, boste takoj postali zmaj in boste lahko leteli, se borili in uporabljali vse veščine teh bitij. Poleg tega, zahvaljujoč spremembi, lahko neodvisno izberete vrsto nebeške pošasti.

  Sorodne publikacije