Avtomobilski alarm "Starline B9": Navodila za uporabo, prednosti sistema

Avtomobilski alarmni sistem "Starline B9" zagotavlja zaščito avtomobila pred penetracijo, vlomom in krajo. Inteligentni varnostni sistem bo vozilo ohranil nedotaknjen in obvestil lastnika v primeru nezakonitega prodora.

Značilnosti avtomobilskih alarmov

Varnostni sistem "Starline B9" hkrati nadzoruje več delov avtomobila:
 • končna tipka sta odgovorna za odpiranje pokrova motorja, prtljažnika in vrat;
 • Dvostopenjski šok senzor popravlja mehanske učinke na kolesa, karoserijo in okna;
 • senzor za nadzor napetosti ščiti vžig pred nepooblaščeno vključitvijo;
 • Standardni in digitalni zagon motorja Starline DDR relejev;
 • Zadnji gumb izklopi parkirno zavoro.
 • Visoka stopnja varnosti signalizacije "Starline B9" je zagotovljena z uporabo kode za nadzorni dialog in posebnega kodirnega algoritma, ki ščiti sistem pred prestrezanjem in izbiro kode. Ko je napajanje izklopljeno, se avto alarm spomni zadnjega stanja in ponovno vzpostavi njegovo obnovo. Če je bil avto zaščiten, potem, ko je napajanje izklopljeno, motor ostane zaklenjen. Do prekinitve alarma pride brez odstranitve avtomobila iz varovala.

  Funkcije za preprečevanje kraje

  Signalizacija "Starline B9" ima široko paleto funkcij, med katerimi so najpomembnejše varnost:
 • Senzorji, ki delujejo v zaščitnem načinusproži aktiviranje alarmnih signalov. Obenem je ključavnica "Starline B9" prejela ustrezno obvestilo s povratno informacijo.
 • Imobilizacija motorja v aktivnem načinu naprave za imobilizacijo vozila se po 30 sekundah po izključitvi vžiga samodejno pojavi samodejno in ni pomembno, kateri varnostni način je aktiviran.
 • Glede na programiranje "Starline B9", ko je vklopljen način proti kraji, se ključavnice vrat samodejno zaklenejo, motor avtomobila blokira v impulznem načinu 30 sekund, po zaključku pa trajno.
 • Način Turbo timer je zasnovan za avtomobile s turbopolnilnikom. Njegova glavna naloga je vzdrževanje zmogljivosti motorja po zaustavitvi vžiga, dokler se turbina ne ustavi. Nastavitev avtomobila za zaščito pod aktiviranim načinom turbo-časovnika povzroči izklop senzorja trčenja in vhoda za vžig, vendar ne blokira motorja. Popolna nastavitev avtomobila pod zaščito se izvede po izklopu načina.
 • Zaščitni način lahko onemogočite brez uporabe ključa za alarm. Kliknite gumb storitve.
 • "Starline B9" omogoča možnost individualnega programiranja kode za izklop v sili do tri števke.
 • Motor ostane zaklenjen tudi, če je centralna alarmna enota odklopljena iz električnega omrežja.
 • Servisne funkcije

  Avtomobilski alarm "Starline B9" ima določene storitvene funkcije. Ločeno vrednoizberete način zaščite z delujočim motorjem, tiho zaščito, tiho aktiviranje funkcij, delo z modulom GPS /GSM, način panike, iskanje avtomobila. Vsi senzorji se nadzorujejo z alarmnim sistemom v samodejnem načinu z nadzorom napak in obvestilom o njihovi prisotnosti.
  Funkcija AutoRun v StarLine B9 je izvedena: motor se zažene na daljavo iz konzole, z budilko, s temperaturo in s časovnikom vsakih 234 in 24 ur. Sistem je lahko konfiguriran tudi za delo z dizelskim ali bencinskim motorjem, avtomatskim ali ročnim menjalnikom.

  Paket

  Avtomobilski alarmni sistem "Starline" je na voljo v naslednjem kompletu:
 • Komplet za namestitev, vključuje anteno, model sprejemnika, centralno krmilno enoto, komplet kablov, temperaturni senzor in lastnik samodejno
 • Dvo-stopenjski šok senzor v napravi "Starline B9" zajema tako šibke kot močne udarce, pri čemer se sistem odziva na popolni alarm ali na kratek pisk.
 • Daljinski upravljalniki. Preprost obesek za ključe s tremi gumbi brez prikaza in povratne informacije ter popolna nadzorna plošča za povratne informacije in zaslon s tekočimi kristali.
 • Temperaturni senzor, vgrajen v motor.
 • Mono v avtomobilu je LED, ki deluje kot indikator načinov delovanja.
 • Stikalo za daljinsko upravljanje v sili - poseben gumb, ki je nameščen v vozilu, tako da je vedno pri vozniku.
 • Navodilo za sistem "Starline B9" in popolno dokumentacijo.
 • Daljinski upravljalniki

  Komplet avtomobilskih alarmov Starline B9 ima dva ključna ključa - glavni in pomožni. Glavna nadzorna plošča je opremljena z zaslonom s tekočimi kristali, povratnimi informacijami in tremi kontrolnimi tipkami. Trenutno stanje varnostnega sistema je prikazano na zaslonu s simboli in ikonami. Celoten sistem je programiran z glavnim oddajnikom. Na zaslonu ni prikazano samo stanje alarma, temveč tudi trenutni čas, temperatura motorja, temperatura v kabini. Vir napajanja za daljinski upravljalnik je baterija AAA, ki traja 6-9 mesecev aktivnega delovanja.
  Dodatni obesek za ključe nima funkcije prikaza in povratne informacije. Tipke upravljajo enake funkcije kot gumbi na glavni konzoli. Delovanje obeska za ključe spremlja LED prikazovalnik. Dodatni obesek za ključe ne podpira algoritma za kodiranje, zato je najbolje uporabiti glavno nadzorno ploščo. Vir napajanja je baterija, ki traja 9-12 mesecev delovanja.

  Tipke za obeske za ključe

  Na obeh nadzornih ploščah so ključi enaki:
 • Gumb 1: aktiviranje zaščitnega načina, zaklepanje ključavnic, nadzor senzorjev trka.
 • Gumb 2: izklopite zaščitni način, odprite ključavnice, izklopite alarm, krmilite dodatne senzorje in vklopite /izklopite način preprečevanja kraje.
 • Gumb 3: Določitev stanja sistema, aktiviranje prikaza temperature,izbira funkcije kurzorja in dodatni komunikacijski kanal.
 • Prednosti avtomobilskih alarmov

  Varnostni sistem "Starline B9" je ugodno drugačen med podobnimi avtomobilskimi alarmi. Obseg kompleksa se bistveno širi zaradi možnosti priključitve dodatnih naprav - ultrazvočnih, mikrovalovnih, tlačnih in nagibnih senzorjev. Tip releja tokokroga naprave omogoča, da je nameščen na katerem koli mestu, ki povečuje raven zaščite avtomobila. Starline DRRTM nosi glavno ključavnico.

  ​​V skladu z navodilom "Starline B9" glavna enota vsebuje 7 kontrolnih relejev, ki nadzorujejo zagon vžiga, električne ključavnice, opozorila za svetlobo in zvok ter drugo opremo. Prednost in posebnost sistema je možnost daljinskega upravljanja s pomočjo GSM na mobilnem telefonu. Za izvedbo te funkcije morate namestiti dodaten modul Starline Messenger. V primeru delovanja senzorjev ali alarma na lastniku telefona pride SMS sporočilo ali klic.

  Namestitveni nasveti

  V skladu z navodilom "Starline B9" je nameščen na vozilu z napetostjo vgrajenega omrežja 12 Vt. Zaželeno je, da je centralna enota nameščena na težko dostopnem mestu, na primer pod armaturno ploščo, kar olajša polaganje kablov. Na vetrobranskem steklu sta nameščena antena in modul oddajnika, kar omogoča povečanje polmera delovanja drugih oddajnikov. Merilnik temperature v kabini je torej v moduluto bi bilo treba upoštevati pri tej funkciji.
  Gumb Valet storitev se nahaja na dostopni, a skriti lokaciji. Uporablja se v nujnih primerih, zato je zaželeno, da se očisti na mestih, kjer ni hitrega in prostega dostopa. Če avto ostane na bencinskem servisu, je priporočljivo, da vklopite funkcijo Valet: ko je aktiviran, se del alarmnih funkcij izklopi, zato zaposlenim v storitvi ni treba pošiljati ključev.

  Sorodne publikacije