Kako narediti nesmrtnost v "Stalker: Shadows of Chernobyl" z igro datoteko?

The Stalker: The Shadows of Chernobyl game nima običajnih kod, ki bi jih lahko vnesli med igro, da bi prehod postal bolj udoben in preprost. In zato veliko igralcev sprašuje, kako priti do nesmrtnosti v tej igri? Konec koncev, včasih so zelo težki trenutki, ki komaj uspelo premagati celo najbolj izkušenega igralca. Če vas to vprašanje zanima, vas kontaktiramo na naslov. V tem članku boste našli informacije o tem, kako narediti nesmrtnost v "Stalker: Shadows of Chernobyl". Izkazalo se je, da za to morate najti datoteko v mapi z igro, v kateri morate spremeniti nekatere vrednosti. Kot lahko vidite, to še zdaleč ni preprost postopek, saj bi bilo zaželeno, da igralci, ki so navajeni, da vnesejo nekaj črk in postanejo neranljivi. V tem primeru boste morali poskusiti ugotoviti, kako narediti nesmrtnost v "Stalker: Shadows of Chernobyl".

Iskanje datoteke

Če vas zanima, kako narediti nesmrtnost v "Stalker: The Shadows of Chernobyl", najprej morate najti eno zelo pomembno datoteko, ki vsebuje nič manj pomembne vrednosti igre. To je datoteka actor.ltx, ki jo lahko najdete v mapi, ki je v imeniku z konfiguracijami iger. Kot lahko razumete iz imena datoteke, vsebuje informacije o vašem znaku. To je veliko podatkov in skupaj tvorijo vašega junaka, ki ga nadzirate. V skladu s tem morate spremeniti nekaj parametrov, ki so odgovorni za zdravje vašega junakaneranljiv. Čas je, da se končno ukvarjamo s tem, kako narediti nesmrtnost v "Stalker: Shadows of Chernobyl".

Zmanjševanje parametrov

Torej morate to datoteko odpreti z Beležnico, ki se nahaja v mapi "Stalker: Shadow of Chernobyl" (1.0006). Kako narediti nesmrtnost z uporabo le digitalnih vrednosti? Zdaj boste vedeli za to. Najprej morate paziti na nekaj vrstic, ki vsebujejo informacije o izgubi vašega junaka. Vsaka vrstica parametrov ustreza temu, kar pomeni v igri, tako da tukaj ni nobenih nizov črk. Vsaka oseba, ki razume angleščino, lahko razume, kaj mora spremeniti. Zato se osredotočite na tiste vrstice, ki vsebujejo naslednje pomene: kritična lakota, izguba zdravja, izpostavljena sevanju, izguba zdravja in umik ter izguba krvi. Vsi ti izrazi imajo različne številčne vrednosti. Ni vam treba poskušati razumeti, kaj pomeni vsaka številka. Samo te vrednosti morate zamenjati na nič, s čimer postane vaš lik skoraj neranljiv. Toda vaš cilj je, da se naučite, kako postati nesmrtni v "Stalker: The Shadow of Chornobyl", tako da to očitno ne bo dovolj za vas.

Povečanje parametrov

Da bi postali popolnoma neranjljivi, morate spremeniti več parametrov, le da jih morate tokrat pomnožiti večkrat v primerjavi s privzetimi. Kakšni so parametri? Prvič, hitrost, s katero rana zaceli v telesudrugič, velikost rane, v kateri se šteje, da je ozdravljena, in tretjič, stopnja okrevanja zdravja.

Sorodne publikacije