Kako priti do kril "Diablo 3": vodnik za vse vrste okraskov

Vprašanje, kako priti do kril "Diablo 3", je eno od najbolj relevantnih znakov, doseglo najvišjo raven. Za bistveno ponovno polnjenje vaše zbirke, boste morali porabiti veliko časa, poskusite najboljšo opremo in pokličite na pomoč vse svoje sreče. Šele potem je igralcu zagotovljeno nekaj redkih vzorcev.

Zakaj potrebujejo krila

Zdi se, da kozmetični videz modela ni tako pomemben kot izboljšava znakov, vendar uporabniki ne prenehajo iskati enostavnih načinov za pridobitev Diablo 3 kril. Razlog je v pomembni dekoraciji značaja. Uporabnik ne bo vedno všeč videzu oklepa, vendar lahko oba krila zadaj olajšata ta učinek. Ko tečejo imajo lepo animacijo, in v boju junak izgleda veliko bolj privlačna. V tem primeru lahko objekte te smeri ločimo med drugimi uporabniki, saj so to najbolj redke vse zbirke. Ta razlog je dovolj za nenehno iskanje novih in starih vzorcev.


Plačana vsebina

Trenutno obstaja pet zbirk, ki jih je mogoče pridobiti za prejšnja naročila drugih iger od razvijalca Blizzard. Izjema so angelska krila "Diablo 3". Kako priti (2.4 - trenutna različica igre) pozna vsakega igralca, ki je kupil zbirko izdaje projekta. Okrasitev gre v zbirko, in znotraj sveta je dovolj, da pritisnete tipko "get" na dnu ikone. Ostali štirje vzorci so nerealistični, saj je mogoče narediti prednaročiloIgra je končana. Wings of Divinity so dobili tisti, ki so uspeli naročiti aplikacijo "Reaper of Souls" v izvirno igro. Ptičica je bila izdana lastnikom zbirke izdaja najnovejše različice igre StarCraft II. Trap krila so darilo za tiste, ki so uspeli vnaprej kupiti Add-on "Legion" za World of Warcraft. Za vse tiste, ki so imeli čas za prednaročilo o igri strelec Overwatch, se je pojavila vrsta angela. Trenutno jih ni mogoče dobiti, vendar ni izključena možnost, da se bodo prihodnji modeli pojavili v igralnici za pravo valuto.Krila namenskih in mojstrov

Novi dodatek (2.4) je v svet iger dodal več novih kozmetičnih vzorcev. Po tem, vprašanje, kako priti krila "Diablo 3" tega obliž prišel v ospredje. Wings of the Consecrated presega Complex Dungeons, ki se je pojavil tudi kot nova vsebina. Igralec mora počistiti raven v različnih sklopih oklepov, da dobi osnovni dosežek. Nato bo ta model dodan v zbirko. Krila Čarovnika so veliko težje, saj pri čiščenju je treba jasno slediti zahtevam dodatnih dosežkov. Igralec bo moral spremeniti opremo, orožje, ubiti naenkrat, uporabiti posebne napade in še veliko več. Za izpolnitev te naloge je smiselno shraniti veliko časa in potrpljenja.

Drugi dodatni primeri 2.4

Pri avanturi v novi vsebini Dodatka 2.4 je priporočljivo vnaprej vedeti, kako dobiti Diablo 3 krila vseh dodanih primerkov. Krila temne pattynajdete na lokaciji tatras. Tam je treba najti portal Nafalem, v katerem bo ta model shranjen. Krila Coca-Bluela in Lord Coulsa so iz istega šefa - Magdija. Edina razlika je, da je prvi model izločen zaradi ubijanja pošasti na uber ravni, drugi pa za standardni prehod v pustolovskem načinu. Spomnimo vzorce krila netopirja in metulja. Za videzom lika so dostojni in prilegajo nove sklope. Zadnji model, imenovan "Kostehvat", pade iz Adrijinih prsi v pustolovskem načinu. Spoznajte čarovnico lahko sredi petega dejanja, kjer se bo moral prvič boriti. Pred tem je opravljala naloge za junake in včasih se je pridružila odmoru v dogodivščinah.

Wings of the Falcon

Najpogosteje igralci po dodatku različice 2.4 so vprašani, kako priti do kril Falcon Diablo 3. Model z ptičjim perjem izgleda lepo na vsakem značaju in za to je pridobila veliko popularnost. Vzorec lahko dobite s čiščenjem več lokacij, vendar je najbolje, da greste v vrtove upanja za prvo stopnjo četrtega dejanja. Prav na tem področju lahko z veliko verjetnostjo najdete skrivnostne prsi. To bo zagotovilo zanimiv model igralca. Ta metoda je edini način, da hitro in brez izgube časa dobite lanena krila "Diablo 3". Število poskusov zaznavanja prsnega koša je v celoti odvisno od uspeha uporabnika. Nekateri ga najdejo za prvih deset poskusov, drugi pa potrebujejo eno ali več. V vsakem primeru stane veliko časa, če se zbirate na kmečkih krilih.

Prostorska krila

Drug priljubljen model zbirke za dopolnitev 2.4 je prostorska krila Diablo 3. Kako jih dobiti v najkrajšem času še ni znano, ker proces zahteva veliko število težkih stopenj. Najprej morate ujeti mavričnega goblina, ker lahko le on odpre portal na želeno mesto igralca. Najlažji način za to je počistiti standardno lokacijo v pustnem načinu. Po ujetju pošasti se bo preselil na ozemlje doline Divo. V njem mora igralec najti epskega šefa Princeso Lilian, ki tudi ne stoji vedno na določenem mestu. Čas sovražnikovega videza je povsem naključen in ga je nemogoče določiti. Torej, zdaj veste, kako priti do različnih vrst kril v "Diablo 3". Zato nadaljujte - poiščite originalno opremo za vaš lik!

Sorodne publikacije