Najboljša programska oprema za ustvarjanje spletnih strani

Ali ste opazili, kako hitro se povečuje število lokacij v Runetu? Morda so internetni uporabniki, ki so že včeraj jedli razglednice Vkontakte, postali spletni pismeni in se naučili pisati kode. Hotel sem biti tak. V resnici pa je skrivnost poenostaviti proces spletnega gradnje. Več ni skrivnost sedmim pečatom. S prihodom oblikovalcev, WYSIWYG HTML uredniki in offline ustvarjanje programov so postali stvar enega dne.

Kaj je offline programska oprema

Če ste seznanjeni z načeli konstruktorjev SaaS, potem lahko zlahka razumete programe ustvarjanja brez povezave. To so iste oblačne platforme, samo na delovnem računalniku v obliki programske opreme, za katero ni potrebna internetna povezava. Razlika v samodejnem razkladanju na strežniku končnih strani, iskanje gostovanja in nadaljnje vzdrževanje vira.
Prednosti offline programov za ustvarjanje spletnih strani:
 • preprost in razumljiv začetniški vmesnik, ki je zgrajen na načelu pull-throw ali droge-in-drop;
 • prilagodljivost ustvarjenih mest, kar pomeni njihovo reprodukcijo na mobilnih napravah;
 • brez poznavanja posebnih razvojnih jezikov.
 • Še en bonus - za prenos programov ni treba plačati. Denar od vas bo zahteval dodatne razširitve, vendar je njihova namestitev obvezna.

  Mobirise

  To je brezplačen program za ustvarjanje spletnega mesta s prilagodljivim oblikovanjem. Mobirise je relativno mlad projekt. Programska oprema je bila izdana šele leta 2015, njena funkcionalnost pa ne sije. Medtem ko vam oblikovalec omogoča ustvarjanjeenostranske strani in vizitke.
  V Mobirise je lažje delati kot igrati Tetris:
 • prenesite in izvlecite arhiv iz uradne spletne strani ali izmenjevalnika datotek;
 • namestite program;
 • se prijavite in avtomatsko avtoriziranje računa je na voljo imetnikom zadovoljnih računov "Vkontakte" ali FB;
 • na nadzorni plošči kliknite Ustvari novo spletno mesto, izberite temo in vnesite ime.
 • V spodnjem desnem kotu je rdeča "+" in napis, ki vas kliče, da začnete. Program za ustvarjanje spletnega mesta vam bo predlagal, da izberete menijsko vrstico, da vstavite diaprojekcijo, paralakse in animacijo. Vse to se doseže z miško z vlečenjem in raztezanjem. Celoten proces traja do ene ure, odvisno od ustvarjalnih impulzov in domišljije razvijalca.

  Sklepi o Mobirise

  Prilagodljivi, občutljivi in ​​okusni. Z uporabo programa za ustvarjanje spletnih strani postane preprost in razburljiv proces. Glavna stvar - ne vstopajo v rages in ne pretiravajte slik in pripomočkov, tako da se vir ne spremeni v pošteno spajkanje. Za resne in težke projekte, programska oprema ni primerna, vendar za pristajanje enostranskih virov ali testnih mest program vsebuje vse, kar potrebujete:


 • sposobnost vstavljanja in prilagajanja slik;
 • dodajanje tabel s cenami;
 • delo z besedilom;
 • dodajanje kartic.
 • Programska oprema vam omogoča, da ustvarite stran popolnoma brezplačno. Če poskusite, lahko najdete brezplačno gostovanje, ki ga ni treba plačati. Manj kot program - brez ruskega vmesnika. Toda načelomavse besede angleške jezikovne šole in je lahko razumljivo. Doslej je samo beta različica aplikacije z omejeno funkcionalnostjo in njenimi pomanjkljivostmi, vendar bo v prihodnosti storitev obljubljala razvoj.

  Adobe Muse

  Adobe Photoshop že vrsto let uporabljajo spletni razvijalci za oblikovanje spletnega mesta, ustvarjanje sličic in oblikovanje postavitve. Toda v ustvarjalno nadarjenih ljudeh na žalost ni programskega genija. Ustvarjalni oblikovalci so vedno sanjali o programski opremi, ki lahko zamisli spremeni v pripravljen vir brez ročnega pisanja.
  Slišali so molitve oblikovalcev, leta 2012 pa je podjetje izdalo grafičnega urednika z imenom Adobe Muse CC. To je program za ustvarjanje spletne strani in brata dvojčka Adobe Photoshop. Oba imata enak vmesnik, tudi logotipi so podobni. Torej, če bi imeli užitek delati v "Photoshopu", bo Muse CC brez težav upravljal.

  Misli o interakciji z urednikom

  Muse je kompleksen program. Ustvarjanje spletnih strani z njegovo pomočjo je namenjeno profesionalnim in izkušenim oblikovalcem. Če niste in ne želite iti globoko v blato dela z grafiko, je najbolje, da ostanete na Mobirise. Za razliko od konstruktorjev Wix ali Weebly, je Adobe Muse program za ustvarjanje predloge spletnega mesta, ki ne deluje s pripravljeno postavitvijo. Vsi predmeti so postavljeni neposredno v servis. Najprej se določi mapa virov. Nato se bo razvila glavna stran z glavnimi grafičnimi elementi, ki bo na drugih straneh spletne strani.
  Ko so strani pripravljene, lahko dodate in prilagodite pripomočke iz urejevalnika. VProgram ima več funkcij, ki ločujejo Adobe Muse od ozadja drugih konstruktorjev brez povezave:
 • Sinhronizirajte besedilo.
 • Na tisoče domačih in vrhunskih spletnih pisav za izboljšanje kakovosti njegovega dela.
 • Jezikovna podpora desno na levo.
 • Integracija z WordPress in Tumblr, ki vam omogoča ustvarjanje spletnih dnevnikov in trgovin s stili, pripomočki, diaprojekcijami in dodajanjem albumov.
 • Stroški Adobe Muse

  Cena - najbolj neprijeten del dela s programom. Na voljo je brezplačen prenos, vendar je na voljo le teden dni. Sedem dni kasneje vam bo Adobe zaračunal 1.499 $ na mesec ali 17988 $ za letno naročnino. Prav tako niso vsi pripomočki brezplačni, medtem ko se pripravljajo na nakup $ 6 za kos.

  Kaj lahko sklepamo o programski opremi?

  Adobe Muse je program za ustvarjanje statičnih strani HTML kode. Poudarek je na grafičnih učinkih in izgledu vira, ne pa na njegovi funkcionalnosti. Namenjen je estetskemu navdušenju za profesionalne oblikovalce, ne za začetnike in pripravljen na poskusno lokacijo. Toda, če ste ustvarjalna oseba, sanjate, da boste na internetu utelešili svojo domišljijo, Adobe Muse je za vas.

  Vaš vir v 30 minutah

  Gre za konkurente Adobe Muse in Mobirise - spletne oblikovalce. Gre za programsko podprt sistem ali platformo SaaS za spletno gradnjo na podlagi že pripravljenih postavitev. To je njihova glavna prednost. Ni vam treba razmišljati in risati ničesar. Izberite predlogo, izpolnite podatke in jih objavite.
  Mnogi razvijalci frontendov navdušeno kličejo spletne strani oblikovalcevpovprečni kloni. Lahko jih razumemo. Lastni viri v nekaj minutah, brez pisanja oznake, dolgega in trdega dela s skripti in tabelami kaskadnih stilov. Zdaj lastnik mesta sploh ni treba vedeti, kakšen je CSS.

  Argumenti v korist oblikovalcev

  Prvič, oblikovalci ali spletni razvijalci so brezplačni za ustvarjanje spletnega mesta brez iskanja in plačila gostitelja. Poddomena se samodejno ponudi platformi. Seveda bo treba plačati napredne funkcije, vendar za preprost vir ne bo potrebno. Vsak uporabnik lahko ustvari kakovosten vir s prilagodljivo postavitvijo, ki bo koristila lastniku. Glavna stvar za prodajno mesto ni koda, ampak izdelek in vsebina. Najboljše spletne strani:
 • Wix;
 • Weebly;
 • ​​
 • Ucos;
 • A5.
 • Vsaka platforma ima nabor brezplačnih predlog, možnost prilagajanja pripomočkov in brezplačne različice, za katere vam ni treba plačati.

  Kaj vidiš, dobiš ali WYSIWYG-konstruktorji

  To je bolj zapleten način za delo z Wix in Mobirise. Posebna znanja niso potrebna, vendar boste morali predmete ustvariti ročno. WYSIWYG-oblikovalci so programi za ustvarjanje HTML-lokacij, ki temeljijo na tem, kaj-ti-vidiš-je-kaj-ti-dobiš. Uredniki jasno prikazujejo rezultate vašega dela. Kakšne so prednosti programa:
 • HTML4 HTML5 XHTML, CSS3 PHP standardi;
 • prilagodljivo spletno oblikovanje;
 • dodajanje HTML5 avdio /video, YouTube, Vimeo;
 • vključujejo diaprojekcije, galerije fotografij, navigacijske plošče.
 • Seznam priljubljenih WYSIWYG konstruktorjev:
 • Web Builder;
 • Adobe Dreamweaver;
 • Microsoft ExpressionStudio Web Pro;
 • Izdelovalec spletnih strani;
 • WebSite X5 Evolution.
 • WYSIWYG Web Builder

  Kot primer predlagamo, da se seznanite z izdelkom Web Builder. To je profesionalen in hkrati preprost program. Če želite ustvariti strani v ruskem jeziku, morate prenesti in namestiti modul russian.lng za to. Programska oprema ni brezplačna, $ 4995. Vendar pa obstaja poskusna različica za en mesec.

  Uvod v WYSIWYG Web Builder

  Zaženite program z desnim klikom na kontekstni meni:
 • Izberite Lastnosti - Splošno. V oknu izpolnite velikost »Naslov«. Jezik kodiranja je UTF-8. Manjka "razširitev". Ker je to program za ustvarjanje strani HTML, so privzete nastavitve hipertekstni jezik. Če želite izpolniti točko »Ikona«, prenesite sliko, ki bo priljubljena na spletnem mestu.
 • Pojdite v razdelek "Slogi" in prilagodite barvno paleto, kot želite. Da bi se izognili izbiri palete za klic intuicije in jo večkrat ponovili, uporabite vnaprej pripravljeno postavitev. Če za to ni moč ali talent, kopirajte barvo priljubljenega spletnega mesta na internetu.
 • V "Meta tags" boste morali vnesti ključne besede vašega spletnega mesta. Uporabite Google Yandex Direct ali YouTube. Obstaja veliko spletnih storitev, ki bodo izbrale ključne besede o temah. Vsi ključi morajo ustrezati priljubljenim poizvedbam, sledijo jim iskalniki, ki bodo videli spletno mesto in ga objavili uporabnikom.
 • Polnjenje mesta

  Ko shranite osnovne nastavitve, shranite dokument. Odprite ga z brskalnikom. Videli boste okvirspletnem mestu. Znova odprite orodje Web Builder in začnite delati z orodno vrstico na levi strani zaslona. Vse manipulacije se izvedejo z vlečenjem miške.
  Ustvarite glavo, noge, besedilne bloke, dodajte slike. Vse slike morajo biti pripravljene vnaprej in shranjene v ločeni mapi. Ne izbirajte preveč težkih slik, bodo naložene dlje časa. Optimalno 600x400 px. Izpolnite spletno mesto z vsebino. Pomembno je, da so to edinstveni članki na aktualne teme. Ne pozabite na SEO optimizacijo. Vstavljanje ključnih besed in besednih zvez s pogostostjo vsaj 3%. Če vsi opusi za spletno stran pišete sami, sledite črkovanju, količini vode in neželene pošte. Ko končate, prenesite spletno mesto na gostitelja in počakajte na prve obiskovalce.

  Sklepi o izdelovalcu spleta

  To je funkcionalen program. Ustvarjanje mest z njegovo pomočjo vključuje razvoj prilagodljivega oblikovanja, delo z knjižnicami, izdelavo baze podatkov. Za začetnike programska oprema vsebuje že pripravljene predloge. Prav tako je na voljo grafični urejevalnik, toda na nizu priložnosti, seveda, slabši od "Photoshopa".
  Program Web Builder je primeren za ustvarjanje enostavnega spletnega mesta, vizitke, bloga in spletne trgovine. Ko se naučite uporabljati konstruktorja, pojdite na naprednejša orodja: WAMP Server, CMS. Z njihovo pomočjo lahko razvijete zmogljive strani z bogato funkcionalnostjo, ki bodo ustvarjale prihodke.

  Sorodne publikacije