Večna krona Kako priti do eterične krone v "Skyrim"

Eterična krona je starodavni dveremijski artefakt, ki ga lahko dosežemo s prehodom "Izgubljeno v vekah". Naučili se boste, kako ustvariti ta čarobni predmet in kakšne koristi prinaša.

Kako pridobiti artefakt

Eterična krona je ustvarjena s posebno magično kovačijo. Za to potrebujete naslednje materiale:
 • eterični emblem;
 • zlatih palic (2 kos.);
 • Dvamster (2 kom.);
 • brezhiben safir (2 kom.).
 • In če želite najti kovačnico, morate iti skozi misijo "Izgubljeni v vekah". To iskanje bo na voljo po namestitvi dodatka Dawnguard. Da bi aktivirali misijo, se odpravite proti ruševinam Dwemerja Arkstnam, ki se nahaja južno od Marcarta.


  V notranjosti boste našli duhove - iskalca doživetij Katrine, ki je med tem potresom umrla na tem mestu. Govori o skrivnosti starega studia - koče Etherey. Toda preden pridete do tega kraja, boste imeli veliko pustolovščin v igri Skyrim. Eterična krona bo na voljo le na samem koncu. Medtem boste morali zbrati štiri delce eterije.

  Kje najdemo čarobno gradivo

  Prvi del postavitve najdemo na koncu ruševin Arkstna. Na poti boste spoznali več plamenov in koreninic, zato se prepričajte, da boste založili protistrup in zdravilna zelišča. Na koncu bo majhna skrivnost, in da bi jo rešili, morate v določenem vrstnem redu zavrteti kroglo na steno. V dnevniku Katrine boste našli namigOpomba iz avanture iskalca trupla.


  Naslednja točka bo prečkanje globin narodov. Ta lokacija se nahaja severovzhodno od Marcarta. Tukaj ni nobenih sovražnikov in skrivnosti, zato bo lahko priti do drobca. Eterična krona je bila korak bliže, zdaj pa je naša pot v Mzulftu (ruševine juga Windhelma). Tudi tukaj ni nobenih težav - vzemite okras in pojdite v Raldbjhar (jugozahodno od Windhelma). Ta kraj je precej nevarno, ker so pritrdilci, zato ne pozabite pripraviti na potovanje. Na koncu mesta čakate na zadnjo opornico.

  Forge

  Eterična krona nas čaka v starodavnih ruševinah Balthfalla, ki se nahaja na jugu Ayvarstede. Znotraj lahko najdete nekaj ne zelo močnih razbojnikov. Pojdite na podstavek in vstavite fragmente, po katerih se dvigalo odpre v kovačnici. Vendar pa bo težko priti do kraja - pot bo blokirana s strani Dvamsterjev in varuhov. In na koncu vas je bitka s centurionom in čarovnikom za kovače. Ko pa se ukvarjate z njimi, se lahko približate kovačnici in ustvarite nagrado, in to je lahko eterična krona, palica ali ščit. Poleg tega obstaja več skrinje, v katerih se lahko naučite koristnih in dragih predmetov.

  Večna krona "Skyrim". Bonusi artefakta

  Ta čarobni predmet vam omogoča, da dobite lastniku blagoslov takoj od dveh skrbniških kamnov, vendar le pod pogojem, da nosite predmet na glavi. Zaščitne lastnosti krone pa niso tako močnena zadostni ravni "Smithovega primera" jo lahko izboljšate na stroju. To zahteva Dwemerjev ingot.

  Sorodne publikacije