Pregled mobilnega telefona Nokia 225 Dual Sim: pregledi, specifikacije, fotografije

Potrebujete preprost telefon za klicanje? Priporočljivo je, da bodite pozorni na napravo Nokia 225 Dual Sim. Ocene kupcev, ki že uporabljajo to napravo, so večinoma pozitivne. Obstajajo tudi pritožbe, vendar so namenjene šibki opremi. Ampak do kakovosti ni zahtevkov. Finski proizvajalec ohranja svoj ugled, zato, če potrebujete zanesljiv stroj, da je vedno v stiku, kupite ta model, ne obžalite! Da bi olajšali odločitev, bo v članku naveden popoln opis telefona.
Paket

Ta model je pakiran v škatlo z blagovno znamko. Ima lepo modro barvo. To je že postala tradicija družbe Nokia. Na sprednji strani so ime proizvajalca in indeks modela natisnjeni v beli barvi. Tukaj je telefon sam. Glede na to, da je v dosegu veliko različnih barvnih shem, lahko obstaja posebno kodiranje, na primer naprava je bela - Nokia 225 (bela) ali črna - Nokia 225 (črna). Dual Sim - ti dve besedi sta tudi v naslovu. To pomeni, da telefon deluje z dvema sim karticama. Zdaj pa si oglejmo škatlo. Tam bo kupec videl telefon, baterijo BL-4UL). Pakirani so v polietilenske vrečke. Vključuje polnilnik, tip priključka - microUSB. Proizvajalec tudi dal preprosto slušalke, ne morete sprejeti klice, ker ni posebnega gumba. Seveda prihaja z navodili in garancijsko kartico Nokia 225 Dual Sim. Zadnji se napolni s strani prodajalca na dan prodaje. Velikokupcem svetujemo, naj bodo pozorni na prisotnost pečata. Če ne, lahko pride do težav z garancijo. V zvezi z navodili opisuje vse glavne točke delovanja.Kratke informacije o telefonu

Najprej želim opozoriti na barvno shemo. Na voljo je pet barvnih možnosti:
 • klasična bela in črna;
 • svetla mladost - rdeča, rumena in zelena.
 • Nobenih posebnih dodatkov pri oblikovanju kupca ne bo mogoče najti. Na splošno pa je videti, da je Nokia 225 Dual Sim. Odzivi mnogih ljudi kažejo na primerno obliko. Med pogovorom je enostavno držati, saj naprava tehta samo 100 g z dimenzijami 104x555x124 mm. Zaslon, kot telefon s tipkami, ni velik. Vsi gumbi so veliki, izdelani v obliki pravokotnika, material je plastičen. Dekleta se pogosto pritožujejo, da so popolnoma enaka, kar vodi do dejstva, da prst zdrsne enakomerno. Še posebej neprijetno je uporabiti tiste, ki gredo z obliži. Vendar pa moški niso videli takšnih težav. Sama škatla je izdelana iz mat plastike, zato ne smete skrbeti, da bodo prstni odtisi na njej ostali. Na sprednji strani je okvir, sijajen. Čeprav videz ni inovativen, vendar na splošno, telefon izgleda elegantno. To je zadovoljstvo, da tudi v proračunskih modelih Nokia ne prihrani materialov. Vendar pa je vredno dodati "žlico katrana". Mnogi lastniki tega telefona ne marajo zaklepanja zadnjega pokrova. Presenetljivo je, da na ohišju ni vrzeli ali zaklepanja. SNa prvi pogled je zelo težko razumeti, ali je sploh odstranjen. Da bi odprli hrbtni pokrovček, boste potrebovali ne le spretnosti, temveč tudi napor. Vklopiti morate telefon in ga zakleniti v roko. Po tem si vzemite vogale in se povlecite.

  Ocene zaslona

  Začudeni kupci Zaslon Nokia 225 Dual Sim. Mnenja o njem v omrežju dopuščajo le glasen smeh. Gumbi telefoni imajo velikost diagonale 28? redko. Ločljivost zaslona je 320x240 slikovnih pik. Ne skrbite, da bo slika nejasna ali zrnata. To je popolnoma izključeno. Barvni prenos je odličen, zaslon odraža več kot 262 tisoč odtenkov. Toda koti gledanja niso zelo dobri. Ko telefon drsi, je slika opazno temnejša. Na voljo so nastavitve svetlosti in kontrasta. Uporabnik jih lahko postavi pod posamezne nastavitve. Veliko število lastnikov je cenilo velikost pisave. Telefon lahko uporabljajo ljudje s slabim vidom, saj je besedilo na zaslonu lahko berljivo.

  Pregledi baterij

  Pomembno merilo za katero koli mobilno napravo je življenjska doba baterije. Proizvajalec je posredoval informacije o bateriji, ki je nameščena v napravi Nokia 225 Dual Sim. Pregledi ogorčenih lastnikov pravijo o neskladju parametrov. Kapaciteta baterije je 1200 mAh. Proizvajalec trdi, da bo v stanju pripravljenosti delala približno 20 dni, med poslušanjem glasbe pa 49 ur, medtem ko je video posnetek - 13 ur, z aktivnim pogovorom - približno 20 ur. Uporabniki pa kažejo druge številke. Kdaj?Povprečna poraba baterije se izprazni v 2-3 dneh. In taka dolžina avtonomnega dela se šteje za nizko, zlasti ko gre za naprave finskega proizvajalca.

  Povzetek

  Telefon Nokia Dual Sim je naprava, namenjena ljudem, ki cenijo zanesljivost in kakovost. S funkcionalnostjo je seveda precej slabša od sodobnih pametnih telefonov, vendar se cena povsem kompenzira. Ta model je idealen za otroke ali starejše ljudi. Meni je preprost, velika pisava. Obstaja kamera, vendar je njena rešitev le 2 MP. Za poslušanje glasbe je nameščen odličen MP3 predvajalnik. Dostop do interneta je na voljo v brskalniku Opera. Otroci bodo lahko igrali igre na svetlem zaslonu. Glasnost zvočnika in mikrofon sta odlična. In vse to je mogoče kupiti za 4000-5000 rubljev.

  Sorodne publikacije