Zakaj ne pride denar do "Yandex.Money"?

Sistem "Yandex.Groshi" (OTRUT) je eden najbolj priljubljenih v Rusiji. Zdaj se lahko virtualna sredstva prevedejo v resnično, saj se lahko elektronska torbica OUTTA enači z računom v banki. Tako kot v katerem koli sistemu, obstaja nekaj težav, eden od njih - ko denar ne pride na "Yandex.Groshi", potem pa razmislite o možnih razlogih.

Zakaj na elektronsko denarnico

ni deponiranih nobenih sredstev. Najpogostejše težave pri vpisovanju sredstev na elektronsko denarnico nastanejo pri polnjenju prek plačilnih terminalov, ki so nameščeni na večini prodajnih mest. Soočeni s to situacijo, mora uporabnik najprej poskusiti ugotoviti, zakaj denar ne pride v "Yandex.Money". Obstaja več razlogov, zakaj se to dogaja.


V vsakem posameznem primeru lahko denarni tok med plačilnim sistemom in virtualno blagajno traja od nekaj sekund do več dni, zamuda pa je najpogosteje povezana s tehničnimi okvarami opreme. Kot rezultat, denar, ki je bila narejena z napravo, "zamrzne". To se lahko zgodi iz več razlogov:
 • v času transakcije ni internetne povezave;
 • odpoved same storitve "Yandex";
 • Težave v programski opremi terminala.
 • Pogosto razlog je v nepozornosti uporabnikov, ki so naredili napako pri izpolnjevanju vloge za plačilo. Vendar, če je oseba prepričana v pravilnost ukrepa, vendar še vedno ni prišel do denarja za "Yandex.Groshi", potem je potrebnotehnična pomoč.


  Kdaj obstajajo težave?

  Tako bomo rešili najpogostejše težave za uporabnike:
 • denar ne pride v Yandex.Groshi, ko se prevede iz druge elektronske torbice;
 • če se račun dopolni prek plačilnega terminala.
 • V vsakem primeru stanje z neobračunanimi sredstvi povzroča slabe misli in ne dviguje razpoloženja.

  Pošiljanje iz druge torbice

  Ko je bil denar prenesen iz druge torbe in pošiljatelj /prejemnik izjavil, da tega ni storil, bi lahko obstajalo več možnosti: prva - ko so bile izpolnjene zahteve, je bila storjena napaka in niso prispeli na ta račun , druga vas zavaja. To je žalostno, vendar zadnjo možnost pogosto uporabljajo scammers. Morda boste celo prejeli posnetek zaslona čeka, ali je to problem v našem času, ko ima vsak drugi "Photoshop"? Plačila v plačilnem sistemu Yandex.Money se ne morejo izgubiti, saj danes taki primeri niso znani, vendar je zadostna situacija z malomarnostjo uporabnikov. Praktično vsi prenosi med denarnicami potekajo takoj, in če imate težave in vprašanja, jih lahko vedno postavite v oddelek za podporo.

  Plačilni terminal

  Zakaj ne bi prišel v "Yandex.Money" denar, ki je bil odobren z napravo za sprejemanje plačil in kaj storiti v takem položaju? V bistvu se taki problemi pojavijo pri samem terminalu, zato se obrnite na servisno organizacijo naprave, preko katere je bilaplačilo Na kontrolnem mestu je vedno navedena številka terminala. Če je bil ček izgubljen, poiščite lastniško telefonsko številko (običajno je navedena na sami napravi ali v meniju v razdelku »Informacije«) in se obrnite nanj ter sporočite naslednje: datum in čas plačila, naslov lokacije, številko torbico in količino. Če so vam povedali, da je bil denar prenesen, se obrnite na servisno službo "Yandex.Groshi".

  Trajanje vpisa

  Številni uporabniki so zaskrbljeni glede vprašanja, koliko denarja prihaja v »Yandex. Money«. V primeru plačilnih transakcij znotraj sistema, tj. Iz ene torbice v drugo, sredstva pridejo na račun v nekaj minutah. Prenos gotovine in brezgotovinskih sredstev lahko traja od nekaj minut do nekaj dni. To je posledica tehničnih zamud pri različnih sistemih ali neuspeha programa.
  Nekateri nasveti
  Najprej je treba opozoriti na dejstvo, da je treba, ko opravite operacijo prek plačilnega stroja, potrdilo o plačilu obvezno in hraniti do prejema denarja na računu. To je edini dokument, ki bo argument pri reševanju sporov. Pogosto je tako, da terminal ne izda potrdil o plačilu. V tem primeru je treba zapomniti čas transakcije in točen znesek prenosa ter obvezno navesti, ali so bila sredstva prejeta na račun. Če denar ne pride v "Yandex.Money", se obrnite na lastnika opreme. Glavna stvar, če ne boste plačali denar, ne panike. Če se niste zgodiliPolnjenje e-purse računa ne pomeni, da je bil denar popolnoma izgubljen ali dodeljen. Najverjetneje je prišlo do tehnične težave, po odstranitvi katere bo uporabnik prejel svoj prevod. In ne pozabite natančno preveriti podrobnosti vloge, potem ne bo nobenih težav.

  Sorodne publikacije