EMF format in interakcija z njim

V tem članku vam bomo povedali, kako odpreti EMF. Ta oblika je razširila Windows metadatoteke. Razvijalec te širitve je Microsoft Corporation. V operacijskem sistemu Windows je branje in zapisovanje v to datoteko dovolj hitro. Rešitev je bila razvita leta 2007 in je sestavni del Microsoftovega operacijskega sistema.

Opis

Format EMF je dodeljen vektorskim datotekam, ki jih uporabljajo aplikacije, ki se izvajajo v operacijskem sistemu Windows. Ta rešitev se uporablja predvsem za shranjevanje zbirke slik iz galerije Microsoft Clip. Obstaja razširjena in razširjena različica datoteke WMF. Ta rešitev se uporablja tudi pri prenosu podatkov prek odložišča. Datoteke EMF se prevedejo s seznama zapisov. Hkrati je vsaka izmed njih določena risarska ekipa.


Ilustrator

Adobe Illustrator cc vam omogoča interakcijo z datotekami EMF. To je eno najpogostejših orodij za delo z vektorsko grafiko. Glavni namen programa je razvoj postavitev različnih tiskanih izdelkov in njihova naknadna objava. Poleg tega je Adobe Illustrator vsestranski grafični urejevalnik.

Drugi programi

CorelDRAW Graphics Suite podpira tudi format EMF. To je zmogljiv urejevalnik vektorske grafike. S pomočjo programa lahko obdelujete slike, ustvarjate različne risbe, diagrame, grafe in diagrame. Uporablja se za razvoj logotipov, diagramov, tehničnih ilustracij, označevanja strani, diagramov poteka. V tej odločbiVključite urejevalnik Corel PHOTO-PAINT.


Datoteke EMF lahko odprete s programom Inkscape. To je brezplačno orodje za delo z vektorsko grafiko, ustvarjanje umetniških in tehničnih ilustracij. Programski paket v celoti ustreza standardom CSS, XML, SVG. Ta rešitev je večplastna. Realizirane različice za različne operacijske sisteme. Če morate delati z obliko EMF, bodite pozorni tudi na aplikacijo ACDSee. To je shareware orodje za interakcijo s slikami. Omogoča vam, da hitro pregledujete grafične datoteke in jih po potrebi urejate. Tukaj je paketni način. Obstajajo različice programa za Mac OS X in Microsoft Windows. Aplikacija ima dva načina interakcije s slikami: polno in hitro. Razlikujejo se po številu razpoložljivih orodij za obdelavo grafike. Vmesnik je enostavno prilagoditi glede na osebne nastavitve uporabnika. Pri ogledu slike lahko dodate ključne besede in različne oznake. In možnost vizualizacije vam omogoča hitro razvrščanje grafike in izbiro želenih slik. Za potrditev lastništva slike lahko dodate vodni žig. IrfanView omogoča tudi odpiranje datotek z razširitvijo EMF. To je majhna in zmogljiva aplikacija za pregledovanje in urejanje grafičnih slik. Seznam programskih funkcij se lahko močno razširi s prenosom potrebnih pomožnih modulov, ki so na voljo na uradnem viru razvijalca. Aplikacija omogoča izvajanje številnih grafičnih operacij. Sliko lahko pretvorite vnegativna ali enobarvna slika.

Sorodne publikacije