Kje metati binkw32.dll popraviti napako?

V vsakem operacijskem sistemu po namestitvi ni veliko komponent, ki vam omogočajo pravilno delo z elementi operacijskega sistema in aplikacij. Toda v procesu dela z računalnikom je potrebno namestiti te komponente. Jezik v članku bo namenjen eni izmed njih, natančneje DLL datoteki: binkw32.dll. Bralci bodo izvedeli, kaj je ta datoteka, zakaj je pri njej naletela napaka, dobili boste odgovor na vprašanje, kako jo popraviti.

Opredelitev

Začnimo z definicijo in nato povemo, kam naj vrgemo binkw32.dll.
Predstavljena datoteka je torej dinamična knjižnica, kar dokazuje njegova razširitev. V tem primeru je ta knjižnica video kodek, potrebna za ozadje ali predvajanje posameznih formatov. Datoteka je tudi del paketa RAD VideoTools, ki ga je razvil RAD Game Tools.


Če poznamo definicijo te knjižnice, lahko ugotovimo, da se napaka, povezana z njo, pojavlja le, če poskušamo sodelovati z nekaterimi video formati, ki jih mora knjižnica reproducirati. Najpogosteje pa je mogoče najti, ko poskušate zagnati video igro, saj večina razvijalcev upodablja videoposnetke s tem kodekom.

Zakaj je prišlo do napake?

Poznavanje definicije je dobro, vendar to ni dovolj, da bi povedali, kje je binkw32.dll vržen. Upoštevati morate razloge za napako, povezano z našo datoteko. Na srečo ni več razlogov, natančneje, obstajajo samo trije:
 • Datoteka je bila poškodovana zaradi dela virusov.
 • Knjižnica je bila izbrisanaračunalnik
 • Različica knjižnice je zastarela.
 • Z drugim in tretjim razlogom je preprost - morate zamenjati ali posodobiti datoteko knjižnice, potem bo problem rešen, vendar je z virusi veliko težje. Bistvo je, da če vaš računalnik prekine binkw32.dll na vašem računalniku, potem tudi po posodobitvi ali zamenjavi datoteke, bo to še naprej. Zato pred opravljanjem vseh navodil, ki bodo dodana spodaj, preverite, ali je v računalniku nameščena zlonamerna programska oprema.


  Metoda 1: Namestitev paketa

  Mnogi uporabniki odpravijo težave, povezane s pomanjkanjem knjižnice, tako da jo prenesejo in postavijo v želeni imenik, vendar obstajajo tudi drugi bolj formalni načini. Seveda, kje v tem članku spraviti binkw32.dll, bomo povedali, toda malo kasneje bomo dobili drug način reševanja problema. Zgoraj smo navedli, da je binkw32.dll del paketa RAD VideoTools, zato morate za namestitev potrebne knjižnice v sistem prenesti ta paket. Naložite ga lahko na uradno stran za prenos. Poiščite stran, prenesite paket za platformo, ki jo želite prenesti v računalnik, in jo nato namestite. Ko bo to storjeno, bodo odpravljene vse težave.

  Metoda 2: Prenesite knjižnico

  No, zdaj, o tem, kje bi lahko vrgli binkw32.dll. Pred branjem priročnika prenesite knjižnico v računalnik. Vendar bodite previdni, saj tako veliko mest širi viruse na ta način, zato po skoku preverite datoteko.
  Če ste naložili datoteko v računalnik, jo potrebujetebo premaknjen v mapo System32 in sysWOW64 v mapi Windows v sistemskem pogonu. Po tem, pritisnite Win + R, in v oknu teči regsvr binkw32.dll.

  Metoda 3: Prenesite knjižnico s programom

  Kje namestiti binkw32.dll, ki ga zdaj poznate, vendar obstaja še en primeren način. Vključuje uporabo DLL-Files.com. Prenesite ga v računalnik in ga namestite, nato pa ga zaženite tako, da sledite tem korakom:
 • Vnesite iskalno polje binkw32.dll.
 • Izvedite iskanje.
 • Kliknite na najdeno datoteko.
 • Kliknite "Namesti".
 • Potem se bo zahtevana knjižnica zagnala in namestila v želeni imenik na vašem računalniku. Zato se odpravijo vse težave, povezane z odsotnostjo datoteke. Načini so enostavni, zato vam ni treba prositi za pomoč pri specialistu.

  Sorodne publikacije