Kaj je "bes" za CS: GO?

V računalniški igri Counter-Strike: Global Offensive obstaja veliko nepoštenih igralcev, ki uporabljajo programsko opremo tretjih oseb za pridobivanje prednosti. Iz tega članka boste izvedeli, kaj je "Raid" v tej strelec in kako se uporablja.

Opozorilo

Vsak igralec namesti in vključuje programsko opremo tretjih oseb /goljufijo samo na lastno odgovornost, saj obstaja velika verjetnost, da bo administracija Valve dobila doživljenjsko prepoved. Če se pritožite nad zadostnim številom uporabnikov, ki predložijo dokaz o nepošteni igri, bo vaš račun kmalu blokiran.

Kaj daje Rage?

Običajno je Rage del zapletenega goljufanja. Med njimi so Antiaim, Wallhack, Bhop, ESP in drugi. Med igralci se je ta program imenoval "twist". Glavna naloga programa je izboljšati streljanje in AIM (cilj modela sovražnika). Če pravilno nastavite goljufijo in jo uporabite ob pravem času, potem boste čakali na nekaj zmag v ocenjevalnih tekmah.


Kako namestiti?

Za začetek morate prenesti in namestiti »Rayge« za »COP: GO«. Če želite namestiti, razpakirajte datoteke na katero koli mesto in zaženite izvedljivo datoteko s pripono .exe. Po tem počakajte, da program zazna nastavljeno igro CS: GO in dokonča namestitev. Zdaj je čas, da začnete igro in izberete ustrezne funkcije. Najbolj popoln seznam možnosti je predstavljen spodaj:
  • ročna nastavitev samodejnega usmerjanja na sovražnikovo glavo;
  • pljuvati za večje preživetje;
  • odsotnostučinek bleščanja in dimnih granat;
  • prikaz vseh informacij o sovražnikih (raven zdravja, orožje, lokacija);
  • sposobnost videti sovražnike skozi stene.
  • Zdaj veste, kakšen je "bes" za priljubljenega strelca za več igralcev. Da bi zmanjšali sum igralcev, lahko nastavite minimalni polmer delovanja. Vendar se s samodejnim ciljanjem to ne bo zgodilo - žogice bodo letele naravnost v glavo, ne glede na to, kako težko skušate to dejstvo skriti pred sovražniki.

    Sorodne publikacije