Brezplačen preklic nakupa v aplikaciji iTunes

Vsak tretji lastnik iPhone ali iPad ne more takoj odgovoriti na vprašanje, kaj je iTunes Store in za kaj je potreben. Seveda tega programa ne potrebujete nenehno uporabljati, pogosto brez njega. Ampak, če morate prenesti katerokoli datoteko na vašo imenovano napravo, verjetno ne boste mogli uporabljati iTunes brez uporabe. Če vas zanima in želite izvedeti več o tem, kaj je in kako preklicati nakup na iTunes-u, si oglejmo ta članek.


Kaj je iTunes

iTunes je program (običajno imenovan "Tuna"), ki je bil posebej zasnovan za namizne in prenosne računalnike. Omogoča vam, da ne samo poslušate zvoka in gledate video posnetke, temveč tudi sinhronizirate vse datoteke (fotografije, knjige, glasbo itd.) Na prenosnih napravah. Pravzaprav je zelo težko definirati bistvo iTunes z eno besedo, saj združuje več multimedijskih funkcij in ima tudi podporo tretjih strank in uradnih programov. Danes lahko vsakdo brezplačno prenese ta program na internetu in, mimogrede, ne samo z uradne spletne strani razvijalca.

AppStore

Poleg tega je ta programska oprema Apple še ena odlična značilnost - to je priložnost, da obiščete trgovino AppStore in kupite iTunes prek računalnika. Ni skrivnost, da je to tehnološki čudež, ki ga je razvil Apple na iOS-u, lahko pa ga prenesete tudi brezplačno v sistemu Windows.


PoKer ste aplikacijo iTunes v celoti prenesli z uradne strani, in to je edini kraj, iz katerega ga priporočamo, da je aplikacija že nameščena na vašem računalniku. Če uporabljate Mac, je aplikacija že del operacijskega sistema in je ni treba ponovno naložiti, do maksimalne nadgradnje. Zaženite aplikacijo v računalniku in telefonu, nato pa lahko delite datoteke prek zgornjega programa.

iTunes v državah Skupnosti neodvisnih držav

iTunes Store je čisto ameriška internetna trgovina za strojno opremo Apple, tako da v ruskem obsegu RF ne deluje pravilno, nekatere funkcije pa so popolnoma izključene. Zato ta spletna trgovina ni tako priljubljena v državah Skupnosti neodvisnih držav, kot v ZDA. V prihodnje namerava družba razširiti svojo pokritost. Poleg tega že obstaja veliko analogov, ki jih je mogoče prenesti tudi na naprave Apple. Na primer iTools, i-FunBox in drugi. So enostavnejši za uporabo in imajo poenostavljen vmesnik.
Ko govorimo o iTunes Matchu, moram reči, da ta program še vedno ni na voljo za Ruse. Ta storitev je tako zaprto shranjevanje v oblaku, saj omogoča oddaljeno shranjevanje glasbenih datotek na tabli, tako da jih lahko predvajate ob primernem času. Na splošno ima iTunes Match veliko prednosti v primerjavi z drugimi v isti kategoriji. Prav tako lahko neposredno komunicira z vsemi napravami, ki jih izdeluje Apple, kar ne moremo reči o drugih storitvah.

Podrobnosti o preklicu nakupa v iTunesu

Včasih ima uporabnik takšneproblem: želi vzeti film za najem ali poskusiti program "jezik", vendar brez razmišljanja uvaja geslo v pojavnem oblaku in pridobi vsebino za svoj krvni denar, ne da bi si to želel sam. Takšne situacije so tisoče in celo milijoni. Na žalost se to zgodi, ker smo vsi ljudje in naš človeški dejavnik čudeže. "Kako prekličem svoj nakup v iTunes?" - vprašate. To je preprosto, in bomo nadaljevali z opisom, kako to narediti:
 • Najprej morate iti na iTunes in klikniti na gumb "Račun", nato na "Pogled" v zgornjem meniju.
 • Po teh preprostih korakih vnesite uporabnika Apple ID in geslo iz AppStore.
 • Če je bilo vse pravilno vneseno, bi iTunes z veseljem preskočil naprej in prikazal naslednji zaslon z nastavitvami računa. Tukaj vas zanima postavka "Zgodovina nakupov v iTunesu", ki vsebuje vse informacije o nakupih in prenosih, ki ste jih opravili v zadnjem času. Poleg tega je zagotovljeno jamstvo za preklic vseh vaših nakupov.
 • Ko kliknete na ta napis, ste preusmerjeni na spletno mesto Apple, kjer lahko pustite svojo zahtevo in prijavite težavo. Pozor! Pripombe v primeru odpovedi tega nakupa se sprejemajo samo v angleščini, ker so moderatorji tuji.
 • Ko končate, morate samo klikniti na določen gumb z napisom "Odhod". Praviloma je modra. Po pregledu vloge boste prejeli povračilo.

  Sklep

 • Če povzamem, želim pojasniti nekatere točke:
 • Nakupi v iTunes-u so pomembna točka vuporabite opremo Apple, zato najprej preberite uporabniški priročnik.
 • Z vrnitvijo ni treba odlašati, ker ima določene posledice. Ko je napaka odkrita, vrnite izgubljeni denar naključno. Moto je ta: "Hitreje, tem bolje."
 • Denar za nakup igre je mogoče vrniti na iPhone /iPad samo, če od nakupa ni porabil veliko časa.
 • Poleg tega si morate nujno zapomniti pravila uporabnika, ki kažejo, da se vrnitev denarja lahko opravi največ enkrat. Povračilo, odkup in vračanje goljufij ne bo delovalo. Na tem računu je iTunes razvil poseben sistem za prepoznavanje dejanj, ki so v uradnih uporabniških dokumentih prepovedana.
 • Upamo, da boste po branju tega članka lahko hitro ugotovili, kako preklicati nakup v iTunesu in vrniti denar.

  Sorodne publikacije