Kaj je PDM: dešifriranje, karakterizacija pištole in škoda na igri

Kaj je DPM? Zdi se, da bodo mnogi menili, da je ta izraz znan in razumljiv, vendar ima njegova vsebina globoke korenine in lahko pomaga takoj določiti učinkovitost rezervoarja. Čeprav tudi v tem scenariju, položaj sploh ni poenostavljen, saj v igri World of Tanks: Blitz ta številka ni odločilna. Vendar ne bomo preveč zmedeni z vami in začeli bomo postopoma razkrivati ​​vse nianse, povezane s to terminologijo.

Kako se ta izraz dešifrira?

Za začetek je vredno razmisliti, kaj je PDM. Pravzaprav je to preprost indikator, ki kaže, koliko škode lahko poškoduje rezervoar v eni minuti (škoda na minuto). Sprva se sliši težko, a postopoma boste začeli razumeti njegov pomen in takoj boste lahko primerjali vso svojo opremo. Če govorimo o strokovni klasifikaciji, se sliši kot "Izgubljeno v minuti" in izračunamo tako, da pomnožimo največjo škodo orožja s številom posnetkov za krajši čas.


Kot primer lahko določite vojaški stroj, ki lahko sprejme 9 enot moči za 9 volhov. Če naredite matematične izračune, bo prišlo do 1800 poškodb. Zdaj veste, kaj je PDM in kako ga izračunati. Toda na tej klasifikaciji se koncept ne konča, potem pa nadaljujemo s skrbno analizo.

Za kaj je odgovoren?

Torej, ali so ta razumevanja in izračuni potrebni? V bistvu je to pomembno, saj je mogoče vnaprej določiti najučinkovitejše orožje. Če je rezervoar v posestivelika izguba, že govorimo o njeni učinkovitosti. Toda za dokončno odločitev je še prezgodaj! Po skrbni primerjavi PDM škode na minuto morate natančno preučiti vse druge značilnosti. In takoj, ko so vse informacije preverjene, lahko nadaljujete z izbiro tehnologije za naslednjo bitko.


Zaradi tega kazalnika je mogoče izbrati najprimernejše orodje. Dovolj je, da skrbno preučimo vse značilnosti, primerjalna slika pa bo takoj pokazala, kateri modul je produktivnejši. Zato ne smete zamuditi priložnosti, da natančno preučite zmogljivosti rezervoarja, nato pa pokažete odlične rezultate v bitki.

Kateri rezervoarji povzročijo največ škode v nekaj minutah?

V celoti bi rad povedal o PDM vseh tankov WoT: Blitz 5.5, vendar bodo te informacije zelo "težke" v smislu zaznavanja in branja. V igri bo veliko tehnologije in vsake zgodbe težko, zato smo sestavili seznam najučinkovitejših modelov, na katere bi lahko opozorili. Poskušali smo upoštevati vse razpoložljive tehnike, vključno s premijo, tako da se lahko udobno in začnete študirati (številčenje je v skladu z nivojem rezervoarja in številke označujejo največjo škodo na minuto):
 • L.Tr - 740.
 • FT AC-1052
 • T-46 - 1959.
 • M5 Stuart - 1547.
 • Pz. IV - 2280.
 • Jg. Pz IV - 3566.
 • SU-152 - 4192.
 • AT-15 - 3156.
 • Jagdtiger - 2945.
 • Pro. 263 - 3325.
 • Zdaj imate informacije o samih PDM. Vendar pa lahko pride do neskladnosti, saj nekateri podatki morda niso tako natančni. Takoj upoštevajte, da so tikazalniki so bili izračunani na podlagi zbiranja boj in statistike, kar nam je omogočilo, da smo prišli do tega sklepa. Eden matematičnih izračunov učinkovitosti rezervoarja ne dokazuje, potrebni so praktični podatki. Prav tako ne smemo pozabiti na različne situacije v bitki in uporabo različnih vrst školjk.

  Ali je ta kazalnik vedno odločilen?

  WPT za WoT: Blitz rezervoarji so pomembni, vendar vam vedno ne pomagajo pri odločanju o izidu bitke. V nekaterih situacijah bo morda potrebna hitrost, ne smete pozabiti na nepropustnost in mnoge druge dejavnike, ki so prav tako pomembni v igri. Če ste jih pozabili in se osredotočili le na škodo, potem je malo verjetno, da se bo uspešnost manifestirala. Vendar je računalniška igra uravnotežena in nekatere slabosti enega kazalnika se kompenzirajo z nečim drugim. Zato je za bolj objektivno vrednotenje bolje, da se naučijo vse informacije o rezervoarju, da bi lahko izbrali pravo izbiro.

  Kje lahko najdete podatke o DPM?

  Kaj je PDM v rezervoarjih? Zdaj lahko zlahka odgovorite na to vprašanje. Ostaja samo pogled na to, kje točno si lahko ogledate potrebne informacije. Kot smo že omenili zgoraj, je za izračun škode na minuto potrebno izvesti matematične izračune. In najprej morate dobiti vse podatke, ki so v odjemalcu igre na strani katerega koli rezervoarja. Samo kliknite nanj in v oknu hangarja bodo podrobne specifikacije. Drug način za pridobivanje informacij je uradna stran projekta igre. Vključuje posebno stran iz Wiki, ki vsebuje absolutno vseinformacije o značilnostih vsakega rezervoarja. Lahko ga natančno preučite in izvedete vse potrebne izračune. V tem primeru boste potrebovali samo kalkulator in vam ni treba poskušati iskati avtomatskih izračunov karakteristik, saj niso vedno ustrezni in pravilni.

  Ali se ta številka lahko spremeni?

  In zdaj najbolj prijetno smer glede verjetnosti spreminjanja tega kazalnika. Dejstvo je, da igra nenehno prejema različne popravke z uravnavanjem uravnovešanja, ki so namenjeni izključno nadomestitvi tehničnih podatkov tehnologije. Preprosto povedano, razvijalci včasih namerno spreminjajo lastnosti in poskušajo uravnotežiti eno ali drugo posodo. Včasih se zgodi, da je igralec modelu zelo všeč in da mora igrati. Toda po izdaji popravka ni mogoče učinkovito uporabljati starih taktik, saj so bili nekateri ali drugi podatki o modelu spremenjeni. Na srečo lahko to spremljate, ko razvijalci napovejo načrtovane spremembe.
  To pomeni, da noben kazalec v igri nima trdnih temeljev in se lahko kasneje spremeni. Ne skrbite in ne skrbi zaradi tega, ker takšne prilagoditve ugodno vplivajo na ravnovesje in ustvarjajo ustrezne pogoje za tankovske bitke. Če se to ne bi zgodilo, bi v igri obstajali elementi neravnovesja, ki bi odražali željo po igranju.

  Ta kazalnik je tako resen?

  Zdaj veste, kaj je PDM, in lahko pametno manipulirate z informacijami, ki ste jih prejeli. Res je, da obstaja ena stvar- Ne mudi se porabiti veliko časa. Tako poglobljeno znanje bo potrebno le za tiste uporabnike, ki so konfigurirani za resno igro. Če preživite čas v rezervoarjih samo zaradi užitka, potem ne boste morali porabiti za takšne izračune. Ne zagotavljajo zmage, v večini primerov bo vse odvisno od naključnega v igri. Na primer, ekipa ne bo vedno naredila tistega, kar je potrebno za ugoden izid. Rezervoar lahko poškoduje nekatere module, ki bodo spremenili DPM za čas in tako naprej. Da bi dosegli zmago, morate upoštevati številne dejavnike, nenehno se boriti in si prizadevati za boljši rezultat. Lepa igra in velike bitke, tankie!

  Sorodne publikacije