Kako se lahko hitro odjavite od vseh na Instagramu: 3 načinov instant anfoloving

Statistični podatki kažejo, da je socialno omrežje Instagram danes preseglo prag 700 milijonov uporabnikov. Priljubljenost platforme je zagotovljena s funkcionalnostjo, zasnovano posebej za ustvarjalne posameznike: aplikacija omogoča skupno rabo fotografij.

V zadnjih nekaj letih se je funkcija Instagrama bistveno spremenila: omejitev razširitve fotografij je izginila, video posnetke je bilo mogoče objaviti do ene minute, kot tudi funkcijo, ki omogoča izvedbo prenosov v živo. Razdelek »Zgodbe« je namenjen za posnetke in videoposnetke, ki bodo samodejno izbrisani v 24 urah po objavi - ta funkcija, kot pravijo uporabniki, vam omogoča, da ne zaprete računa z neželenimi objavami. V zadnjih nekaj letih je bil Instagram trdno uveljavljen v življenju spletnih prebivalcev in postal pravi spletni imperij.


Milijoni uporabnikov uporabljajo Instagram ne samo kot zatočišče za svojo ustvarjalnost, ampak tudi za zaslužek denarja in osnovno komunikacijo. Lastnik uspešnega računa mora vedeti, kako se lahko hitro odjavi od vseh v Instagramu, saj to znanje omogoča prilagajanje občinstva in povečanje njegovega vpliva na to.

Sledi - Ne spremljaj

Funkcija »Naroči« omogoča uporabnikom, da spremljajo druge račune: po kliku na gumb »Sledi« bodo na glavni strani prikazane publikacije in druge posodobitve.Stran z aplikacijo Instagram - v viru novic.


Naročnine lahko vključujejo prijatelje in prijatelje, znane osebnosti, strani z novicami ali druge račune za teme.
Včasih je zaradi brezvestnih navad v uporabnikovem naročniškem delu veliko nepotrebnih profilov, kar vodi do zamašitve posodobitvenega pasu. V tem primeru podpora, ki jo zagotavlja služba, pride do funkcije za reševanje: par dotikov zaslona - nezaželene naročnine se niso zgodile. Če želite popolnoma očistiti svoje naročnine in začeti instagram-profil iz čistega lista brez informacijskega smeti v novičarskem viru, morate izvajati množično antifolinganje.

Priklic v aplikaciji

V stacionarni različici spletne strani ali Instagramovega programa je dejanje "Ne sledi" na voljo le v obliki nadomestnega umika. Skupaj se ne morete odjaviti od vseh v Instagramu.
 • Kliknite ikono profila v spodnjem desnem kotu zaslona. Odpre se osebna stran z vašimi objavami.
 • V razdelku "Naročnine" kliknite na število računov, ki ste jih prevarali.
 • Na seznamu poiščite profil, katerega posodobitve ne zanima več.
 • Kliknite gumb "Naročnine", ki se nahaja nasproti profila vzdevka.
 • Ponovite postopek z vsakim vnosom, novice, ki jih ne želite videti v viru novic.
 • Pozor: umik iz zaprtih računov (omejeni profili), uporabnik bo prejel opozorilo od Instagrama: po odjavi se pregled te strani ne bo mogel.Dostop do objav vaših profilov boste lahko nadaljevali šele, ko bo lastnik računa potrdil, da ste poslali zahtevo za naročnino.


  Posodobitve storitve so vplivale na upravljanje računa z uporabo osebnega računalnika. Tako lahko seznam naročnin prilagodite ne le prek mobilne aplikacije, temveč tudi prek uradne strani. Po postopku avtorizacije uporabnik dobi dostop do svojega osebnega profila, kjer lahko izvede "točko" antifollinga. Vendar je problem takojšnje odjave od vseh v Instagramu še vedno nerešen. V tem primeru rešujejo aplikacije, ki vam omogočajo nadzor pretoka občinstva na določenem vnosu.

  Kako hitro odjaviti od vseh na Instagramu: 3 najboljše storitve

  Pripomočki po meri so programska oprema za platforme Android in iOS. Zasnovani so za delo z veliko publiko, kar vam omogoča, da poenostavite postopek čiščenja naročnin.
  Kako se lahko hitro odjavite od vseh v Instagramu, ne da bi izčrpali posamezne klike? Uporabite storitve tretjih oseb, katerih funkcionalnost vključuje delo na daljavo z insta-profilom! Naslednji seznam aplikacij rešuje vprašanje, kako se lahko takoj odjavite od vseh v Instagramu.

  Instant Cleaner za Instagram

  Zmogljivosti pripomočka za uporabnike platforme Android so precej velike. Na primer masivni in cenovno ugodni selektivni antifulling, preklic všečkov, odstranitev objav in blokiranje naročnikov. Če želite delati z aplikacijo, morate vnesti podatke o računu.

  Čistilo za Instagram

  Program je aplikacija, ki je na voljo v App Store. Po namestitvi in ​​avtorizaciji računa morate iti na razdelek, ki se nahaja na vrhu menija. Tukaj morate nastaviti parametre za brisanje naročnin (brisanje nevzajemnih uporabnikov ali množično anfollowing). Gumb "Začni opravilo" bo zagnal nalogo. Na voljo so tudi številne dodatne funkcije.

  Unfollowgram.com

  Kako se z računalnika hitro odjavite od vseh na namizju? Večina orodij tretjih oseb, ki opravljajo takšno nalogo, so prosto dostopna. Dovolj je, da se v vrstici katerega koli iskalnika navede poizvedba "množična reperalacija v Instagramu" in kot rezultat bodo ponudili priljubljeno uporabnost želenega namena. Storitev Unfollowgram bo na primer pomagala slediti nedokumentiranim naročnikom ali se takoj odjaviti od vseh v Instagramu. Skript deluje s profili socialne mreže Twitter.

  Izboljšana varnost

  Kako se lahko hitro odjavite od vseh v Instagramu, ne le preproste uporabnike, ampak tudi podjetnike, ki se ukvarjajo s spodbujanjem lastnega podjetja s pomočjo socialnih omrežij.
  Na žalost zgoraj navedene različice programa ne morejo ustrezno zavarovati osebnih podatkov (prijava, geslo, druge informacije o profilu). Zato je za delo z računi, ki imajo resno občinstvo, priporočljivo kupiti poseben bot, ki je sposoben opravljati določene naloge. Na primer, redno izbrišite seznam naročnin. Treba je omeniti, da je takšna programska opremaprost dostop ni na voljo. Z uporabo storitev tretjih oseb za samodejno odjavo iz drugih uporabniških računov je pomembno, da se zavedate, da se pogosto čiščenje s posebno programsko opremo Instagram šteje za sumljivo dejavnost. Prekomerna uporaba programov in programov tretjih oseb lahko začasno blokira vaš račun. Bodite previdni!

  Sorodne publikacije