Podloga za miško SteelSeries: pregledi

SteelSeries je pred kratkim na trgu, vendar je že lahko osnoval svoje pazduhe, odeje, slušalke in tipkovnice. Trenutno ni igralec, ki ne bi vedel za tega proizvajalca. Mnogi začetniki sanjajo o nakupu igralnih manipulatorjev SteelSeries. Številni profesionalni igralci računalniških iger so že dali prednost tem izdelkom.

Podjetje

Danes bomo poskušali dvigniti miško. SteelSeries ima le velik izbor novih izdelkov. Nekateri izdelki so zastareli, čeprav so priljubljeni. Dansko podjetje se je prvič pojavilo leta 2001. Glavna naloga proizvajalca je ustvariti naprave, ki bi pomagale izboljšati učinkovitost procesa igre.
Tako izdelki iz SteelSeries so vključeni ne le v vsakdanje življenje, temveč so postali tudi priljubljena periferija za kibernetske dirke. Poleg tega, da proizvajalec uporablja svoje naprave iz sedeža v Københavnu, obstajajo tudi točke v Aziji in Združenih državah.

Ker je cybermarket postal priljubljen in so nagradni skladi turnirjev presegli milijon dolarjev, je podjetje začelo posvetiti čas in sponzorstvo. Toliko organizacij za igre podpira in oglašuje devays of Danes. Najbolj znani partnerji so ukrajinska ekipa Natus Vincere, švedska ekipa Fnatic, ameriški zli geniji itd. Tako ima podjetje kar sedem serij igralnih strok, šest različic slušalk, devet modelov tipkovnic in štiri igralne blazinice.površin Kljub temu, da je vsaka serija postala priljubljena, lahko kljub temu pri miših izberete več serij: Ekipe za NaVi in Fnatic; tudi igre, ki so namenjene priljubljenim igricam in linijo Kana z dvema modeloma. Slušalke so prav tako zelo priljubljene. Torej, med vsemi drugimi klasičnimi in priljubljenimi modeli slušalk iz serije Sibirije. Prav tako so bile namenjene ekipam, ki so bile bolj barvno kodirane.
Kljub temu, da v modelni liniji ni jasno določenih serij, obstajajo modeli z indeksom Apex. Spremembe se razlikujejo po oblikah, značilnostih in oblikovanju. In na koncu, podloga za miško za SteelSeries QcK. Te igralne površine so zaradi kakovosti in videza postale zelo priljubljene. Modeli iz te serije so razpršeni v skupine: igralniški, timski, klasični. Poglejmo si to podrobneje.

Igranje površine

Tukaj smo dosegli bistvo našega pregleda. Izkazalo se je, da izbira blazinice za SteelSeries QcK miško ni lahka. To je posledica dejstva, da je v okviru tega indeksa proizvedeno več kot 10 spremenjenih preprog. Torej, igralna linija vključuje modele s podobo ene ali druge igre. Na primer, nekoč je bila zelo priljubljena površina omejene izdaje World of Tanks. Koda sproščena igra Dota2 se je začela pojavljati in nekateri modeli so namenjeni določenim junakom. Med drugim je mogoče najti preprosto miško. SteelSeries je predstavil več enakih modelov, ki se razlikujejo po velikosti. To so Heavy, Mass, Mini, "+" in XXL. O njih se moramo tudi spomniti. Seveda je prišlo do sprememb, ki so prejele vodilne logotipekibernetske športne organizacije. Ti modeli se pogosto pojavljajo na igralnih namizjih.

Ukrajinska organizacija

Tisti, ki jih zanima vsaj površno kibernetski šport, seveda poznajo najbolj priljubljene ekipe sveta. Da, eden izmed njih je prvi svetovni prvak Natus Vincere. Ta ekipa širi igralce ne le v disciplinah Dota2 in CS: GO. Zmagali so na številnih turnirjih, osvojili oboževalce po vsem svetu in postali najbolj medijska oseba na virih videostreaminga. Podjetje promovira dodatke iz SteelSeries. Kot danski sponzor, podjetje pošlje igralcem svoje blagovne znamke. Da bi bile te naprave med seboj nekoliko drugačne, jih SteelSeries stilizira pod vodstvom NaVi. Torej, pod transporterjem, se z miško pojavi logotip organizacije kibernetskih športov, slušalke omejene različice in seveda podloga za miško SteelSeries QcK NaVi. Pakiranje ne izstopa iz ničesar običajnega. Trenutno je to tipična dolga pravokotna škatla. Kakovost kartona na višini, čeprav ni zelo pomembna, a lepa. Poleg igralne površine, v notranjosti nič več. Čeprav je v nekaterih kompletih na voljo nalepka podjetja. Embalaža je dobila kakovosten poligraf. Logotip podjetja je naslikan spredaj, informacije o izdelku pa so na drugi strani ter napis NaVi. Na splošno mat ponazarja stilizacijo pod ekipo za kibernetski šport. Od zgoraj je škatla črna, barva navzdol pa se spremeni v rumeno s pomočjo preliva.


Izgled

Podloga za miško NaVi SteelSeries izgleda navzvensvetla in opazna. Tisti, ki še niso imeli igralne površine, se lahko zdi, da je novost ogromna. Seveda je to navada in sčasoma želite kupiti dodatno opremo.
Kljub temu je omejena različica v škatli lepo zavita v zvitek. Hkrati se preproga ne sruši. Na vrhu je pokrito s trpežno krpo, na kateri je pobarvano ime vsake ekipe. Poligrafija kvalitativno posnema neprevidno uporabo barve. Poleg zgoraj navedene rumene in črne barve obstaja tudi siva razveza, ki dodaja še večjo malomarnost. Z vsem tem ne moremo reči, da je izdelek netočen. Njena zasnova je zelo zanimiva in za vsakega oboževalca ekipe idealno primerna. Seveda pa videz preproge ni glavna stvar. Najpomembnejši uporabljeni materiali. Prvič, model je dobil zelo gosto površino tkiva, ki omogoča nežno in gladko premikanje miške. Zato preproga pripada vrsti "nadzora" za najbolj natančen odziv.
Če ste površino že dolgo uporabljali pri danski družbi, boste sčasoma opazili, da je pod tkanino gosta guma, groba struktura, ki preprečuje zdrs preproge tudi na najbolj gladko površino.

Delovanje

Podloga za miško za SteelSeries QcK NaVi Edition ima naslednje dimenzije: dolžina 45 centimetrov, širina - 40 cm in debelina - le 4 milimetre. Mimogrede, verjame se, da je to največji model iz celotne linije. Tudi različica QcK + je slabša od novosti v debelini. Jasno je, da bolj ko je mat, bolj udobno se počutite v igrah. Potrebno je množično valovati manipulatorjupresegla površino. Ta model se je dobro izkazal v primerjavi z drugimi konkurenti. To je enostavno uganiti, da pri delu s preprogo roko manj utrujen. Kot kaže praksa, v vseh igrah različnih žanrov izdelek ne prinaša. Edina pomanjkljivost, ki jo mnogi lahko štejejo, pa se šteje za velikost. Ne bo vsaka miza prilegala preprogo, zato je pomembno, da o njej takoj razmislimo in izmerimo delovno površino. Navsezadnje ima SteelSeries še bolj kompaktne izdelke.

Pregledi NaVi Edition

Ta podloga za miško za SteelSeries se je izkazala za precej dobro. Seveda lahko ustvarjalci NaVi ali njihovi predani navijači to cenijo. Tako ali drugače privlači dejstvo, da je to omejena serija, katere izdelki ne bodo na voljo vsem. Zato je preproga s tako prvotno zasnovo še posebej v povpraševanju. Prav tako so uporabniki opazili prijetno gosto površino tkanine. Všeč mi je bilo uporabnikom in dimenzijam mat, kot tudi njena debelina, ki je v primeru hrapavosti na mizi vseh ravneh. Ampak slabosti so videti le v nekaj letih. Glede na to, da je ta model na trgu že skoraj štiri leta, je že opozoril na vse svoje pomanjkljivosti. Torej, zaradi neobdelanega roba, se niti sčasoma lahko vidijo, tkanina pa se rahlo zlepi iz gumiranega dela. Površina je podobna in ni zelo razmaščena, če pa je sploh ne umijete, je težko umiti umazanijo. Ampak, če ga ves čas kopamo, potem lahko na drsniku pride do lukenj in preproga ne bo več tako občutljiva. Čeprav po tem vse posušipostanejo njihovi kraji.

Drugi ukazi

Kot je bilo že omenjeno, je SteelSeries svoje naprave posvetil ne le ukrajinski organizaciji. V spletni trgovini lahko najdete model za ljubitelje Fnatic. Od prejšnje različice se model razlikuje le po videzu. Dimenzije in uporabljeni materiali so ohranili mat.
Logotip ekipe iz Švedske izstopa. Možnost je tudi zelo zanimiva in živahna. Njeni črni in oranžni cvetovi spominjajo na vnaprej omejeno različico. Glavna stvar, ki se opira na proizvajalca, ki ustvarja ta model - pri hitrosti. Goljufaši bodo takoj opazili, da površina ni suha, ampak mastna. To je še posebej opazno v nasprotju s cenejšimi preprogami. Dimenzije pomagajo tudi igralcem, ki so navajeni na nizko občutljivost miške in mahajo z rokami po celotnem območju. Sledenje je celo, zato lahko miško enostavno pošljemo v katerokoli točko. Poleg tega je bilo mogoče najti na trgu in blazinico za miško SteelSeries, namenjeno igralcu SK Ocelote. Ta možnost ni drugačna od prejšnje. Edini na njem je prikazan cybersexman in njegov vzdevek je označen. Poleg tega so njegove dimenzije manj: 320h270h2 mm Long na trgu možnost ni zamuda, tako da zdaj ni več mogoče najti. Mimogrede, kot model, posvečena še eni manj priljubljeni ekipi - NiP. Za razliko od prejšnjih različic je ta blazinica bolj zadržana. Ima logotip ekipe na sivem ozadju in od zgoraj - ime organizacije je zlatih črk. Kljub zahtevnosti, je videti zelo srčkan.

Različice iger

Veliko odej je prišlo tudi za ljubitelje nekaterih iger. Torej, proizvajalec sprosti dve omejeni različici igre World of Tanks. Obe različici sta bili izdelani v istem slogu in barvi, razlika pa je bila opažena na modelih rezervoarjev. Te preproge veljajo za najbolj redke med vsemi. Dimenzije so enake: 320x270x2 mm To je povsem dovolj za običajnega uporabnika. Kot pri prejšnjih modelih so te različice sčasoma zelo umazane, izgubijo barvo in postanejo dim. Čeprav sistematično skrbite za preprogo, bo ohranila svoj prvotni izgled dlje.
Dva modela sta bila namenjena priljubljeni Dota2. So povsem drugačne, tudi po velikosti. Torej je prva različica odražala enega od junakov igre Vengeful Spirit in je imela velikost 450 x 400 x 2 mm. Drugi preprogo je dobil na črnem ozadju igro. Izgleda eleganten, zadržan in privlačen za vsakega oboževalca. Toda velikost zadnje različice je bila črpana - le 250x210x2 mm. Na žalost so te različice prišle tudi iz prodaje, zato jih ni lahko najti. Toda priljubljenost jeklenih podstavkov, namenjenih CS: GO, je vse bolj priljubljena. So popolnoma različni in sploh niso podobni. Njihova cena se giblje od 1500 do 2000 rubljev. V prvi različici je prikazan emblem igre na ozadju kamuflaže. Izgleda zelo elegantno in lepo. Toda druga možnost je precej nenavadna. Model Hyper Beast Edition je bil svetel in zastrašujoč.

Classic

No, klasična različica je bila miška za SteelSeries QcK Mini in njene stare spremembe. To niso izjemni preprosti modeli, ki so kljub temu prejeli kakovostne materiale.Možnost "Mini" se razlikuje od vseh drugih velikosti. Dimenzije so 250x210x2 mm. Oblika je preprosta: celotno preprogo je narejeno v črni barvi, v spodnjem levem delu pa je logotip proizvajalca, ki ga lahko vidimo na vsakem modelu.
Podloga za miško za SteelSeries QcK Mass je skoraj enaka prejšnji, velikosti 315x285x6 mm. Glavna prednost je debelina. Gre za to, da so se mnogi kupci dobro odzvali. Kljub dejstvu, da debelina, načeloma ne vpliva na zdrs ali občutljivost, vendar povečuje življenjsko dobo operacije.

Pregledi

Izbira barve za tega proizvajalca je majhna. Na voljo je podloga za miško SteelSeries QcK black - najbolj klasična in prodana - in obarvana - namenjena ekipam, igralcem in igralcem. Prva možnost je zaradi svoje preprostosti priljubljena. To vključuje takoj vrsto odeje. Njihova glavna razlika je velikost drug drugega. Torej, najmanjša različica v dolžini doseže 25 centimetrov, in največja - 45 centimetrov. Obstajajo različne debeline - od 2 mm do 6 mm, zato je model Qck Heavy postal največji med vsemi. Obstaja zanimiva varianta QCK XXL, ki je opustila svojo običajno velikost in postala 900x400x4 mm.
V vsakem primeru so vsi prejeli enake povratne informacije. Večina uporabnikov je bila zadovoljna z velikostjo, materialom in slogom. Vsak kupec je lahko sam našel pravo velikost. Prišlo je do pritožb tistih, ki že dolgo uporabljajo SteelSeries. Takšni kupci so opazili označevanje površin in surovih robov. Črna barva je postala bolj dolgočasna in precej motna. Robovizačela plezati in na nekaterih mestih izstopati.

Sorodne publikacije