Dekorativna pisava za Adobe Photoshop

Mnogi uporabniki, ki pogosto preživijo čas v grafičnih in besedilnih urejevalnikih, dobijo eno ali drugo pisavo. Torej se je sčasoma pojavilo veliko število pisav in zbirka se nenehno dopolnjuje. To je posledica dejstva, da so dekorativne pisave zelo priljubljene pri oblikovalcih in uporabnikih grafičnih urejevalnikov, zato ljudje poskušajo izbrati določeno pisavo. S takimi pisavami urejevalniki besedil pišejo pisma, poudarjajo izvirnost pisave. Zato knjižnice pisav nenehno dopolnjujejo nove nenavadne zamisli uporabnikov.

Dekorativna pisava

Slog te vrste se najpogosteje uporablja pri oblikovanju in oblikovanju, da pritegne pozornost. Dekorativna pisava za Photoshop lepo in harmonično ustreza v vsakem ozadju. Takšnih pisav je precej, vse pa so predstavljene v posebnih knjižnicah, ki so na spletnih mestih. Uporabniki se soočajo s težko izbiro, saj so mnogi med njimi podobni in vizualno drugačni.


Iskanje želene datoteke s stilom pisave je olajšano z dejstvom, da številne storitve omogočajo priročno navigacijo in napredno iskanje na spletnem mestu. Ko najdete element, ki ga želite prenesti, ga morate prenesti v računalnik. Spomnimo se, da imajo pisave format .ttf ali arhiv .rar. To je potrebno, da se prepričate, da ste dejansko prenesli pisavoali nastavite. Po prenosu morate datoteko namestiti v programski imenik ali na sistemski pogon. Priporočljivo je, da uporabite upravljavce programov, ki omogočajo udobno upravljanje pisav.

Nastavljanje pisave v sistem

Ostanimo pri tej metodi. Bistvo namestitve v sistemu je, da se pisava doda v splošni register vzorcev besedila na sistemskem disku, kar vam omogoča, da namestite objekt v različne programe. Vendar je treba upoštevati, da bo odvečna pisava v sistemskem pogonu preprečila pravilno delovanje računalnika.


V sistem je mogoče namestiti več načinov. Najlažji od njih - namestitev neposredno. Odprite preneseno datoteko in izberite "Namesti pisavo" na vrhu okna. Po tem bo samodejno nameščen v enotno bazo podatkov vseh računalniških komponent. Datoteko lahko takoj naložite v mapo Pisave ali jo kopirate po prenosu. Mapa se nahaja na sistemski disk v mapi Windows. Če vam ni všeč ali se naveličate prenosa dekorativne pisave, jo lahko preprosto izbrišete iz te mape.

Nastavitev pisave programa

Ta način namestitve ruske dekorativne pisave bo najbolj sprejemljiv, saj se bo pogosto spreminjal z drugimi, vaša knjižnica predmetov pa bo sčasoma postala zelo obsežna. Nameščena pisava v programskem imeniku ne bo vplivala na učinkovitost operacijskega sistema. Ampak "Photoshop" sam bo malo zavore. Torej, morate iti noterv imeniku Adobe Photoshop in poiščite mapo s pisavami. Če ne, potem morate ustvariti in prenesti besedilne datoteke tam.

Pisave Adobe Photoshop

Po namestitvi ruske dekorativne pisave je treba preveriti njeno razpoložljivost v samem programu. Za tega uporabnika morate iti v "Photoshop" in odpreti kateri koli dokument. V bližnjici izberite orodje Besedilo. Na vrhu programa morate klikniti na razširljiv seznam, imeti mora nameščeno dekorativno pisavo. Nameščene pisave in drugi elementi so pogosto prikazani na koncu seznama ali po abecednem vrstnem redu. Tukaj lahko takoj prilagodite in uredite besedilo.

Sorodne publikacije