Ognjeni dah "Skyrime"

Ognjeno dihanje je ena od krikov v igri Skyrim. On omogoča, da junak diha z ognjem, ki boli in požari nasprotnike. Poleg tega lahko sijajni dih sovražnikov pretrese. Kot vse druge Scream in Skyrim, je sestavljen iz treh besed moči, raztresenih po igri. Toda kje najdete besede ognjenega diha v Skyrimu in kako ga lahko uporabimo?

Kje je najboljša uporaba dihanja?

Krik je zelo učinkovit proti sovražnikom, ki so ranljivi za požar, kot so vampirji, ledeni atronaki, zmrzali z zmrzaljo, deraugre, ledeni duhovi in ​​trolovi. Prav tako lahko z njim sežgate luže z oljem.

Meditacija

V Skyrimu je prostor, kjer se lahko izboljša dihanje ognja. Če meditirate pod besedo Yol Force z Partrumi na vrhu sveta Flegma, potem boste dobili Duh Duha. Ta veščina vam omogoča, da Crick Fire diha 25% močnejši.


Plamen zmaja

Sposobnost zmajarskega plamena postane dostopna s prihodom zmajevca. Omogoča vam, da pokličete ognjeno kačo iz telesa pokojnega s sapo sovražnika. Kača ostane poklicana 60 sekund. Klicano bitje bo prišlo od vsakega, ki ga je ubil nasprotnikov krik, tako da je mogoče več zmajev streljati v svojem času. Da bi spretnost plamena Zmajga plamena delovala, morajo biti vse tri besede prisotne v ognju ognja. Videz in animacija ognjene kače sta skoraj enaka Ice Ghostu. Ima odpor do ognja in lahko tudi onuporabiti dve Crick, povezane z mrzlo. Po času klica ali po smrti eksplodirale kače in predsodki okolice nasprotniki. Fire kače ne bi smeli kliče za svoje igralce, druga je pryzыvaemыe.


Če je Fire Dih "Skayryme"

Po Creek ima Yol - ogenj, Toor - plamen Shul - sonce je mogoče najti v antični kayrne ločena in sotesko na grlu sveta oz. Dostop do nekaterih od teh mest je mogoče le pri izpolnjevanju nalog.

Quest "Testi hrabrost"

Force One ogenj bruhajoči besede je mogoče najti v starem kayrne zaveznika v nalogi. Do vhoda iskanje kayrn blokiran. Naloga izdaje Skor po iskanju "Do orožja." Igralec bo šel na jugovzhodu Morfala in izpolnjujejo Farkasom bližini starega kayrna. V Quest mora prodreti nordskye ruševine in iskati Vutrad kos. Luščenje ruševine Dovakyn neizogibno pade v past in bo zaprt v majhni sobi. Medtem Farkasa obkrožajo ljudje s "Silver roke" in postane Wehrwolf, da se ukvarjajo z njimi. Torej protagonist izve, da člani Cola sodelavci - je volkodlaki. Ob koncu starega kayrna boste našli primerno kos iskanju in steno prvih besed, ki besedo z krik Fire dihanjem. Zapustiti ruševine, morate uničiti vse drauhrov, razkrivajo kramp zaklepanje ali najti skrite prehod in se povzpnemo.
Za dokončanje iskanjevrniti se morate v Jorwaskr, kjer bodo junaki sprejeli tovariše in izdali nagrado v obliki orožja.

Deljena soteska

Naslednja beseda sile se nahaja v jami ruševine. To je ciljna lokacija za nekatere misije, vendar je za razliko od starega Kaira dostopna brez nalog.
Razdeljena soteska se nahaja na jugovzhodno od Roorkested, nedaleč od utrdbe Sangard. V jami so čarovniki različnih stopenj in nekromant z okostji. Prav tako bi se morali bati pasti v minah. Na enem mestu se aktivira ena od teh pasti, če ubijete okostje z loka. Če greste severno od jame, pojdite do križišča. Obračanje proti vzhodu vas bo pripeljalo do slepe ulice s tremi žilami srebrove rude. Pot proti severu vodi do pasti za konice, ki varuje prostor z več čarovniki. V tej sobi je tudi prsni koš. Po lesenem stopnišču gremo do mostu, ki vodi do križišča v obliki črke T. Na desni bo gluhi kot, zavijte levo, se boste znašli na lesenih vratih, skozi katera se cesta spušča v sobo s požarno pastjo kamnov duš. Tudi v tej sobi so še ena vrata, ki vodijo v majhno sobo s polico, ki ima prsni koš in priložnostne predmete. Potem je na poti še soba iz alkimičnega laboratorija, ki jo varujeta dva čarovnika. Če se pomaknete globoko v jamo, greste do železnih vrat, ki vodijo v večnivojsko sobo. Varovali sta ga dva čarovnika in ognjeni atroni.
Na zgornjem nivoju sobe je Zid besed in pred njim pri oltarju steNajdi Barentsov kamen. V tej isti sobi je knjiga, ki krepi čarovniško spretnost.
Na južnem vogalu sobe je rešetka, ki se spusti skozi verigo na levo. Za rešetkami je majhno območje s knjigami in alkimičnimi laboratoriji. Z odprtjem nove mreže na tem območju boste vstopili v vhod v jamo.

Quest "Krv miru"

"Grlo sveta" je ena od nalog parcele, v kateri mora Dovakin vzpenjati na vrh sveta Flegma in se pogovarjati z zmajem partrankami.
Če želite začeti to iskanje, dokončajte nalogo Aldoing Walla, poiščite in pogovorite se z Argyrahom v visokem Hrothgarju in je jezna, ker Dovakin sodeluje z slepimi. Če izberete napačne odgovore, bo Aringheir zavrnil pomoč junaku. V tem primeru bo Mojster Einart govoril in spomnil Argeyru na dolg, potem pa se bo Dovakin lahko naučil Scream "Čisto nebo", ki vam bo omogočil, da spremenite vreme in razpršite zid od ledenega vetra, zdaj pa morate iti ven na dvorišče in se vrniti na pot. e nebo ", da gredo naprej in se povzpeti na goro. Na poti lahko naletite ledena duhove in škrati.
Na vrhu gore boste našli zmaja Partrunx. Preden bo o Dragonboyu povedal, bo Dovakinu predlagal, naj preuči enega od dihov dihalnih besed. Partnanksi bodo poslali njegov krik na zid besed, ki je v bližini, in omogočil junaku, da sprejme besedo. Ko se pogovarjamo s Partrankami, se izkaže, da noben zmaj ne more uporabljati dracona, ker je toprvi TU'moz, ki so ga ustvarili smrtniki, in koncept same smrti, ki presega razumevanje zmajev. Kot pravi Argyarea, je bil "Dragonball" napolnjen s sovraštvom zmajev (da bi ga lahko preučili, mora to priznati).

Poleg tega Partruns ponudi premislek o eni izmed besed ognja diha za dodaten bonus. Zmaj pravi, da je bil Alduin prvič premagan ne samo s pomočjo Zmaja, ampak tudi zahvaljujoč Drevnem Svitku. Po uporabi Creek je bil uporabljen Ancient Scroll za pošiljanje Aldouina v tok časa. Vendar pa je bil Alduin poslan v prihodnost. Od tistega dne so se tam zadrževali parturnaki, kjer je nastala časovna vrzel. Tisočletja je čakal na nov videz Alduina. Nato je vaša naloga najti Ancient Scroll, ki ga lahko vprašate iz Argyre ali Esburna.

Opombe

Tukaj je nekaj zanimivih dejstev, povezanih z Viharjem v Dihu v Skyrimu:
 • Na začetku igre v Helgenu med napadom, Alduin pogosto uporablja ta krik.
 • To so najpogosteje uporabljeni zmaji.
 • Ognjeni zmaji zmaja in zmaja so različni kriki. Tisti, ki uporablja Dovakin, je bolj kot zmaj kot običajni ognjeni krik zmaja.
 • Če dušo preživite na začetku Besede potoka, medtem ko na vrhu grla sveta, preden vas Partnanks uči te besede brez stroškov duše zmajev, boste prejeli naslednjo besedo moči iz krika požarnega daha.
 • Ko Partnanks predvaja igralca novo besedo,pravi Yol v svojem pogovoru, čeprav se je igralec že naučil besedo pred srečanjem z zmajem.
 • Dovakin ne more v celoti preučiti Creeka, če kvartet "tovariši" v antičnem Kairu ne mine. Če pa dušo porabite za preučevanje Besede na Kladivu sveta, preden ga je učil zmaja Partrunx, potem bo tehnično potrebno le dve Stenji besed za popoln razvoj Ognjenega diha. To pomeni, da se vam ni treba pridružiti tovarišem.
 • Najbolj učinkovit je v smislu škode na sekundo, da se uporabi samo prva beseda Creek, brez druge in tretje. Na ta način lahko naredite več škode, ker se Crick hitreje okreva.
 • Krik bo postal močnejši, če boste preučevali sposobnost razširitve plamena iz šole "Uničenje".
 • Bugs

  Z Vikajo ognja, dih Skyrim vključuje naslednje napake v igri:
 • Pri uporabi tretje besede v Creeku se lahko sliši Lok Vah Koor Cry.
 • Obstaja verjetnost, da bo v študiji prve besede v Partrnakih druga in tretja Beseda besed vsebovala le drugo. Zaradi tega je kričanje povsem nemogoče.
 • V redkih primerih, ko igralec pregleda prvo besedo, nato izvede iskanje pripadnikov, nato pa se vrne v kri sveta, potem zid takoj daje drugo in tretjo besedo.
 • Sorodne publikacije