Kako prikazati slike iz telefona v računalnik: navodila po korakih

Morda je veliko scenarijev, v katerih morate prikazati sliko telefona na računalniškem zaslonu. Tu so pregledi programov, navodila ali preprosto - za ogled fotografij in druge vsebine. Naloga na prvi pogled izgleda preprosto, vendar, kot ste morali iti na posebne ukrepe, veliko novincev iti v stupor in ne vem, kako pravilno natisniti sliko iz telefona v računalnik. In če lastniki iPhones in "Poppy" podobne težave, kot pravilo, ne pride, zaradi pametnih orodja z blagovno znamko na krovu, nato pa lastniki android-pametnih telefonov je veliko bolj zapleteno. Torej, poskusimo ugotoviti, kako sliko prenesti iz telefona na računalnik in jo narediti neboleče za uporabnika in njegov pripomoček.

Windows 10 - Android - Wi-Fi

Delali bomo z zadnjo deseto različico »vetrov«, ker je podobna funkcionalnost v celoti izvedena s standardom Miracast. Če imate prejšnjo spremembo operacijskega sistema, bo mogoče sliko iz telefona prikazati v računalniku prek USB brez sodelovanja Wi-Fi. Ampak o tem spodaj.


V tem primeru ni dodatnih programov, ni treba namestiti. Torej, odprite v računalniku meni "Start" in pojdite na razdelek "Connect", nato pa se na zaslonu prikaže okno, ki kaže pripravljenost za povezavo.

Funkcije povezave

Na pametnem telefonu morate odpreti Nastavitve in poiskati »Omrežja inPovezava ". Nato kliknite na element "Več". Tukaj morate izbrati način "Brezžični zaslon". Slednje se lahko imenuje nekako drugačno in je odvisno od različice platforme Android. Po vklopu tega načina se na zaslonu prikaže seznam razpoložljivih naprav za načrtovanje. Izberite ime računalnika in se strinjate s klikom na "Ok".


Zdaj, na namizju računalnika, se prikaže okno, ki vam pove, da se mobilna naprava poskuša povezati. Strinjamo se s to ponudbo. Čestitamo, uspeli ste brezžično fotografirati iz telefona v računalnik. Za prekinitev povezave je dovolj, da prekinete povezavo na pametnem telefonu in izklopite način brezžičnega zaslona.

Windows XP, 7 8 - Android - USB

Zdaj pa poskusimo ugotoviti, kako s starejših različic sistema Windows fotografirati iz telefona v računalnik s kablom USB. Če želite to narediti, bomo potrebovali brskalnik Google Chrome "in razširitev nanj - Vysor.
Najprej morate omogočiti način razhroščevanja USB v mobilnem pripomočku. To storite tako, da odprete nastavitve in nato odprete razdelek »Za razvijalce« in ga že aktivirate. Če ta element ni v meniju, morate v vrstici "Številka zbirke" v razdelku "O telefonu" klikniti 7-8 krat, po tem pa se prikažejo potrebne možnosti. Nato povežite pripomoček s kablom USB v računalnik. Že na računalniku je potrebno zagnati Google Chromium in aktivirati razširitev Vysor. Po tem morate imeti zahtevo za povezavopametni telefon Strinjamo se s predlaganim odpravljanjem napak USB in program Vysor je treba zagnati v telefonu. Po namestitvi se pojavi okno čarovnika za pomočnika, ki vas prosi, da konfigurirate povezavo. Vse lahko pustite privzeto, če prekrivanje vašega pripomočka sovpada s podobnim monitorjem v bližini monitorja - od 16 do 9. V nasprotnem primeru morate nastaviti želene velikosti projekcije.

Sorodne publikacije