Kako uporabljati VKSaver: navodila

Večina uporabnikov interneta in socialnih omrežij raje nalaga multimedijske datoteke neposredno iz svojih virov. To je mogoče s pomočjo posebnih programov ali vtičnikov brskalnika. Da bi vašo najljubšo skladbo dobili v mp3 formatu in jo vrgli v predvajalnik, vam ni treba iskati ločene strani ali kupovati pesmi na znanih trgih. Zdaj je dovolj, da se naučite uporabljati VKSaver in prenesete prave pesmi neposredno iz socialne mreže.

Kako deluje razširitev?

Če ne želite namestiti programov tretjih oseb za prenos datotek iz socialnih omrežij, je vtičnik za brskalnik popolna rešitev. Obstaja veliko razširitev za vsakega od priljubljenih brskalnikov, vendar je celotna funkcionalnost čim bližje drugemu.


Po namestitvi programa za prenos VKSaver na spletno mesto "Vkontakte" bo na voljo poseben gumb za prenos datotek. Najdete ga v razdelku »Glasba« ali »Video snemanje«, odvisno od funkcionalnosti posameznega strežnika. Takšen program ne vpliva na delovanje brskalnika, hitrost prenosa strani in stabilnost računalnika kot celote. VKSaver lahko uporabljate prek brskalnika Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera.

Kje lahko prenesete?

Namestitev te razširitve je dokaj preprosta. Uporabiti morate posebno trgovino aplikacij. Razmislite o namestitvi na primeru brskalnika Google Chrome:
 • Odprite brskalnik in kliknite ikono menija v zgornjem desnem kotu.
 • Nato kliknite»Napredna orodja« in izberite »Razširitve«.
 • Zavrtite vse nameščene vtičnike in kliknite povezavo "Več razširitev", da odprete uradni Google imenik.
 • V iskalno polje vnesite ime aplikacije VKSaver in pritisnite Enter.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • V oknu kliknite "Namesti razširitev".
 • Po namestitvi se bo na vrhu brskalnika pojavila ikona razširitve.
 • Zdaj veste, kako namestiti vtičnik. Poglejmo, kako uporabljati VKSaver.


  Navodila za uporabo

  Upoštevajmo postopek za prenos glasbe iz socialne mreže. Odprite brskalnik in prenesite osebno stran »VC« prek iskalnika ali vrstice z zaznamki. V razdelku stranske vrstice odprite zavihek glasbe (isti gumb). Bodite pozorni na vsak zvočni posnetek. Če se sklicujete na katero od njih, se bodo prikazale informacije o kakovosti in velikosti zvoka v megabajtih. V bližini standardnih gumbov za "Vkontakte" se pojavi puščica navzdol. Enkrat morate klikniti na LKM. Na dnu brskalnika boste videli informacije o prenosu datoteke. Plus VKSaver za Windows je, da se avdio posnetki prenesejo takoj in brez prehoda na vire tretjih oseb. Skladbe so prenesene v mp3 formatu. Vso glasbo iz družabnega omrežja lahko najdete v mapi s prenosi brskalnika. Odprite to mapo in od tam kopirajte glasbo na predvajalnik, bliskovni pogon itd. Zdaj veste, kako uporabljati VKSaver.

  Kako odstraniti?

  Če se odločite, da podatkov ne boste več uporabljalilahko preprosto izbrišete brskalnik. Če želite to narediti, kliknite ikono ICMP v ikoni »Vkontakte« na vrhu brskalnika in izberite »Izbriši iz Chroma«.
  S tem menijem lahko izberete tudi nastavitve vtičnika, tako da izberete postavko »Možnosti«. Na zaslonu se odpre ločen zavihek. V njej lahko prilagodite prikaz zvočnih informacij. Izberete lahko tudi imena map, v katerih bo shranjena glasba.

  Na koncu

  Zdaj veste, kako uporabljati VKSaver. To je eden od mnogih podobnih programov, ki zelo poenostavlja postopek prenosa glasbe iz socialnih omrežij. Da ne boste imeli težav pri delu z vtičnikom, morate namestiti najnovejšo različico brskalnika. Postopek prenosa datotek se ne razlikuje glede na uporabljeni brskalnik. Naredite uporabo VC bolj priročno in enostavno!

  Sorodne publikacije