Podrobnosti o tem, kako vklopiti bluetooth na "Winds 8"

Mnogi od nas uporabljajo inovacije sodobnega sveta, vendar vse poteka gladko v trenutku, ko je najbolj potrebno, to je že zaplet v našem življenju. Sodobni prenosniki uporabljajo brezžično tehnologijo, zdaj pa ne gre za slavni Wi-Fi, ampak za starejšega brata - Bluetooth. V tem članku vam bomo podrobno povedali, kako vklopiti bluetooth na "Winds 8", in izvedete tudi diagnostiko vašega oddajnika za najbolj sveže gonilnike. Članek je priporočljiv samo za začetnike operacijskega sistema Windows in priporočamo, da gonilnike nadgradite na bolj napredne uporabnike.


Zakaj potrebujete Bluetooth?

Za začetek je vredno raziskati, kaj prinaša tako odlično podatkovno tehnologijo Bluetooth. V bistvu je to isti radio v telefonu, ki prek radijskih valov digitalno prenaša informacije kot trdne ničle in enote. Ta tehnologija je bila najprej potrebna za hiter in ne preveč oddaljen prostor za prenos podatkov, na primer za prenos zvoka v brezžične slušalke, tipkovnico, miško, kjerkoli in kar je najpomembneje, da so bile različice Bluetooth enake.
Prva različica je bila precej čedna, lahko se spomnite tudi trenutkov, ko ste po prenosu glasbe iz telefona v telefon najprej izklopili Bluetooth, tako da baterija ni tako hitro sedela. Mimogrede, mobilna tehnologija je dala neverjeten zagon razvoju te tehnologije prenosa podatkov. Od slabosti lahko samoUpoštevajte, da je bilo pri povezovanju ene naprave z drugo mogoče iti v datotečni sistem obeh in nato varno izbrisati vse datoteke, vse do sistemskih. Vendar je ta problem rešen, vendar je prišlo do novega: števila priključenih naprav.


Če imate telefon s tehnologijo Bluetooth 4.0, ni verjetno, da bi lahko povezali slušalke in tipkovnico z vašim pripomočkom, saj je število priključenih naprav omejeno na največ eno.
Po izdaji pametnega telefona Galaxy S9 se je svet zavedal nove različice 5.0, ki je podpirala veliko povezav, ni zahtevala veliko moči. Ta tehnologija se še ni razširila na prenosne računalnike in druge telefone. V naslednjem razdelku bomo opisali, kako vklopiti bluetooth na "Winds 8". Spodnje informacije so uporabne tudi za Windows 10.

Kje je bluetooth Windsor 8?

Posebnost 8. "Windsorja" je neverjetna sprememba v oblikovanju v primerjavi s sedmo različico, kjer je bilo vse jasno. V 8. različici, vse oster le pod tablicami, kot tudi prenosni računalniki, uporabite dotakne, tako da je bila oblika tako močna sprememba, vendar je nekaj postalo veliko bolj prijetno za uporabo - to je konfiguracija komponent sistema, ki ima Bluetooth, če, seveda, je nameščen na \ t v računalnik.
Navodila za vklop Bluetootha "Vetrovi 8":
 • Zaprite vsa okna in pojdite na čisto namizje. Lebdite nad desnim kotom zaslona.
 • Preden kliknete gumb "Options" (Možnosti), se prikaže okno z nastavitvami, nato ga kliknete.
 • Na vrhu "Možnosti" bo iskalno poljenastavite, vtipkajte "Bluetooth" in potrdite.
 • Prvi element poizvedbe in bo zahtevana nastavitvena točka, kjer lahko spremenite ime računalnika v omrežju bluetooth, omogočite ali onemogočite vidljivost ter prejmete ali pošljete datoteke.
 • "Vetrovi 8": Kako vklopiti bluetooth, če ne deluje?

  Zgodi se, da vaš oddajnik bluetooth zaradi nekega razloga ne želi biti viden drugim napravam ali zgolj napaka pri pošiljanju datotek - to je prvi zvonec, da so programske komponente računalnika nekoliko zastarele, kar je nemogoče njihovo stabilno delovanje.
  Poskusite ročno nadgraditi komponente sistema Windows, če ste onemogočili samodejne posodobitve, ki vam jih zelo priporočamo. Če posodobitev za celoten operacijski sistem ni prinesla pričakovanih rezultatov, morate narediti naslednje:
 • Pojdite v Upravitelj naprav.
 • Poiščite svojo napravo Bluetooth, ki jo bo mogoče preprosto zaznati, ker je njeno ime primerno.
 • Z desno tipko miške kliknite pojavni meni. Kliknite »Posodobi gonilnike«.
 • Po namestitvi gonilnikov ponovno zaženite računalnik.
 • Pozor

  V odstavku o tem, kako vklopiti bluetooth v sistemu Windows 8, smo vam že povedali, da potrebujete pravočasno posodobitev komponente programske opreme, vendar zakaj? Vse je zaradi razlik v različicah, ker je proizvajalcu neverjetno težko slediti, zato enkrat letno izda novo. Starejše različice gonilnikov lahko slabo delujejo z napravami, ki imajo večv nekaterih primerih celo zavrnejo delovanje. Zato priporočamo, da računalnik očistite z različnimi pripomočki in spremljate ustreznost gonilnikov.

  Za zaključek

  Upamo, da boste po branju tega članka o tem, kako vklopiti bluetooth na "Winds 8", razumeli vse podrobnosti uporabe brezžične podatkovne naprave. Če ne, se prepričajte, da obiščete spletno mesto proizvajalca Bluetooth modula in preberete priročnik za uporabnike, ki bo med drugim vključeval najnovejše gonilnike za vas.

  Sorodne publikacije