Dodatek za "Skype": programi, ki vam omogočajo nadzor prenosa videoposnetkov v živo

Standardne Skype Skype Messenger zmogljivosti so omejene. Če želite razširiti funkcionalnost, boste morali namestiti vtičnike za »Skype«. Programi lahko spreminjajo glas naročnika, izkrivljajo video, dodajajo vizualne učinke, snemajo pogovore. V tem primeru sogovornik ne zaveda, da bo avdio posnetek pogovora shranjen.

Splitcam

Splitcam je brezplačen pripomoček. Lahko se uporablja za "Skype". Programi, kot je Splitcam, delujejo neposredno z video strežnikom, zato njihovo področje uporabe ni omejeno na priljubljen Skype messenger. Poleg glavnih funkcij, aplikacija vam omogoča, da okrasite končne videoposnetke s svetlimi učinki, ki dodajo dinamiko in humor posnetemu gradivu.


Funkcionalnost programa:
 • Prenos iz ene spletne kamere na več ločenih aplikacij. S to funkcijo lahko klepetate z več uporabniki, organizirate konferenco in prenašate videoposnetke na različne spletne storitve. Vse te funkcije so lahko vključene hkrati.
 • Pri video klicih prek Skype-a se lahko program uporabi za spreminjanje ozadja v ozadju in uporabo različnih učinkov na obrazu klicatelja. Splitcam izkrivlja funkcije, zamenjava osebe z drugim predmetom iz velike zbirke, vgrajene v aplikacijo, bo uporabila učinek "ukrivljeno zrcalo".
 • Splitcam - pripomoček za obdelavo 3D slik. Takšna funkcionalnost je redkaVgrajen program za "Skype". Sprememba osebe se začne s poudarjanjem ključnih točk za maskiranje maske. Po zdravljenju bo človeška glava nadomeščena z glavo živali ali likom risanke. Videoposnetek se ne bo prikazal samo kot slika, ampak kot tridimenzionalni model, ki v celoti ponovi uporabnikove gibe.


 • Zoom (digitalni zoom izbranega območja zaslona).
 • Splitcam - program za "Skype", ki zahteva veliko strojne opreme. Spreminjanje v realnem času je naloga, ki porablja veliko sredstev, zato je lahko ločljivost spremenjenega video toka minimalna in visoka. Odvisno je samo od delovanja računalnika.

  Dodatne funkcije

  Poleg programa Skype program sodeluje z večino drugih sodobnih posrednikov, ki podpirajo souporabo video tokov. In tudi storitve, kot so Livestream, ICQ in YouTube. Delo z že posnetimi videoposnetki, povezovanje IP na daljavo s kamerami in številne druge funkcije omogočajo, da je program priljubljen in potreben.

  Webcammax

  Webcammax ima veliko manjši nabor funkcij, ko gre za brezplačno različico. Toda značilnosti tega programa "Skype" je mogoče enostavno razširiti z nakupom polne različice. Webcammax deluje neposredno s spletno kamero in je združljiv ne samo s Skype sporočilom.
  Uporabniku so na voljo naslednji video učinki:
 • megla, zmanjšuje jasnost slike in otežuje prepoznavanje obrazov;
 • napisi, ki se lahko uporabijo za različne dele zaslona;
 • 2D maske, ki se nahajajo neposredno na obrazu uporabnika;
 • Izkrivljanje obraza.
 • Funkcija FaceRig in CyberLink

  FaceRig, zasnovan za "Skype", je namenjen predvsem spreminjanju celotne podobe. Namesto osebe se bo na zaslonu v posebnem ozadju pojavil risanka ali video igra. Zamenjava se izvede v 3D načinu, zato pripomoček ni primeren za šibke računalnike.
  Drug pripomoček, CyberLink YouCam, lahko spreminja in izkrivlja obraze videa in fotografij. Te aplikacije imajo seveda veliko manj zmožnosti, kot so bile prej opisane. Toda glavna prednost nizko funkcionalnih orodij - brezplačno. Ponavadi morate plačati za razširjen nabor funkcij. Skype nima vgrajenih pripomočkov za izkrivljanje ljudi, zato bodo morali tisti ljudje, ki želijo igrati prijatelje ali iskati anonimnost iz nekega razloga, izbrati med nizko funkcionalno in brezplačno programsko opremo in programi s širokimi zmogljivostmi, vendar zahtevajo nakup.

  Sorodne publikacije