Kyocera FS-1040: začetni tiskalnik z odličnimi zmogljivostmi

Popolno ravnovesje tehničnih parametrov, zmogljivosti in nizkih stroškov omogoča Kyocera FS-1040 odlično rešitev za tiskanje v manjših delovnih skupinah. Še eno uspešno področje njene uporabe - doma. Tudi s to periferno napravo lahko delno pokrijete potrebe tiskanja majhnega centra za kopiranje. Gre za ta laserski tiskalnik in bo šel še dlje na jezik.

Seznam specifikacij

Brezhiben komplet Kyocera FS-1040. Povratne informacije istočasno kažejo: dovolj je, da tiskalnik takoj uporabite za nakup tiskane naprave iz škatle. Proizvajalec ga je vključil:


 • Tiskalnik.
 • Vmesniški kabel za priključitev na USB-vrata računalnika.
 • Električne žice.
 • Navodila za uporabo.
 • Disk z vsemi posodobljenimi gonilniki.
 • Zaženite kartušo.
 • Garancijski kupon.
 • Tehnologija pridobivanja dokumentov. Značilnosti za reševanje

  Laserski tisk je osnova Kyocera FS-1040. Mnenja, kot pravilo, razlikujejo tako pomembne prednosti, produktivnost in nizke stroške prejetega izvoda. Tudi laserska tehnologija je osredotočena na dokaj velike količine tiskanja. Toda negativne strani lahko pripišemo precej slabi kakovosti tiska v primerjavi z jet. Ključni dejavnik, ki to vpliva, je nizka ločljivost prejetih dokumentov. V tem primerunjegova največja vrednost je le 600x600. Če tiskate besedilne dokumente, v katerih so včasih prikazani diagrami, slike in druge slike, je to dovoljenje dovolj za pridobitev dovolj dobre dokumentacije. Ampak, če obstaja cilj, da bi dobili kakovostno fotografijo, čeprav enobarvno, potem ne bo delovalo: za to je nujno, da uporabljate brizgalne tiskalnike in večnamenske naprave.


  Kartuša

  Kyocera FS-1040 ima tiskalnik TK-1110. Začetno oskrbo z gorivom, glede na podjetje-proizvajalec, bi moralo zadostovati za 1700-1800 listov. Naslednje polnjenje bo to vrednost povečalo na 2500 strani. Največji mesečni obseg tiskanja te periferne naprave je 10.000 strani. Pri taki intenzivnosti bo moral tiskalnik znova napolniti kartušo 4-krat na mesec. Sredstvo selenskega bobna, ki se uporablja v tiskalni kartuši, je 100.000 strani in je dovolj dolgo za intenzivno delovanje.

  Priključitev na osebni računalnik

  V Kyocera FS-01040 je vzpostavljena enosmerna povezava. Poleg tega je najpogosteje najdena v večini večnamenskih naprav in tiskalnikov. To je USB. Vsi sodobni osebni računalniki so dovolj opremljeni s takšnimi vrati, prav tako pa se ne smejo pojaviti nobeni problemi pri priključevanju na osebni računalnik. Seveda dodatne metode povezovanja v tem primeru ne bi bile odveč. Toda to je naprava za tiskanje na začetni ravni in počakajteiz tega ni potreben velik vmesnik, ker v tem primeru stroški pridejo v ospredje. Razvijalci so to tiskalno rešitev opremili z enim načinom povezovanja.

  Hitrost. Formati

  Precej dobra zmogljivost (za laserski tiskalnik) se lahko pohvali s Kyocera FS-1040. Za ogrevanje po vklopu traja le 14 sekund. Izhod prve strani traja le 85 sekund. Tudi v prihodnje lahko tiska s hitrostjo 20 strani formata A4 na minuto. Kot je enostavno uganiti, je to A4, v tem primeru največji papir velikosti 297 mm in 210 mm širok. Tudi seznam podprtih formatov za ta tiskalnik je A5 A6 B5 in celo črka. Gostota papirja za tiskanje v tem primeru mora biti v razponu od 60 do 220 g /m2. To pomeni, da lahko tudi na vattanih, sijajnih in mat papirjih z visoko gostoto ta tiskalnik naredi zaključek.

  Pregledi in cene v tem trenutku

  Danes je 7000 rubljev ocenjen tiskalnik Kyocera FS-1040. Pregledi te vrednosti so pripisani prednostim stroja. Nato morate na ta seznam dodati hitrost, nizke stroške tonerja in znatno količino tiskanja na mesec. Negativen v tem primeru, samo eden: zelo, zelo skromen komunikacijski sklop. Toda v primeru odločitve o proračunu za tiskanje, nekaj drugega ni ravno pričakovati.

  In kaj pride na koncu?

  Tiskalnik je popoln in popolnvstopna raven Kyocera FS-1040. To je res super za majhno delovno skupino, domačo uporabo ali celo majhno kopirno središče. V teh primerih bo njegova uporaba upravičena tako gospodarsko kot tehnično.

  Sorodne publikacije