Samsung Smart Clock: Pregled in povratne informacije o modelu

Smart watch se je na trgu pojavil šele pred kratkim, vendar so že postali zelo priljubljeni. Obstaja veliko proizvajalcev, predvsem pa je pridobilo zaupanje kupcev s strani korejskega podjetja, ki proizvaja kakovostne in praktične pametne ure "Samsung". Ta proizvajalec ima več vrst pogonov, in da bi razumel, kakšno vrsto opreme potrebujete, da bi spoznali vsakega od njih. Spodaj je seznam podobnih izdelkov, ki so najbolj priljubljeni med uporabniki. Predstavlja nekakšno klasifikacijo izdelkov, ki so v zadnjem času postali tako priljubljeni. Pametna ura »Samsung« govori o tem, kaj bo ta članek.


Značilnosti

Pametne ure Samsung Gear so se začele jeseni 2013, saj so nastale v nasprotju z Appleom, ki je začelo razvijati tudi svoje. Podjetje Samsung je ustvarilo dodatno opremo v samo nekaj mesecih, kar ne vpliva na njihovo kakovost. Leta 2013 je bila ta pametna dodatna oprema novost, zato jo je zelo zanimalo, saj je bilo redko mogoče najti praktično napravo z diktafonom in kamero. Ta kategorija vključuje tudi pametno uro "Samsung Gear 3". Oblika je bila originalna: gumirano kovinsko ohišje in trak, v katerem sta bila zgrajena kamera in zvočnik. Traka na tem modelu ni mogoče zamenjati sama, niti ni priporočljivo, da jo poškodujete, saj je precej draga. Na stranskih koncih kovinskega ohišja sta mikrofon in stikalni gumb.


Poleg tega ima ta model svojo baterijo, ki jo je treba občasno polniti, saj je za to podjetje razvil posebno plastično ohišje, lahko vstavite uro in s tem zaračunate. V primeru, pa je USB-in, da ga priključite na polnjenje.
Pametni telefoni "Samsung" se uporabljajo izključno v parih s pametnim telefonom. Sprva, ko so ustvarili Samsung Gear, so se uporabljali samo s Samsungom Galaxy, Not 2 Not 3 in Galaxy S4 zdaj dodaja še veliko več pametnih telefonov, s katerimi se sinhronizirajo prek Bluetootha.
Naprava privzeto prikaže trenutni čas, vendar jo lahko nastavite tako, da na zaslonu prikaže vremenske informacije, korake, ki ste jih naredili, in tako naprej.

Uporaba mikrofona

Najlažjo in najbolj logično uporabo mikrofona je snemanje glasovnih beležk, vendar ustvarjalec pametnih ur ni bil omejen. Ura ima glasovni pomočnik, analog "Siri", deluje le, če je dodatna oprema sinhronizirana s pametnim telefonom, ki ima dostop do interneta. Z Voice Assistantom lahko hitro in brez napora poiščete vse informacije na internetu ali odprete program, ki ga potrebujete. Prav tako, zahvaljujoč pametnim uram Samsunga, lahko uporabnik kliče kjerkoli, ne da bi potreboval telefon. Če želite to narediti, samo pokličite uro, da pokličete želeno številko, in iz mobilnega telefona takoj pokličete. Govorite lahko brez pametnega telefona, zvočnika in mikrofona, ki se nahaja na uri.


Kaj so pametne ure podjetja Samsung? Fotografije v članku vam bodo pomagale razumeti to.

Modeli

Smart Gear 2 pametna ura izgleda zelo elegantno, praktično minimalistično, kar daje imetniku dodatno trdnost in motnost. Pregled pametnih ur bi se moral začeti z glavnimi značilnostmi, ki bodo obravnavane in opisane v nadaljevanju:
 • dvojedrni procesor s frekvenco 1 Hz;
 • RAM 512 mb;
 • 2 MP fotoaparat, nekoliko boljši od Samsung Gear (19 MP);
 • akumulator 300 amperih ur;
 • operacijski sistem: namesto Androida je Tizen postal.
 • Torej, kot ste lahko videli, so na podlagi zgoraj navedenih značilnosti te ure zelo privlačne, poleg tega pa so tehnične značilnosti precej dobre.

  Izgled "Samsung Gear 2"

  Samsung Gear 2 pametne ure so se pojavile leta 2014, kot celota, se ne razlikujejo veliko od modela Samsung Gear, vendar so nekako postale bolj udobne. . Spodaj primerjate dve različici. Na primer, če primerjate videz Gear in Gear 2, lahko vidite, da je pametna ura Samsung Gear S2 videti manj okorna in primernejša za športna in klasična oblačila. Trak je postal precej tanjši zaradi dejstva, da sta bila kamera in zvočnik prenesena na ohišje. Zahvaljujoč temu je naprava postala veliko bolj priročna za nošenje pod oblačili (ocene to potrjujejo), ker prve pametne ure ni mogoče postaviti pod majico z dolgim ​​rokavom. Na rokav sem moral položiti, kar se mi ni zdelo povsem estetsko. Tudi zdaj lahko trakodvzamete in enostavno spremenite barvo in slog.
  Ohišje je ostalo s kovinsko obrobo. Na eni strani je zvočnik, na drugi strani pa mikrofon. Nad zaslonom na kovinskem ohišju je fotoaparat, zaradi katerega je bilo fotografiranje bolj priročno. Pod zaslonom na kovinskem ohišju je gumb Home, ko kliknete na katero uro lahko zaklenete ali zavrtite na začetni zaslon. Na telesu za zaslonom je impulzni senzor, ki je potreben ljudem, ki želijo ostati v formi in opazovati svoje zdravje. Prav tako je treba opozoriti, da je primer za polnjenje dodatne opreme zamenjal nosilec, ki je veliko manjši od prejšnjega polnilnika. Uporabniki so pozitivno ocenili ta korak. Načelo polnjenja ostaja enako.

  Delo s pametnimi urami "Samsung Gear 2"

  Načelo naprave je ostalo nespremenjeno. Obstaja več zaslonov, glavna ura je nameščena in kaj je vaša izbira, na primer, števec korakov, ki prikazuje, koliko korakov ste opravili. Sporočila, ki pridejo na vaš pametni telefon, se prenašajo tudi na uro in jih lahko vidite na zaslonu. Tako kot pri orodju Gear, funkcije, kot so klicanje, pregledovanje video datotek in fotografij, snemanje glasovnih beležk, iskanje pametnega telefona in tako naprej.
  Značilnosti:
 • dvojedrni procesor, 1 Hz;
 • 512 MB RAM-a;
 • 4 GB trajnega pomnilnika, katerega polovica je zasedena s sistemom;
 • operacijski sistem Tizen.
 • Zunanje značilnosti "Samsung Gear 2 Neo"

  Prva pametna ura"Samsung" z okroglim zaslonom in vrtečim se okvirjem. Telo Samsung Gear 2 Neo se zelo razlikuje od orodja Gear in Gear 2, zgornji del je izdelan iz kovine, spodnji del plastike. Vzporedno obstajajo dva gumba, prvi pomaga uporabniku, da se vrne za en korak nazaj, drugi gumb - Home. Med gumboma je mikrofon, v tem modelu ni zvočnika. Trak je narejen iz elastomera, veliko je tanjši od Samsung Galaxy Gear. Pritrdilo na kovinski trak.
  Ura je zaščitena pred vlago in prahom, potopitev na 1 meter je na voljo pol ure, tako da lahko varno hodite s pripomočkom pod tušem in plavate v bazenu, z njimi se ne bo nič zgodilo. Treba je omeniti tudi, da je zaslon zelo svetel, informacije prikazane na uri, vidne tudi v sončnem vremenu. Mnenja pravijo, da je kot gledanja zaslona dovolj širok, kot če uporabnik ni obrnil roke, bo še vedno videl, kar je prikazano na zaslonu.

  Delo s Samsung Gear 2 Neo pametne ure

  Načelo dela se ne razlikuje od prejšnjih modelov, enake funkcije in zmogljivosti. Edina pomembna razlika je v tem, da je na voljo vrtljivi okvir, s katerim lahko preletite informacije, ki se prikažejo na zaslonu.

  Pregled neo pametnih ur

  Poenostavljena različica Samsung Gear 2 je lažja, ker v kovčku ni kovinskih vložkov, izdelana je iz plastike. Druga razlika je pomanjkanje kamere. Če načeloma nimate fotoaparata in želite preprostejšo in preprostejšo različico, lahko varno kupite pametno uro "Samsung Gear 2 Neo".

  Otroške pametne ure

  Skupaj z odraslimi modeli, je družba začela proizvajati pametne ure za otroke, za katere povpraševanje ni bilo nič manj. Konec koncev, skoraj vsak starš želi zaščititi in olajšati življenje svojega otroka. Glede na funkcije otroške ure so malo slabše od odraslih, edina in njihova glavna razlika je v videzu. Otroške ure so bolj žive in z majhnim trakom. Sodeč po ocenah so povpraševanje tako majhnih kot njihovih staršev.

  Samsung Gear S 3 pametna ura

  Najnovejši model je Samsung Galaxy Gear S 3. Po videzu so naprave razdeljene na "mejo" (bolj športen slog) in "klasično" (prva pametna ura, blizu klasičnemu slogu). Na tej funkciji se bomo pogovorili malo kasneje, vendar je za zdaj vredno omeniti, kaj se Samsung Gear 3 razlikuje od prejšnjih modelov. Okrepljena baterija, ki je, kot pravijo ustvarjalci, dovolj za 4 dni samostojnega načina delovanja. Če pogledate na primeru, lahko vidite, da je baterija res je precej veliko prostora, zaradi česar je ura in videti malo okoren. Kot v prejšnjih modelih Samsung Gear 3, lahko namestite veliko uporabnih aplikacij in aplikacij, ki morajo biti vedno pri roki. Na primer, vedno lahko prikažete SMS ali neodgovorjene klice, ne da bi vam bilo treba pametni telefon priti iz žepa. Samo poglejte svojo uro, ki je vedno pri roki. Tudi pregledi kažejo, da je zelo priročno gledati vreme, preklapljati zvočne posnetke, meriti korake innarediti veliko drugih pomembnih stvari v najbolj udobnih pogojih. Telefon ni vedno primeren, še posebej, če so vaše roke zasedene ali pa greste na hladno. Kot v prejšnjih modelih, ima Gear 3 tako imenovani "twist", ki je že postal blagovna znamka v izdelkih podjetja Samsung. Ta inovacija olajša delo z uro, saj za zamenjavo programa morate zaviti dovolj koles po telesu, pametne ure pa bodo naredile vse za vas. Trakovi so odstranljivi in ​​izdelani v različnih barvah. Standardno različico lahko enostavno zamenjate s tisto, ki vam je bolj všeč. Prav tako je zelo velik plus (če sodnik od pregledov) je, da lahko prilagodite dial, ki vam je všeč več. Vse to poenostavlja uporabo ur, kolikor je to mogoče.

  "Samsung Gear S 3 Frontier"

  Ta model je bolj športen in bolj podoben prejšnjim pametnim uram podjetja Samsung. Ohišje na strani je narejeno iz kovine in na vrhu plastike. Te ure so zaščitene pred vlago, prahom in umazanijo, prav tako pa se lahko potopite v globine do 1 metra. Lahko se ukvarjajo z njimi v telovadnici, nato pa varno iti v tuš, se ne boji, da se lahko kaj zgodi, tako test, ki ga bodo preživeli. O delu in notranjih značilnostih modela je bilo rečeno zgoraj.

  Klasična različica

  Mnogi ljubitelji klasičnega sloga oblačil so bili nezadovoljni z dejstvom, da so vse pametne ure športne in absolutno ne kombinirane s srajcami. Posebej za takšne ljudi je podjetje "Samsung" izdalo napravo, kiIzgleda kot klasičen model in komunicira s pametnim telefonom. Primer takih ur je izdelan iz nerjavečega jekla. Gumb je nekoliko podoben švicarski uri. Če želite kupiti pametno uro "Samsung", vam bo pregled v tem članku pomagal pri izbiri.

  Sorodne publikacije