Avtomatski skener ELM327: pregledi, specifikacije, navodila in funkcije

Avtomobilski skener ELM327 (pregled, ki je prikazan spodaj) je že dolgo na ruskem trgu. Zdaj ga uporablja veliko število voznikov. To dejstvo je posledica dejstva, da imajo take naprave številne nedvomne prednosti.

Prednosti modela

Ta avto je kompakten. Je miniaturna, zlahka vstavljena v predal za rokavice, lahko se priključi na ECU vozila. Prav tako je enostaven za uporabo in čim bolj priročen. Zdaj lahko najdete precej veliko število naprav, ki dobro delujejo s samodejnim skenerjem, prikažejo vse informacije na zaslonu. Poleg tega obstajajo podobni programi za telefon. Rezultati, ki jih prebere avtomatski skener ELM327 in so odlični pregledi, so kar se da natančni. To vam omogoča, da hitro in enostavno ugotovite stanje avtomobila in ponastavite napake, če jih imate. Prihranijo se stroški diagnostike in popravila.


Shranjevanje

Podoben pripomoček vam ne bo samo prihranil enostaven način obiska avtomobilske storitve, temveč se bo tudi takoj odzval na kakršen koli problem. To se lahko izogne ​​dragim popravilom. Zato lahko rečemo, da bi moral vsak voznik kupiti avtomatski skener.

Značilnosti in značilnosti

V kompletu avtomatskega skenerja ELM327 so pregledi o setu dobri, ljudje lahko najdejo samodejni skener, kot tudi poseben disk, ki vam omogoča nastavitev. Obstaja navodilo. Pogosto nihče ne uporablja diska, kot jevsebuje informacije v angleščini. Večina voznikov takoj dostopa do interneta, prenaša programe in postavi napravo.


Načelo tega samodejnega skenerja je preprosto. Električno napravo morate predložiti napravi, jo poiskati na Bluetooth z vsako napravo, odpreti zgoraj omenjeni program. Zdaj lahko preberete vse razpoložljive informacije.

Funkcije in možnosti

Katere funkcije lahko opravi ta naprava? Spremljanje vseh senzorjev, nameščenih na avtomobilu. Naprava lahko vidi tudi, kateri od njih ne deluje in kako dobro delujejo. Poleg tega naprava prepozna vse kode napak in jim poda takšna pojasnila. Napake lahko samodejno obnovite. Načeloma so zmogljivosti opisanega optičnega bralnika odvisne od nameščene programske opreme. Mnenja o avtomobilskem skenerju ELM327 vam omogočajo, da ugotovite, da je naprava majhna, kompaktna in da je večina zasedena s priključkom, ki se priključi na kabel za branje podatkov iz motorja. Vse ostalo na primeru je pod Bluetooth in čipom, na katerem deluje sama naprava. Če mora oseba ugotoviti, kje je diagnostični priključek enote, morate pogledati pod armaturno ploščo, pod pokrovom in na varovalke, tudi v predal za rokavice. V vsakem modelu avtomobila se ta lokacija spremeni.

Delo in združljivost

Vozniki pogosto pustijo povratne informacije o samodejnem skenerju ELM327 in njegovem delu. Za začetek delovanja naprave je potrebno ugotoviti združljivost naprav.Delo avtomatskega skenerja je v interakciji z adapterjem, zahvaljujoč posebnemu protokolu. Imenuje se "One Bot Diagnostic". Zato se morate pravilno povezati z motorjem.
Ta standard podpira vse ameriške avtomobile, ki so bili lansirani od leta 1996. Če je avto evropski, podpira njegove modele iz leta 2001 (bencinski motor) in od leta 2014 (dizelski motor). Če želi voznik uporabiti ta avtomatski skener na domačem avtomobilu, je treba pojasniti razpoložljivost takšnega protokola.

Programska oprema

Za pravilno delovanje avtomatskega skenerja Bluetooth ELM327 mora biti nameščena posebna programska oprema. Mnenja o uradnem programu so mešana. Pripomoček mora biti združljiv s protokolom, na katerem deluje naprava. Obstajajo tako brezplačni programi kot plačani. Trenutno so najbolj priljubljeni tisti, ki so izdelani za operacijski sistem Android. Zahvaljujoč jim lahko izvedete stanje avtomobila z uporabo pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Te aplikacije prejemajo informacije prek kanala Bluetooth. To programsko opremo lahko namestite s plošče, ki je priložena, ali prenesete iz storitve Google Play. Pogosto jih uporabljajo samo tisti, ki dobro govorijo angleško, saj ni prevoda v ruščino.

Program vrtilnega momenta

Pregledi samodejnega skenerja ELM327 kažejo, da je program navora zelo potreben. To je posledica dejstva, da lahko uporabite brezplačno različico in plačano.Vsakdo izbere zase, izkoristi razpoložljive funkcije ali malo plača in kupi večjo različico. V prvi različici lahko preverite delovanje vozlišč in tudi ponastavite napake. Razlika med brezplačnimi in plačanimi različicami je ta, da slednja prikazuje večje število možnosti vozila. Kaj še lahko pokaže ta program? Pregleduje motor za napake. Konec koncev, to je ravno razlog za avto-skener, brezžični Bluetooth ELM327. Pregledi vam omogočajo, da razumete, da je naprava res dragocena. Obstaja posebna plošča, ki prikazuje stanje parametrov avtomobila. Program preveri senzorje, zazna težave, najde napake in jim ponudi popoln opis, navede stroške potovanja in porabo goriva za določeno število prevoženih kilometrov.
Če namestite vtičnik Recorder Track, lahko posnamete potovalne videoposnetke. Poleg tega lahko ta material dopolnimo s senzorskimi informacijami na celotnem potovanju, da bi ugotovili, katere so napake, koliko goriva je potrebno in tako naprej. Dostop do izvorne kode je odprt, saj se ta program prosto distribuira. Zato lahko vsak programer, ki želi posodobiti to varnost, opravi vse potrebne spremembe. Obstaja majhen minus - prevod v ruščino ni v celoti izveden, vendar, glede na povratne informacije potrošnikov, ta vidik nikogar ne skrbi.

OBD program CAR DOCTOR

Ta programska oprema je namenjena branju vseh napak, ki se pojavijo, in prenosu na napravo z uporabo standarda. Ta programima polno rusifikacijo. Primerna je za tiste, ki ne govorijo angleško. Ta program lahko deluje tudi na domačih avtomobilih in na tujih avtomobilih. Odlično deluje s samodejnim skenerjem OBD ll ELM 327. Ocene strank vam omogočajo naslednje sklepe. Ta program lahko prešteje kode napak in prepozna njihov opis. Napake lahko ponastavite. Poleg tega ta programska oprema omogoča, da določite trenutno stanje stroja iz različnih senzorjev. Izračuna napetost, temperaturo, gorivo, hitrost in tako naprej. Prav tako je sposobna določiti številko VIN telesa. Google Play je aplikacija v skupni rabi, kjer lahko preberete veliko pozitivnih mnenj kupcev.

Kje kupiti ELM327 (WiFi) avtomatski skener?

Recenzije nam omogočajo, da sklepamo, da je zdaj lažje priti do ponaredkov. Zato je treba izbrati pravo prodajno mesto, kjer bo izveden nakup. Da ne bi padel v roke scammers, lahko kupite napravo na uradni strani. Licenčni avtomobilski skener lahko kupite po ugodni ceni v specializiranih avtomobilskih trgovinah v vašem mestu. Potem diagnosticirati vse težave avtomobila, za spremljanje njegovega stanja bo tako enostavno, kot je mogoče.

Pregledi kupcev

Če povzamemo, je treba povedati, da so skenerji za avtomobile že dolgo povpraševani. Njihovo širjenje se je začelo z državami proizvajalkami, pred nekaj leti pa so bile prodane v Ruski federaciji. Mimogrede, članek opisuje enega najboljših modelov avto skenerja. Naprava je precej enostavna za upravljanje in ne zahteva nobenih osnovnihspretnosti ali znanja o delu s podobnimi napravami. Veliko navadnih avtomobilskih navdušencev raje to napravo, saj je enostaven za namestitev, deluje hitro in jasno. Prepričajte se, da ste izbrali programsko opremo, ki jo aktivira samodejni skener ELM327 Mini. Mnenja kupci pustite o napravi precej tolažba. Izbrati morate različico prvega opisanega programa. Čeprav ni v celoti prevedena v ruski jezik, ima velik seznam razpoložljivih funkcij in možnosti. Najpogosteje te naprave uporabljajo ljudje, ki potujejo po dragih avtomobilih tujih proizvajalcev. To je posledica dejstva, da taki stroji nimajo posebnih dodatnih senzorjev, zato je potrebno preprosto slediti vsem osnovnim funkcijam avtomobila, vzdrževati ga v odličnem stanju.
Prav tako bo samodejni skener uporaben za tiste, ki imajo težave z zavorami. Če ta sistem ne uspe, bo senzor lahko obvestil voznika pred prometom. Treba je opozoriti, da z razpoložljivostjo tega skener lahko prihranite veliko na popravilo in pregled. Mnogi vozniki opazijo, da pogosto prenehajo voziti avtobus, da bi opravili osnovno raziskavo. Oddajajo odlične ocene z Bluetooth Auto Scannerjem ELM327. Zahvaljujoč njemu lahko ugotovite, kateri avto je lahko problem, ki ga je treba popraviti ali popraviti. Pogosto se ta avto uporablja na bencinskih servisih. Zahvaljujoč njemu lahko vozilo povežete s programsko opremo in si ogledate vse težave, ki so tam. Vendar popolnomaNa to napravo se ne moremo zanašati. Mnogi kupci opozarjajo, da lahko pride do rahle napake. Na splošno se te težave pojavijo pri uporabi programske opreme nizke kakovosti. Veliko opomba: Če želite zadovoljiti voznika, je treba namestiti plačane pripomočke, ki pomagajo pri diagnosticiranju.

V zaključku

Vozniki, ki pustijo povratne informacije o samodejnem skenerju ELM327 USB, priporočajo nakup. Ta naprava v celoti opravičuje njeno vrednost. Prav tako je treba opozoriti, da vam omogoča, da maksimalno zaščitite vožnjo osebe. Uporabniki so udobno in kompaktno oblikovani, ohišje je izdelano iz plastike, ki se izvaja z visoko kakovostnimi tehnologijami. Pri padcu naprava ni pokvarjena, ker je njen zaslon zaščiten. Na soncu ne zbledi, je pa še ena prednost te naprave. Če izberete samodejni skener, bodite pozorni nanj. Bluetooth Mini ELM327, ki je bil predstavljen zgoraj, ne bo nikoli dal svojega lastnika.

Sorodne publikacije