ID telefona: Kako ugotoviti v našem času

Doslej je veliko ljudi zanimalo informacije o tem, kako najti telefonsko številko z ID-jem. Proces tega dejanja je dokaj preprost, a hkrati zanimiv. Oglejmo si identifikacijsko številko telefona za podrobnosti spodaj.

Opis

Beseda tukaj ni zelo primerna, vendar še vedno ne bo težko odpraviti osebnih podatkov. Še posebej, če se te informacije nanašajo samo na številko mobilnega telefona. Ta ukrep je mogoče zlahka izvajati prek dveh priljubljenih socialnih omrežij, ki so pogosta v številnih državah, zlasti ko gre za CIS. Med njimi so VKontakte in Facebook. To so tisti, ki odgovorijo na vprašanje: "ID telefona: kako izvedeti?". Prav tako morate poznati e-poštne podatke osebe, katere številko želite identificirati.


Kako najti številko

Ta svetovna omrežja pomagajo najti telefonsko številko, ki je tako zanimiva. Kako ugotoviti, kako najti telefonsko številko - poglejmo primer. Najprej je treba opozoriti, da pri obnovi strani v socialni mreži VKontakte aplikacija prikaže prvi del telefonske številke uporabnika. Vsebuje prvih 7 številk uporabnikovega telefona. Kot je za Facebook, ta aplikacija tudi natisne številke telefonske številke, vendar ne prvih sedem, in drugi del številke - zadnje štiri številke. Kaj imamo v tem primeru? Če je oseba, ki nas zanima, povezala isto številko z dvema socialnima mrežama, jo bomo lahko našli na ta način, sploh ne.najkrajši čas. Vendar morate zapomniti, da potrebujete e-poštni naslov uporabnika. Naslednjič razmislimo o naslednjem manj učinkovitem načinu.

Drugi način

Naslednji način, kako pridobiti ID prek telefona, ni bolj kompleksen kot prejšnji. Ta metoda vključuje pripadnost isti socialni mreži "VKontakte", kot tudi Googlove storitve. V tem primeru bomo izvedeli prvih sedem številk s pomočjo VKontakte, kot tudi z uporabo »Google« - zadnjih dveh številk. Kompleksnost te metode je, da je treba ugibati manjkajoče številke. Toda morda je samo 100 variant, in da bi našli pravo možnost, potrebujete (v najslabšem primeru) le eno uro. Ta situacija vam lahko da tako imenovani povratni učinek. To je, kot sledi. V terminalih pod imenom "Kiwi" lahko izberete precej skupno storitev za sprejemanje glasov v socialni mreži VKontakte. Prikazal se bo graf za vnos podatkov o človeku in tam lahko vnesete najdeno številko. V programu boste našli ime in priimek osebe, ki je lastnik te telefonske številke. Prav tako je treba opozoriti, da nobena od socialnih omrežij ne razkriva osebnih podatkov drugim uporabnikom. Zato v tem primeru nas zanima, da ljudje ne bodo razumeli, kako se je to zgodilo, in nič ni predvidljivo.

Kako se zaščititi pred tem grozodejstvom?

Torej, identifikacijska številka telefona, kako ugotoviti - smo ugotovili, vendar je vredno omeniti, da ni vsakdo všeč, ko lahko njihovo število dobi absolutno vsakogar. V takih primerih je potrebno sprejetiprotiuteži. Za tiste, ki resnično cenijo svoje osebne podatke, priporočamo uporabo različnih številk na njihovih družabnih omrežjih ali uporabo drugih.


Uporabniki so izvedli številne poskuse, v katerih so iskali številko znane osebe. Naenkrat sta obstajali dve metodi. Zdi se, da je bilo celo število, vendar ga ni bilo. Velika večina uporabnikov interneta uporablja različne telefonske številke v VKontakteju in Facebooku, kar zunanjim uporabnikom preprečuje dostop do telefonske številke osebe. Bodite previdni pri vaših zaupnih informacijah, saj lahko zlahka in hitreje pridejo v druge, za to pa ne boste niti vedeli.

Sorodne publikacije