Battlefield 1: Sistemske zahteve za osebni računalnik, funkcije iger in priporočila

Leta 2016 se je trg iger za več igralcev dopolnil z še eno mojstrovino, ki je takoj osvojila srca uporabnikov. To je prva oseba strelec Battlefield 1. To je o njem in bo obravnavana v tem članku.

Opis

Battlefield 1 je postal štirinajsta igra v vesolju serije Battlefield. Vsi so tako ali drugače povezani z vojaškimi akcijami. Nekateri deli so bili o drugem svetu, nekateri so pokazali prihodnost. Ista igra je bila izdana pred mnogimi leti. Ima precej trdne sistemske zahteve na osebnem računalniku. Battlefield 1 je uradno izdan 21. oktobra 2016.


Njena zgodba kroži okoli dogodkov iz prve svetovne vojne. Celotna akcijska igra je razdeljena na več ločenih zgodb, ki niso med seboj povezane. Igranje vseh teh epizod je precej raznoliko. Boste morali prenašati veliko in iti na različne težave - od prenosa pisma na tank boj.
Treba je opozoriti, da je bil začetek igre malo zasenčen nad dejstvom, da sprostitev ni vključevala ruskega imperija in Francije. Rusko govoreči igralci so vložili peticijo, vendar so se razvijalci prepričali, da jim bosta državi dodani dodatek.

Igranje

Igra ima dobro naslikan in podroben svet. Letala občasno letijo na nebu, na tleh je tresenje pištol in tresenje razpok. To pomeni, da je potop v igro dokončan. Za to, seveda, je bilo treba plačati dovolj visoke sistemske zahteve na PC-ju Battlefield 1. Vsaka bitka je napolnjena z lastnim specifičnim majhnim scenarijem. Na primer,Tla, na katerih je stal vojak, so se nenadoma zrušila tik preden je ustrelil. Ali pa nenadoma letijo letalo nad glavo.


Da bi lahko uporabili različne taktike, je bilo izvedenih več načinov. Na primer, namen "ugodnosti" je ohraniti strateške točke, medtem ko jih mora druga ekipa zavrniti.
Kot del zavetišča je vse relativno. V igri se lahko skrijete za zidom in v sekundi odkrijete, da je že uničena. Praktično se lahko uničijo vsi predmeti, zato lahko samo bič postane resnično zanesljivo mesto in to ni vedno tako. Toda glavna igra čipov je še vedno multiplayer. Igralec lahko poskusi na eni od vlog na bojišču - kolo z nevihto, zdravnika, podporo in skavta. Napadalci so na robu napada in s seboj prinašajo strojnice in puške. Zdravniki imajo sredstva za reševanje in zdravljenje poškodovanih tovarišev, prav tako pa lahko pomagajo pri požaru polavtomatskih pušk. Tehnika podpornih popravil, dobava kartuš in je dobro nadzorovana z ročno strojnico. Skavt izvaja aktivne ukrepe, da bi odkril sovražnikove položaje, lahko pa tudi uleže in strelja iz puške ostrostrelca.

Posebni razredi

Na bojišču lahko opravljate druge vloge. Lahko jih dobite tako, da v bitki izberete posebno leseno škatlo. Na voljo v 4 različnih vrstah:
 • Guard. Močno oborožen in dobro oklepen borec.
 • Plamenice. Bojevnik, katerega glavno orožje je metalec ognja in ustrezna obramba pred njim.
 • Lovac na cisterne.Vojak, posebej zasnovan za uničenje tehnologije. Čeprav se lahko popolnoma spopade z živo silo sovražnika.
 • Izletnik. Posebna vrsta, ki učinkovito deluje v boju proti blizu.
 • Tehnika

  V igri je več vzorcev tehnologije, ki ustrezajo temu času. Na primer, lahek FT-17 tank, ki se lahko uporablja v treh različnih načinih: tesno podporo, bok in hubby. Obstajajo tudi težka orožja za podporo pehoti, kot so oklepne ali zračne ladje.

  Sistemske zahteve Battlefield 1

  Igra je zelo svetla, podrobna in spektakularna. Seveda, za izračun celotne grafike, potrebujete dober likalnik. Oglejmo si, katere so minimalne zahteve za računalnik za Battlefield 1.
  Windows 764-bit je naveden kot ustrezen operacijski sistem. Zahtevani razred procesorjev je mogoče razumeti iz dveh primerov - Intel Core i56600K in AMD FX 6350. Torej, to ni slabo. To niso najcenejši procesorji. Grafična kartica bo morala porabiti tudi malo - GeForce GTX 660 2 GB ali Radeon HD 7850 2 GB. RAM potrebuje približno 8 gigabajtov. To so samo minimalne sistemske zahteve za računalnik za Battlefield 1. Po branju priporočenega lahko vas preseneti, saj je to praktično vrhunski sistem. Zato razvijalcem svetujemo, da za udobno igro uporabljajo operacijski sistem Windows 1064-bit. Kot procesorji se priporoča uporaba mastodontov kot Core i74790 ali AMD FX 8350. Grafični adapterji nikakor niso slabši - GeForce GTX 1060 ali Radeon RX 480. Tukaj je bolje namestiti 16 GB RAM-a. Kot rezultat, za izgradnjo dostojno konfiguracijo za vaše najljubšeigra bo morala biti resno porabljena.

  Konfiguracija slabega računalnika

  Če so izpolnjene minimalne sistemske zahteve za računalnik za Battlefield 1, vendar še vedno obstaja "potop" števila sličic na sekundo, je treba najprej preveriti nastavitve grafičnih nastavitev znotraj igre. Možno je, da je bila samodejna določitev napačna in ni nastavila vrednosti. Potem morate ročno nastaviti parametre in jih tako nekoliko zmanjšati.
  Prehod iz DirectX 12 12 včasih pomaga optimizirati sistemske sistemske zahteve za Battlefield 1 in pravo železo. Igra v privzetih nastavitvah ne uporablja celotnega vira grafične kartice. Zato poglejte napredne nastavitve grafike Battlefield 1 in odstranite kljukico iz te postavke. Pomemben odstotek težav z zmogljivostjo je povezan z gonilniki za grafično kartico. Če opazujete "frize" ali pade FPS, potem je vredno preveriti svežino njihovih gonilnikov za grafični adapter. Lastniki pa bodo morali počakati na nove grafične kartice, dokler proizvajalci ne bodo sprostili ustreznih gonilnikov. Seveda ne pozabite na splošno stanje sistema. Virusi, veliko procesov, ki delujejo hkrati, pa tudi antivirus, lahko bistveno "dohitijo" računalniške vire.
  Na splet lahko poskusite prenesti že pripravljene popravke, v katerih so navdušenci lahko stisnili nekaj tekstur, odstranili učinke, ki zahtevajo veliko virov, in rahlo optimizirali igro. Včasih ta pristop pomaga, vendar se je treba spomniti, da mora biti prenos datotek na dokazanih in verodostojnih virih. No, če nič ne pomaga in vodinastavitev računalnika na minimalne sistemske zahteve Battlefield 1 ni uspel, potem je samo ena stvar - zbrati na novem "železu".

  Sorodne publikacije