Enigma Dota 2: prehod, skrivnosti, grafika in pregled

Slava zelo zapletenega, a hkrati zanimivega in uporabnega junaka, je zaslužila Enigmo iz Dote 2. Ampak seveda lahko zelo malo igralcev popolnoma razkrije potencial znaka, ker je potrebno vedeti, kako razviti junaka, morate občutiti trenutek uporabe sposobnosti, sicer v taki igri ne bo smisla. V tem članku je opisano, kaj je Enigma s svojimi sposobnostmi in talenti.

Zgodovina Enigme iz "Dot 2"

Kdo ali kaj je Enigma - nihče ne ve. Edino, kar lahko rečemo o tem bitju je, da ima izredno moč in je sposoben absorbirati svetove. Po eni strani - čisti brezoblični kaos, po drugi strani - materialna bistvo. Nekateri mislijo, da ko so bili alkimisti, drugi mislijo, da je staro bitje, ki je rodilo praznino. Ali pa je to tisto, kar ostane od eksplozije zvezde - pametna črna luknja, ki absorbira vse na svoji poti.


Tako ali drugače, če igralci pozorno poslušajo naključne fraze, ki jih junak izgovarja v povezavi z Varovalcem luči, Io in Chaos Knight, postane jasno, da je Enigma of Dota 2 ena temeljnih sil vesolja.

Sposobnosti

Prva veščina znaka - Malefice - usmerja pretok energije na cilj. Potegne se v intervalih po 2 sekundi in tudi poškodbe. Druga sposobnost je demonska konverzija. Izbrano nevtralo pretvori v tri majhne kontrolirane kopije Enigme - eidolonov, ki se lahko pomnožijo po določenem številu napadov. Druga veščina je Midnight Pulse, ki škoduje določenemu območju glede na maksimalno zdravje.dobil pod distribucijo sovražnika. Od njega ne ščiti imuniteto pred čarobno, kot tudi ovire v obliki dreves - obstaja uničenje njih.


Ultimatum se imenuje Črna luknja. Deluje tudi v regiji, tako da prizadete nasprotnike povleče v središče, kot pravo črno luknjo. Med akcijo sovražnik ne more premikati, napadati ali uporabljati spretnosti.

Talenti

Kot že vedo veliko igralcev, je v letu 2016 izboljšanje posameznih značilnosti nadomestilo drevo talentov na Doto 2. Enigma, torej, na ravni 10 lahko izbere z leve strani +15, da se upre magiji ali poveča hitrost gibanja za 25 enot na levo. 15 nivo vam omogoča, da skrajšate čas ponovnega nalaganja vaših sposobnosti za 15% ali povečate pretok zlata na minuto za 150 kovancev. 20. stopnja v levi veji dodaja 70 izgubi eidolonov (druga sposobnost), v desni pa 500 enot zdravja do same Enigme. In zadnja 25. stopnja na levi strani poveča število eidononov za 8 in desno +5 pred prvo izkušnjo.

Vloge v igri: off-flyer-pusher

Spodaj se boste naučili igrati Enigmo "Doti 2". Pogosto se manifestira v dveh vlogah, od katerih se prva običajno razdeli na dve. To je off-line Enigma, katere cilj se lahko razlikuje glede na situacijo v igri. Vredno je začeti s slogom igre, katerega namen je uničiti sovražne zgradbe. Kot sranje je bolje izbrati težko črto. Junak je sposoben doseči nevtralnost od samega začetka, ne da bi se podrl, in zagotoviti tudi dodatno raziskavo s pomočjo tretjega.Sposobnost uničenja dreves. Omamljanje je sposobno dati pravi čas za odhod v primeru nenadnega napada enega ali dveh tekmecev. Vendar pa je treba spomniti, da ko se pojavi veliko število sovražnikov, Enigma bo šel zelo težko, dokler ne bo prišlo do utripa bodala. Če je težko stati ali potrebovati dodatno zlato, je vedno na voljo možnost, da greste v gozd. Prav tako je na začetku igre prišlo do akutnega pomanjkanja manije.
Hyde na topu Enigma Dota 2 izgleda takole. Če je ekipa namenjena hitremu pritisku, junak obdrži potreben pritisk na sovražnika s pomočjo eidonalov in pravilnih artefaktov. Vredno je posvetiti se zavezniškim junakom. Ta vrsta obleke je dobro integrirana z Drow Rangerjem, Visage, Beast Master, Lycan, Broodmother in Pugna.
Nakup starterjev vključuje Tango, Clarity in nakup Soul Ringa za pomoč pri reševanju problema manične depresije. Takoj, ko bo dovolj denarja, boste morali kupiti Boots os Speed ​​in Helm of Dominator, ki vam bo omogočil ukrotiti vse gozdne sipove. Tu je njegova prednost vredna avre krikov, in sicer kentaurjev ali satirov. Arcane Boots in Mekansm bosta podpirala vse nadzorovane nevtralce. Glede na spretnosti, nato na raven 6, bi bilo treba izboljšati tretjo sposobnost na tri točke, prvi in ​​drugi pa naenkrat. Če se ekipa ne udeleži resnih bojev, se lahko odloži. Priporočeni talent na 10. stopnji - povečanje hitrosti potovanja.
V sredini igre, ne glede na vlogo, vedno potrebujete Blink Dagger, ki vam bo omogočil, da se hitro prebijete v zelo debel boj inpo potrebi hitro pobegnite. Če znaki nasprotnika ne dovolijo stisniti črte, je najbolje, da kupite Pipe vpogleda. Ko je oseba utrpela fizično škodo, je priporočljivo nadgraditi Acrane Boots in Mekansm na Guardian Greaves. Vsak artefakt, ki daje auri, bo odlična izbira. Celo možen nakup Crimson Guard. Na 15. stopnji so izbrana znižanja sposobnosti za polnjenje. V pozni igri je smiselno zapustiti vlogo vztrajnika in v največji možni meri podeliti ultimatno zmožnost (vendar mora biti vedno dovoljena čim pogosteje v množici nasprotnika), kar lahko popolnoma spremeni potek igre. Zato ga je treba izboljšati z Aghanimom. Črni kralj Bar bo zajemal lik iz sovražnikove sposobnosti, da uniči udarec. Octarine Core lahko uporabite za bolj pogosto uporabo. Izbira talentov na 20. in 25. stopnji je povečanje zdravja in poškodb z Malefice.

Napadalec

Kadar je slog igre v ekipnih napadih na tekmece, bo Gide na Enigmi "Doti 2" nekoliko drugačen od tistega, kar je napisano zgoraj. Začetek nakupa v začetni fazi igre ostaja enak. Enigma v Dota 2 v tem primeru vedno zahteva dodatne mane, zato je vredno zbirati Soul Ring. Če je vse dobro, lahko hitro odidete na Hand of Midas. Ko je težko stati na liniji, naj igralec kupi Blink Dagger. Tudi talent na 10. stopnji in swing se ponavljata, vendar 6. stopnja nujno zahteva ultimatum.

Če Enigma pade pod roko sovražnega kor-junaka ali srednjih ladij (zlasti z vrsto umorov), je priporočljivo, da se ta korak ne obžaluje, ker poleg velike količine zlataTo je dobra sposobnost, da vržete nasprotnika nekaj korakov nazaj.
Enigmina ključna zmožnost v bitkah je Black Hole, tako da njenim sovražnikom ne morete dovoliti, da bi jo uničili. Torej, najboljša izbira je Black King's Bar (kot tudi za večino drugih junakov). Če so tisti, ki so sposobni podreti BKB preko ekipe nasprotnikov, lahko kupite Linken Sphere. Ko sovražnikovi avtorji ne dovolijo ničesar storiti, je potrebno zbrati Aeon Disk. Na ravni 15 je najbolje izbrati okrajšave za sposobnosti. Toda, če zlato ni dovolj, je dobro, da vzamete 150 funtov. V pozni fazi igre je prednost dajati talente z desne strani. V zvezi s postavkami je priporočljivo, da bodite pozorni na Scythe of Vise, Osvežitveno Orb, Octarine Core, Shivino stražo in seveda Aghanimovo žezlo.

Gozdarstvo

Z novimi spremembami zemljevidov je ta vloga postala manj priljubljena. Če pa ni druge izbire, je vedno na voljo možnost, da greste v gozd, saj bodo eidoloni z lahkoto pomagali z nevtralnimi nevtralnimi kriki z kmetije. Najpomembnejši problem v zgodnji fazi igre je pomanjkanje manije. Zato je najbolje kupiti 3 Clarity in ponovno vzeti Soul Ring. Za začetek, morate kmetovati bolj šibke jeze, kot so duhovi, ogri in harpije. Prav tako morate pravilno kontrolirati eidolone, lahko počistite 2 tabora v vrsti z uporabo svojih sposobnosti. Zberemo kovance v roki Midasa. Najprej se morate osredotočiti na celoten prenos 2 in 3 okostja. Prva sposobnost se še vedno ne more dotakniti. Na ravni 6 ne smemo jemati ultimatov. Od talentov je vredno izbrati hitrost gibanja na 10. stopnji.
Takoj ko se razvije tretja sposobnostna tri točke, lahko začnete pharm na starodavne krike. To je mogoče storiti v naslednjem vrstnem redu: najprej se eidononi ustvarijo na navadnih gozdnih nevtralnostih, nato pa jih pošljejo v starodavne. Morajo premagati tako, da nobeden od njih ne propade, temveč se razmnožuje. Zato se praviloma začne napad z louray bandom. Če je težko stati v gozdu, namesto Soul Ring-a lahko začnemo s Headdres in Ring of Basilius.
V sredini igre morate zbrati Radiance. Skupaj s tretjo spretnostjo in ultimatom bo mogoče ubiti skoraj vsakega junaka. Ko se pridobijo nove ravni, se vse sposobnosti razvijejo do maksimuma. Nadalje se talenti (raven 15) izberejo glede na situacijo. Glavni cilj je povzročiti čim več škode. V poznih igrah artefakti ostajajo enaki kot v vlogi offlinerja. Na 20. in 25. stopnji se talenti izbirajo na desni strani. Idealno bi bilo, da zategnete vse sovražnike, kolikor je le mogoče, vendar pa lahko osredotočenost junakov ali navijačev izboljša situacijo v igri. To je glavni priročnik za Enigmo "Doti 2". Zdaj je vredno preučiti njegovo kombinacijo z junaki.

Odnosi in protipostavke: inteligenca

Heroji z opisom "inteligence" lahko postanejo dobri zavezniki in močni sovražniki. Sposobnost Enigme, da ji pomaga: Crystal Maiden (mana regen in ultimaty pod Black Hole, Silencer (ne dovoljuje sovražnikov, da uporabljajo sposobnosti), Puck (sposoben zavezati in podrejati nasprotnike), Queen of Pain in Ancient Apparation (ponovno velja svoje ultimatume v center Black Hole.) To lahko storite tudi tukajdodamo Lion in Zeus, še posebej tiste, ki jih je kupil Aghanim, kar lahko povzroči ogromno škodo med mačkom Enigme. Pazite, da je Rubick vreden tega, ker če bo ukradel ultimat, se bo morala vsa ekipa močno spopasti z njo. Seveda, tukaj je Silencer s svojo globalno tišino. Poleg tega lahko skupaj oddajo Skywrath Mage, pa tudi Necrophos in Winter Wyvern (celo preko BKB). Ne pozabite, da Silencerjeva tišina deluje tudi v baru Black King's Bar. Na video posnetku lahko vidite, kako se združujejo vrhunske zmogljivosti Crystal Maiden in Enigma.

Spretnost

Dobra kombinacija Enigme bo: Riki (že seznanjen s sistemom Ult Blackwell), Faceless Void (lahko zadrži sovražnike v kupoli pred črno luknjo ali po njem do konca), Origins in Invoker (tukaj vse Seveda, prokati so v skupini sovražnikov). Tisti, ki so sposobni zažgati mano ali podreti ultimatita, seveda lahko zelo uničijo igro: spet Riki, Phantom Lancer, Antimage, Mirana, Weaver, brezosebna praznina in Vengenful Spirit. Tukaj ni dodatnih pojasnil.

Moč

Zaveznice lahko posnamejo Axe, Magnus in Tidehunter, ki lahko na enem mestu zadržijo sovražnika. Poleg njih lahko Sand King, Sven in Timber poškodujejo med črno luknjo in po njej. Phoenix lahko dodate tudi na ta seznam. Counter-Strikes bodo: Underlord (lahko premaga celotno ekipo pod Ult); Axe, poveljnik Legije, Beastmaster (ubil bo udarec celo skozi BKB). Če želite videti, kako Enigma komunicira z različnimi junaki v zvezi z najnovejšimi spremembami v igri, si lahko ogledate eno od novih epizod, na primer Dota 2 Enigma moments ep. 59.

Artefakti

Da bi preprečili, da bi junak poškodoval ali uporabil sposobnosti, lahkoKupite naslednje artefakte: Scythe of Vise, Orchid /Bloodthorn, Aeon Disk, Abyssal Blade, Force Stuff. V samem Enigmi mora biti v 90% primerov prisoten: BCB, Blink Dagger in Linken Sphere.

Sklepne ugotovitve

Skratka, ta vodnik ni obvezen vodnik za igro. Najprej morajo vsi igralci pomisliti na glavo. Različne situacije, kombinacija junakov, lokacija na progah naredi igro večplasten in ni vedno predvidljiv, tako da se lahko glede na situacijo, kot razvoj sposobnosti in talentov in sestava predmetov spremeni. Da bi videli, kako Enigma uresničuje svoje sposobnosti, lahko v zadnji številki Dota 2 Enigma moments ep. 60.
Znanje se lahko uporabi tudi v neobičajnih primerih. Vsak igralec lahko reče, da je uporaba Black Hole vedno potrebna za razbremenitev velikega števila nasprotnikov. Toda ali ni ubijanje sapportov ali kor-junakov, preden bi bil boj slaba možnost? Vse znane kombinacije in kombinacije se niso pojavile nikjer - vse so izumili tako profesionalni kot redni igralci. Zato je najpomembnejše, da dobro občutimo situacijo in izberemo prave trenutke.

Sorodne publikacije