Vrhunske igre o srednjem veku: pregled najboljših

Najboljše igre v srednjem veku otežujejo delo. Era je priljubljena v igralniški industriji, vendar bolj v smislu prilagajanja. Na njegovi podlagi nastajajo alternativna univerzuma, projekti z realizmom pa so manj pogosti. Ta članek predstavlja uporabnikom ducat različnih digitalnih del, ki se nanašajo na ta zgodovinski čas. Vsak od njih ima kratek opis glavnih značilnosti.

Taktični elementi in elementi vloge

V vrhunskih igrah srednjega veka od 1 osebe morate vključiti Mount & amp; Blade: Warband. Turški razvijalci so leta 2010 predstavili eksperiment brez primere za ustvarjanje peskovnika z edinstvenim konceptom. Igralec zbira svojo ločenost od različnih bojevnikov. Za njihovo upravljanje ustreza II, v bitki, upravlja samo svoj značaj. Lahko se črpa, drevo spretnosti je široko in se nanaša na posest vsake vrste orožja posebej. Na globalnem zemljevidu lahko opravljate naloge, opravljate ropanje, pripravljate obleganje in greste po napadalnih ključavnicah. Zgodba pripoveduje o političnih sporih izmišljenega imperija Calradia, ki spominja na srednjeveško Evropo.


Trkanje ljudi

Če v topografiji srednjega veka iščete projekt z najbolj barvitim vojaškim sistemom, se lahko očitni zmagovalec obravnava za čast. Projekt je namenjen multiplayer bitkam, v njem pa je tudi scenski način. Zgodovina pripoveduje o dogodkih naravnega propada, ki so povzročili rotacijo celin. Tako so frakcije trčile na enem ozemljuVikingi, vitezi in samuraji. Vsaka stran ima šest edinstvenih znakov s svojim bitnim stilom. Glavna značilnost je bojni sistem, ki ima tri sektorje smeri udarca. Hkrati lahko branite samo enega od njih, obstaja tudi odsev, prebijalni blok, posebni neblokirajoči udarci in številni drugi elementi. Vsak dvoboj postane pravo soočenje možganov. Pomembno je omeniti veliko različnih režimov, zajetje zastave, ozemlja, borbe in podobno.


Upravljanje celotne države

Strategije v vrhunski igri srednjega veka zavzemajo svojo zasluženo nišo. Medieval II Total War je očiten vodja v tej smeri je raznolikost igranja. Uporabnik si izbere državo, ki je v zahodni Evropi res obstajala v 11. stoletju. Prvič, 6 držav je na voljo, po osvajanju drugih narodov med kampanjo, slednje so na voljo v novi igri. Globalni zemljevid je predstavljen s porazdelitvijo na naselja - mesta in utrdbe. Ustvarjajo prihodke, razviti jih je treba z gradnjo novih stavb. Vsaka stavba ima svoje značilnosti in daje uporabniku nekaj. Tu se najemajo enote in oblikujejo vojske, vsak vojaški vodja ima svojo varnost in je konkretna oseba s svojimi lastnostmi. V mejah enega leta poteka državna uprava. Bori se v realnem času, vsaka enota se lahko upravlja ločeno, gradi svojo taktiko boja.

Realizem na čelu vogala

Prva vloga v čisti obliki, del vrhunskih igerV srednjem veku je kraljestvo prišlo: Odrešitev. Projekt je bil podvržen dolgi razvojni poti, ki je bila večkrat prenovljena, da bi se pojavila pred javnostjo leta 2018. Zgodovina meče igralce na Češkem leta 1403, med bratoma Sigismundom kraljem Wenceslasom in vladarjem, ki je začel vojaški konflikt. Glavni junak Ingricha je bil navadni kovačev sin, vendar je sčasoma postal žrtev vojne in izgubil starše. Sedaj je žejen po maščevanju in začne svoje potovanje. Igranje je narejeno po realističnih oblikah z razvitim sistemom vlog. Spretnosti se črpajo v času pouka, dolgi dialogi povečujejo zgovornost, dvoboje - ograje, jahanje - jahanje. Razvijalci so izvedli realističen bojni sistem s sodelovanjem zgodovinskih strokovnjakov. Tu je svoboden svet, sistem ohranjenih z alkoholom, prepoved kraje in številni drugi čipi. Igra je več kot vredna polnega prehoda.

Multiplayer bitke

Najboljše igre v srednjem veku na PC-ju vključujejo projekte različnih žanrov in prostor za akcijsko akcijsko igro Chivalry: Medieval Warfare. Nominalna ploskve vržejo igralce v izmišljeno državo Agathia, katere vitezi so se vrnili iz križarske vojne. Odkrili so, da je Gwynn Mason ustvaril svoj red in s silo prevzel oblast. Med dvema nasprotnima stranema se začne soočenje, igralci so razdeljeni med njih. Skupaj je 4 znakov, različna vrsta oklepov in orožja. Bojni sistem je sestavljen iz lahkega, težkega udarca, bloka in zadnjega krila. Tudi vsak junakima dodatno orožje, ki lahko reši izid boja. Glavni čip je veliko število načinov, nekateri so zgodba. Vsaka stranka prejme naročila, ki se lahko razlikujejo glede na situacijo. Takšna raznolikost ne bo pustila dolgčas igralcem.

Neskončni razvoj

Projekt Življenje je fevdalni fevdal na vrhu najboljših iger v srednjem veku potrjuje dejstvo, da se postavitev uporablja v različnih žanrih. To delo je MMORPG z elementi peskovnika. Uporabniki se začnejo premikati po golem območju in morajo urediti svoje domove, najti opremo in zagovarjati svojo pravico do pristanka. Razvijalci so uvedli realističen sistem zbiranja virov, ki obdeluje elemente. Vsaka lekcija zahteva določeno količino časa in pridobivanje materialov orodij. Videz stavb je omejen le z domišljijo uporabnika, tukaj lahko zgradite pravo trdnjavo srednjeveškega gospoda, če si vztrajate. Bojni sistem ne zagotavlja fiksacije na cilj, ki vam omogoča hkratno boj proti več sovražnikom. Strežniki sprejmejo 64 oseb, medtem ko se razvijajo na isti kartici. Enako število igralcev lahko hkrati sodeluje v bitki. Takšne bitke zahtevajo dolgo usposabljanje in razpoložljivost ustrezne opreme.

Soočenje dveh naročil

V prvih petih iger srednjega veka je treba vstopiti v prvi del serije Assassins Creed. Prav za dano obdobje, čeprav zgodba gre dlje v znanstveno fantastiko. Glavni lik Altairja je spoštovan, a ponosen član Reda morilcev.Ko opravlja eno od misij, naredi napako. Vodja organizacije, Al-Mu'alim, mu daje priložnost, da popravi, če ubije glavne člane reda templjarjev. Zgodovina se ne pretvarja, da je realizem, čeprav se srečuje z vrsto resnično obstoječih osebnosti, na primer s kraljem Richardom Lion Heartom. Pomembna značilnost je odprti svet vzhoda, ki vključuje mesta Jeruzalem, Akre, Masiaf. Upoštevali so arhitekturo tega obdobja, povsod so pogovori o križarskih vojnah, veličastno poveličevanje različnih generalov. Vse to prispeva k potopitvi v ozračje. Drug razlog za vključitev Assassins Creed v vrhunske igre srednjega veka na PC je edinstven sistem parkourja z možnostjo vertikalnega gibanja.

Crusader Kings 2

V srednjem veku so včasih skrivnostne intrige, stalni konflikti in upad moralnih vrednot. V takih časih so države padale ena za drugo. Igra Crusader Kings 2 ponuja, da poskusite ne samo voditi in rešiti državo, ki je obstajala na zemljevidu Evrope v času srednjega veka, ampak jo tudi voditi do vodstva. To je globalna strategija, kjer igranje predstavlja samo strateški zemljevid. Igralcu je ponujen razvejan sistem politike, diplomacije in ekonomije. Tukaj se bojevanje odvija samodejno, čeprav je prisotnost močne vojske predpogoj za vsakega monarha. Tukaj vladarji bodo morali zgraditi shemo ukrepov na ducat premikov naprej, ker so agresivni ukrepi hitro kaznovani. Na primer, absorpcija sosednjih držav bo privedla do oblikovanja močnega zavezništva za uničenje vojske igralca. Namesto tega diplomatske potilahko zavremo ali premagamo državo, delno ujamemo ozemlje, ustvarimo gospodarski pritisk in še veliko več. Zbirka orodij bo dovolj za vsakega stratega.

Simulator poravnave

Če upoštevate vrhunske igre srednjega veka za šibke PC-je, lahko vodilni položaji varno postavijo prve dele serije Stronghold. Ta projekt vabi uporabnike k ustvarjanju svoje srednjeveške vasi in jo razvijajo v vseh pogledih. Začeti bo treba s peščico kmetov in glavno mestno hišo. Postopoma se bodo na ozemlju pojavile druge strukture, prve obrambne strukture in čete. Nominalno je parcela odsotna, prisotne so samo misije z dodatnimi nagradami. Glavni čip serije je bil prepoznan kot aktivno prebivalstvo, raven njegove številčnosti pa je treba vedno ohraniti v sredini. Z največjim veseljem, nihče ne želi delati, nizka moralnost bo pomenila pomanjkanje moči. To vas prisili, da pravilno načrtujete infrastrukturo in spremljate parametre stavb.

Kraljeve avanture

Ta epoha privablja najbolj razvite strategije, ker so bile takrat vojaške akcije bolj zanimive s taktičnega vidika. Zato je v igri srednjega veka največje število projektov tega žanra. Zapre oceno naslednjega predstavnika kategorije Lionheart Kings Crusade. Igra prikazuje čas tretjega križarskega pohoda in pripoveduje zgodbo o vojaški akciji Richarda Lionskega Srca. V zgodovini ni uspel osvojiti Jeruzalema, ampak tukaj lahko uporabniki spremenijo vse. Velik zemljevid omogoča postopen razvoj izvajanjaod križarjev do naprednih evropskih držav. Pogosto si nasprotujejo in zato morajo izbrati svoje zaveznike. Velikost igre je bitka v realnem času z upravljanjem lastnih enot.

Sorodne publikacije