Avtomobilski akumulator "Warta": pregledi, funkcije in funkcije

Danes mora biti visokokakovostna baterija napajana z vsemi številnimi napravami, povezanimi z omrežjem. Prav tako mora akumulator zaganjalnika zagotavljati lahek zagon motorja v vseh pogojih. To je še posebej pomembno v hladni domači klimi. Zato je treba izbiro baterije opraviti odgovorno. Eden od najbolj priljubljenih izdelkov danes je baterija "Warta". Pred odhodom v trgovino je treba upoštevati mnenja o njem in glavne značilnosti.

Proizvajalec

Številni vozniki po vsem svetu primerjajo baterije Warta in Bosch. Ocene predstavljenih izdelkov so vedno pozitivne. Opozoriti je treba, da podjetje Warta, za razliko od Boscha, že več kot 100 let dela na avtomobilskih baterijah. Zaradi tega so njegovi izdelki visoke kakovosti in inovativnosti.
Podjetje, imenovano "Warta", je bilo ustanovljeno v Nemčiji leta 1887. Takrat se je imenovala B? Sche & amp; Mieler Kasneje je bila družba večkrat preimenovana. Blagovna znamka VARTA ima kratico za naslov. V prevodu pomeni izvajanje, zaračunavanje, popravilo prenosnih baterij.


Podjetje stalno razvija nove vrste baterij. Danes je velik proizvajalec starter baterij svetovnega merila. Podjetje je prejelo številne nagrade in priznanja. Velik izbor različnih baterij za avto "Warta", glede na preglede kupcev in strokovnjakov, omogočaZa vsakega lastnika vozila izberite najboljšo možnost.

Značilnosti izdelka

Pregledi lastnikov baterije "Warta" so skoraj vedno pozitivni. Vozniki trdijo, da so kakovostni in trajni akumulatorji. Podjetje je razvilo številne serije za različne skupine avtomobilov. V prodaji so baterije, ki so primerne za avtomobile, tovornjake in gospodarska vozila. Obstajajo tudi serije, namenjene za vgradnjo v motorna kolesa, vozila za aktivno rekreacijo. Za blagovne znamke klasičnih avtomobilov so na voljo posebni modeli baterij.

Pri izdelavi svojih izdelkov proizvajalec uporablja inovativne tehnologije, lasten znanstveni razvoj. Treba je opozoriti, da je več kot 80% novih avtomobilov, v katerih je nameščen sistem "Start-Stop", medtem ko je tovarniška oprema opremljena z baterijami "Warta".

Ravnilo za avtomobile

Pred nakupom baterije za zagon morate razmisliti o pregledih in cenah za baterijo "Warta". So na sprejemljivi ravni. Za avtomobile je proizvajalec razvil številne modele baterij.
Ena izmed najbolj priljubljenih serij je Silver Dynamic. Ta vrsta baterije je namenjena za avtomobile, ki delujejo v težkih klimatskih pogojih. Če je to luksuzni avto, je treba dati prednost Silver Dynamic AGM. Za avtomobile s standardnim kompletom električnih naprav lahko uporabite serijo Blue Dynamic. Če potrebujete baterijo, ki bo čim bolj stabilnazaradi globokega praznjenja je vredno dati prednost modrim dinamičnim EFB modelom.
Za avtomobile z majhno količino električnih naprav je bila razvita proračunska serija Black Dynamic. Retro avtomobili bodo popolnoma ustrezali seriji Classic.

Ravnilo za tovornjake

Pregled akumulatorjev Batera Silver in drugih serij pusti voznike tovornjakov. Za njih je bila razvita linija posebnih baterij. Niso nagnjeni k škodljivim učinkom, ki se lahko pojavijo med obratovanjem težkih vozil. Linija vključuje 4 serije baterij. Za visoko zmogljiva tovorna vozila priporočamo nakup akumulatorjev Promotive Silver. To so trpežne, zmogljive baterije. Za tovornjake, ki imajo v svojem sistemu veliko potrošnikov, je bila razvita serija Promotive EFB.
Pri vozilih s standardno opremo, priključeno na omrežje, kupijo serijo baterij Promotive Blue. Najdražja serija je Promotive Black. Vendar pa je zanesljiv, odporen na globoko samopraznjenje, vrsta zaganjalne opreme. Te baterije lahko shranite do 12 mesecev, ne da bi jih bilo treba polniti.

Serija Silver Dynamic Reviews

Pred nakupom baterij za avtomobile vozniki skrbno preučijo svoje cene in preglede. Baterije "Warta" 60 amps /h in druge vrste pogosto kupijo domači vozniki. V naši državi je serija Silver Dynamic povpraševanje.
Ta model zagotavlja premijsko energijo s premium avtomobili. Za predstavljene baterije je značilna višja izhodiščna točkamoči Omogoča zagotavljanje električne energije z energetsko intenzivnimi sistemi z veliko količino opreme. To je najboljša možnost za avtomobile nove generacije, ki nimajo sistema "Start-Stop".

Serija predstavlja modele z zmogljivostjo 52-110 p /h. Njihovi stroški se gibljejo od 57 do 118 tisoč rubljev. Postava ima tako direktne kot povratne polaritete.

Serija Silver Dynamic AGM

Blagovna znamka Silver Dynamic AGM je zelo priljubljena med lastniki novih avtomobilov s sistemom Start-Stop. Njegovi stroški se razlikujejo glede na zmogljivost. Ena izmed najbolj priljubljenih različic, glede na preglede, je baterija "Warta 60". Cena je 116 tisoč rubljev. Tudi v tej seriji je model z zmogljivostjo 105 a /h. Njegova cena je 20 tisoč rubljev.
Prikazana vrsta baterije se razlikuje za trikratno življenjsko dobo. Pri izdelavi predstavljenega modela se uporablja vpojna steklena vlakna. Omogoča vam, da zagotovite tudi zmogljive avtomobile s potrebno električno energijo. Tudi v primeru okvare je baterija tega razreda zaščitena pred puščanjem. V proizvodnji okoljskih kazalcev povečala na 20%. Visok zaganjalni tok zagotavlja posebno konfiguracijo mreže. Predstavljena baterija je izdelana v skladu z najstrožjimi nemškimi standardi. Ta baterija je vrhunskega razreda.

Pregledi serije Blue Dynamic

Glede na pregled baterije Warta 60 amper /uro in druge sorte je treba opozoriti na serijo Blue Dynamic. To je eden odnajbolj priljubljene vrste baterij, ki jih je podjetje predstavilo v naši državi. Modeli teh baterij zagotavljajo zanesljiv zagon motorja v hladnem. Namestijo se na avtomobile, ki so pogosto na dolgih potovanjih.
Predstavljena serija je primerna za vozila, opremljena s standardno opremo. Modeli Blue Dynamic lahko imajo kapaciteto 40 do 95 amper ur. V tem primeru se njihovi stroški razlikujejo od 36 do 87 tisoč rubljev. Na voljo so modeli za neposredno in obratno polarnost. Prednosti predstavljenih tipov baterij so sodoben tip organizacije proizvodnega cikla. Je 20% manj onesnažuje zrak in porabi energijo. Visoka zagonska moč zagotavlja inovativno rešetkasto zasnovo. To je dober tip baterije srednjega cenovnega razreda.

Modra serija Dynamic EFB

Pregledi baterij "Warta" 607595 amper /uro in druge variacije serije Blue Dynamic EFB so večinoma pozitivne. Kupci trdijo, da je to ena najboljših možnosti za baterijo srednjega razreda. Serija predstavlja baterije z zmogljivostjo od 60 do 80 amp-ur. Njihova vrednost je 83-117 tisoč rubljev.
Predstavljeni tip baterij je primeren za sodobne znamke avtomobilov, opremljenih s sistemom "Start-Stop". To je produktivna oprema, ki lahko zagotovi zahtevano moč električnega sistema v vseh pogojih. Baterije serije Blue Dynamic EFB imajo dolgo življenjsko dobo. Standardno baterijo presega za 2-krat. Ta serija je primerna za vozila s povečanimi potrebamiporabo energije. To je dobra izbira za avtomobile, ki so že dolgo na potovanju. Baterija vsebuje tekoči elektrolit. Ta sistem vam omogoča vzdrževanje visoke zmogljivosti baterije.

Black Dynamic Series Reviews

Ena izmed najboljših možnosti za akumulatorje za začetnike je serija Black Dynamic. V skladu s pregledi, "Varta" avtomobilski akumulator te vrste popolnoma združuje cenovno dostopne in visoke kakovosti. Serija predstavlja modele z zmogljivostjo od 41 do 90 a /h. Njihovi stroški se gibljejo od 37 do 81 tisoč rubljev. Predstavljen tip baterije je stabilen do globokega praznjenja. Namenjen je avtomobilom z majhnim številom električnih naprav. To je trpežen, zanesljiv model baterije. Vozniki trdijo, da je za to vrsto baterije značilna visoka zanesljivost in dolga življenjska doba. Pokrov je izdelan iz labirintske tehnologije. To močno poveča varnost pri uporabi baterije. Serija Black Dynamic je izdelana v skladu z visokimi evropskimi standardi. To je preprost, a zmogljiv in zanesljiv tip baterije.

Serija Promotive Silver

Pregledi tovornih skupin "Warta" so prav tako pozitivne. Skoraj vsi vozniki so zadovoljni s svojo pridobitvijo. Ena izmed najbolj priljubljenih serij težkih akumulatorjev v naši državi je Promotive Silver. Najbolj zahtevan model je zmogljivost 225 p /h. Njegova vrednost je 18 tisoč rubljev.
Akumulatorji Promotive Silver so zasnovani posebej za avtomobile z visoko porabo energije. Lahkotovornjaki, avtobusi ali gasilska vozila. Izogiba se izpadu stroja. Prav tako vozniki pravijo, da je trda baterija. Baterije Promotive Silver se ne boji globokega praznjenja. Število ciklov njihovega polnjenja in praznjenja se poveča. Prav tako je ena najvarnejših tipov baterij. Lahko se skladišči na zalogi brez polnjenja 18 mesecev. Akumulatorski sistem je opremljen z negorljivim plamenom. Za baterijo je značilna minimalna poraba vode. To vam omogoča, da podaljšate njegovo življenjsko dobo, kolikor je mogoče. Trdna torbica naredi napravo odporno na vibracije in druge neugodne vozne razmere na dolgih razdaljah, na slabi cesti.

Pregledi za promocijsko modro serijo

Ena najbolj vsestranskih tipov težkih baterij je po ocenah baterija Warta serije Promocijski modri. Največje povpraševanje v naši državi je model z zmogljivostjo 140 amper ur. Njegova vrednost je 13 tisoč rubljev. Predstavljeni tip akumulatorjev je namenjen kmetijskim agregatom, mestnim dimenzioniranim vozilom. Prav tako je nameščen na strojih, ki dostavljajo blago. Predstavljeni tip akumulatorjev je mogoče vgraditi na težko opremo, ki deluje tako na cestah kot tudi na terenu. Za serijo Promotive Blue je značilna visoka stopnja hladnega zagona. To vam omogoča uporabo baterij v hudih ruskih zimah. Model je označen s strani kupcev kot zanesljiv, trajen in trajen. Sistem ima nizke indikatorje samopraznjenja. Baterijo shranite brezpolnjenje lahko poteka v 15 mesecih. Posebna zasnova pokrova omogoča bistveno povečanje varnostne učinkovitosti pri uporabi akumulatorja. Robusten ohišje, trdnost konstrukcije je stabilna na vibracije. Tudi pri terenski vožnji je življenjska doba baterije dolga. Po pregledu pregledov baterij "Warta" je treba upoštevati njihovo visoko kakovost, zanesljivost in trajnost. To je najboljša možnost za avtomobile, tovornjake in drugo opremo.

Sorodne publikacije