Parni čistilec Bissell 16Q1-J Steam Shot: Pregledi in funkcije

Članek bo govoril o gospodinjskem parnem čistilcu Bissell 16Q1-J Steam Shot. Ocene, ki so jih pustili lastniki, jasno kažejo, da je ta pripomoček ekonomičen. Poleg tega naprava ne onesnažuje okolja. Če oseba kupi podobno napravo, potem mu ne bo treba zapravljati časa in truda za čiščenje tal, sten, pohištva. Zato se je izum začel povpraševati po pojavu na ruskem trgu. V članku bomo obravnavali značilnosti parnega čistilnika Bissell 16Q1-J Steam Shot, preglede o njem in njegove značilnosti.


Tehnične lastnosti naprave

Članek obravnava čudovit parni čistilec. Moč naprave je 1100 W. Naprava lahko deluje neprekinjeno približno 10 minut. Pripravljenost traja 120 sekund. Rezervoar za vodo je prejel zmogljivost 4 litrov. Para ima tlak nekaj več kot 4 bar. Omrežni kabel je dolg 48 metrov. Med dodatki, ki so vključeni v komplet, lahko najdete šobo, krtačo okroglega tipa in nekaj priključkov: ročno, za steklo, za tla. Naprava tehta 13 kg. Njegov povprečni strošek je 5 tisoč rubljev.
Slabosti
Če ljudje poročajo, da je parni strel Bissell 16Q1-J ena od pomanjkljivosti, pomeni, da se držijo ponarejanja. Taki kupci ugotavljajo, da ta avto nima prednosti. Tudi ljudje, ki so kupili ponaredek, pogosto pišejo, da naprava izgleda odlično kot dekor, ampak moč in časne rešijo jih. Da ne bi ujeli na goljufije prevar, je treba izbrati pravo in skrbno orodja.


Nakup je treba opraviti samo v specializirani trgovini. In kaj so ljudje, ki so prvotno kupili prvotni model? Trdijo, da je naprava težka in neprijetno za dolgo časa, da jo obdržite v rokah. Mnogi pravijo, da je vrsta cevnih povezav togih, pogosto s parom kapljic vode, ki se lahko vrže ven. Stroški naprave za nekatere so preveliki. Nekateri pravijo, da se naprava ogreje, tako da jo lahko preprosto opečete. Drugi se bojijo, da bo med dolgim ​​delom ne le, da se bo roka utrujena, ampak tudi nenehno nalivati ​​vodo v rezervoar.

Koristi

Parni strel Bissell 16Q1-J, ki je opisan spodaj, lahko enostavno in hitro očisti vse razpoložljivo umazanijo brez detergentov. Kupci opozarjajo, da je naprava opremljena z dolgim ​​kablom, kar je zelo priročno. Oblike kot mnogi. Prav tako naprava ne potrebuje velikega prostora za shranjevanje, saj je kompaktna. V tem primeru lahko napravo uporabite za različne namene. Značilnosti in pregledi parnega čistilca Bissell 16Q1-J Steam Shot dokazujejo njegove sposobnosti. Komplet vsebuje številne šobe, ki olajšajo delo z napravo. Po potrebi jih lahko kupite posebej. Pogosto se naprava uporablja kot dodatna, kadar oseba izvaja čiščenje s posebnimi sredstvi. Ta naprava je prav tako sposobna takojšnjega čiščenja površine od sveže umazanije.

Če kupim parni čistilecBissell 16Q1-J Steam Shot?

Mnenja in opis so v tem članku. Prednosti in slabosti zgoraj opisane naprave so opisane zgoraj. Pregledali so tudi tehnične specifikacije. Kaj še lahko rečete? Po skupnem mnenju, da se vsaka oseba zagotovo lahko odloči zase - da kupi ta model ali katero koli drugo dano ceno. Če je proračun omejen, se morate osredotočiti na to različico. To je posledica dobrih lastnosti naprave. Mnogi kupci ugotavljajo, da je ta model drag, vendar ni. To je precej poceni, ker je na Kitajskem. Vendar to na noben način ne vpliva na kakovost naprave. Vsi uporabljeni materiali imajo odlične lastnosti. So zanesljivi in ​​trajni. Pripomočki zlahka razmazajo staro umazanijo iz majic, puloverjev, zaves ali odej. Ker je v kompletu več šob, bo delo z napravo čim bolj enostavno in enostavno.

Splošni vtis

Mnogi lastniki poudarjajo, da je parni strel Bissell 16Q1-J (pregledi v članku) prvi za njih. Ponudba parnih čistilnikov je preširoka, zato da bi našli zelo kakovosten in poceni model, ki ga vsakdo želi. Katera je prva stvar, ki te zadene? Gre za celotno opremo. Gradnja je okorna. Prodajalci, praviloma priporočajo kupcem natančno opisan model. Vsakdo ima rad nakup. Oseba lahko hitro očisti občutljive tkanine, dolge in voluminozne stvari, zavese. Pogosto se naprava testira. V tem primeru bo čiščenje, na primer, črne ploščice na ploščici izvedeno popolnoma. Kako upravljati napravo? Mnenja oBissell 16Q1-J parni čistilec je popoln v tem pogledu. Treba je odpreti poseben pokrovček, ki je potreben za preprečitev vdora slabih snovi. Zdaj morate vzeti merilno steklo in vtakniti vodo v telo. Če oseba naredi vse na očesu, se lahko med delovanjem aparata pojavi voda.
Nato zaprite pokrov in napravo priključite na električno omrežje. Če je vse pravilno, bo žarnica zasvetila. Počakati morate, da se ugasne. Sedaj morate klikniti na tipko, ki je odgovorna za dajanje pare. Če je vse v redu, potem ne smete več pregledovati. Ko je postopek v celoti zaključen in voda ostane, morate tekočino izprazniti v umivalnik. Priročnik je tudi v ruskem jeziku. Po nakupu aparata ga morate prebrati, sicer ga lahko prekinete. Za čiščenje doma je odlično - vsi kupci govorijo o tem.

Cena

Za napravo moraš dati približno 3-5 tisoč rubljev. Na splošno ta vrednost v celoti opravičuje vse slabosti in negativne točke. Značilnosti so popolnoma združene s ceno naprave, ki jo je trdil proizvajalec. V navodilih in pregledih parnega posnetka Bissell 16Q1-J so vsi podatki enaki. Če obstaja želja, da shranite na nakup naprave, je vredno pozoren na promocije v trgovinah. Zaradi njih lahko kupite parni čistilec z dobrim popustom. Če kupec naprave iz kakršnega koli razloga ne mara, ne bo obžaloval porabe denarja.

Nianse

OdličnoDel ocene kupcev o parnem čistilcu Bissell 16Q1-J Steam Shot v omrežju ima pozitiven odtenek. Drugi, po vsej verjetnosti, so napisali ljudje, ki so dobili ponaredek ali pomanjkljiv izdelek, kot je opisano zgoraj. Kaj storiti, da se temu izognemo? Potrebno je podrobno razmisliti o napravi, zahtevati, da jo odprete in jo preizkusite v trgovini. Šele takrat ste lahko prepričani o nakupu. Primerjati morate tudi eno do tri naprave. Če se na splošno razlikujejo (različne blagovne znamke proizvajalca itd.), Obstaja že izgovor za zaskrbljenost. Kupci parnega čistilca Bissell 16Q1-J Steam Shot (podrobnosti in funkcije so podrobno opisane) svetujejo tej enoti za nakup. Vendar je bolje, da ga kupite samo na uradnih prodajnih mestih. Na začetku se celo ni treba bati - model bo v vsakem primeru kakovosten. Če je varianta poročena, se praviloma na njej naredi popust in pojasni napako.

Nasveti za uporabo

Ta aparat lahko uporabljate samo v zaprtih prostorih. Ne postavljajte ga v vsebnike, napolnjene s tekočinami. Če je naprava priključena na omrežje, jo je prepovedano pustiti brez nadzora. Prav tako ni mogoče servisirati naprave v istem stanju. Če je kabel poškodovan, ga morate takoj zamenjati. Hkrati pa to opravijo strokovnjaki in ne lastnik. Aparata ne smete uporabljati, če je padel z višine ali je bil deformiran zaradi kakršnih koli vplivov. Napravo je treba hraniti v zaprtem prostoru, zato je nemogoče pustiti tekočino, da vstopi. Izklopite in premaknite pripomočekDržanje kabla je prepovedano. Kabel mora biti nameščen daleč od površin, ki se lahko segrejejo. Na vilice in dotik naprave z mokrimi rokami je nemogoče. Ventilacijske odprtine in gibljivi deli ne smejo priti v smeti ali druge predmete, vključno z lasmi. Njihovi prsti zagovarjajo tudi prepovedano. V prostorih, kjer se uporablja oljna barva, je nemogoče delati s parnim čistilnikom, saj obstaja možnost, da se izpustijo škodljivi plini.

Povzetek

Zato je treba opozoriti, da je parni čistilec dovolj dober. Seveda ima on, tako kot mnoge druge naprave, svoje prednosti in slabosti, zato se mora oseba seznaniti z vsemi svojimi lastnostmi že dolgo pred prenosom denarja. Značilnosti parnega čistilca Bissell 16Q1-J Steam Shot so dobri, kot mnogi. Kaj še lahko rečem? Če je možno kupiti parni čistilec, ga je še vedno treba ustaviti. V primeru, da je lastnik pripravljen dati več denarja za napravo, je bolje, da poberem drugo. Ta parni čistilec je priljubljen, zato ga lahko kupite na vseh prodajnih mestih.

Sorodne publikacije