Kenwood Rats: navodila za uporabo, pregledi

Prenosni radio Kenwood - eden izmed najbolj priljubljenih pripomočkov na trgu elektronike, z odličnim ravnotežjem kakovosti in cene. Najbolj priljubljeni sta serija Kenwood TH in Kenwood TK - imata najbolj pozitivne ocene kupcev. Proizvajalec strogo nadzoruje kakovost, zanesljivost, trajnost in varnost radijskih postaj Kenwood. Vsi izdelki so certificirani in izpolnjujejo zahteve za takšne naprave. Izjemen primer tega je model Kenwood Tk-3207: testiran je v najstrožjih pogojih delovanja, ki ustrezajo ameriškim standardom. Dolg proces testiranja radia je vključeval učinke visokih in nizkih temperatur, vlažnosti, potresov, slanih okolij in drugih dejavnikov.


Vključuje kabel za polnjenje akumulatorja, ki je priložen radijskim sprejemnikom. Baterijo je mogoče polniti ločeno od naprave prek funkcije samodejnega upravljanja. Ta funkcija radia je koristna za tiste, ki se ukvarjajo z gorskimi športi. Radio Kenwood lahko kupite v rednih trgovinah ali na spletu.

Kenwood TK-F8 Dual

Poraba energije tega modela je 8 vatov. Radijska postaja je kompaktne velikosti in je sposobna delati z dvo-pasovnimi frekvencami. Opremljen z energetsko intenzivno baterijo z zmogljivostjo 3000 MAG. Tako kot druge Kenwoodove dirke ima ta model veliko funkcij. Razpoložljive nastavitve za radijske postaje, nadzor kanalov, kodiranje, možnost bliskavice.Majhen je - 58x11x32 cm. Za vsako frekvenco lahko nastavite določeno ime. Hkrati lahko uporabite 25 omrežij in 128 kanalov pomnilnika. Na voljo je 9 stopenj občutljivosti. Za podrobnosti o nastavitvi desnega Kenwooda si oglejte podrobna navodila za uporabo, ki so priložena aparatu.


Na velikem in svetlem zaslonu so prikazane informacije o napolnjenosti akumulatorja, aktiviranih funkcijah in sprejeti frekvenci. Uporabnik lahko spremeni osvetlitev zaslona po želji. Stroški radia - 3 tisoč rubljev.

Kenwood TH-F5 Turbo

Eden izmed najboljših hranilnic podjetja Kenwood, ki ga podpirajo visoka kakovost, dostopna cena in obsežna funkcionalnost. Naprava deluje s frekvenčnim območjem od 400 do 470 MHz. Največja moč je 8 vatov. Ima kompaktno velikost. Mnogi potrošniki ugotavljajo, da je ta plošča ena izmed najboljših ponudb na trgu. Opremljen z energetsko intenzivno baterijo 2300 mAh. Radio sistem Kenwood deluje s 128 kanali hkrati in hrani najpogosteje uporabljene frekvence v pomnilniku naprave. Funkcionalnost vključuje zaklepanje tipkovnice in nastavitev gesla na izbrano frekvenco. Nastavitve radia Kenwood vam omogočajo, da razširite obseg prejetih frekvenc. Naprava je opremljena z litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 2300 mAh. Najpogosteje uporabljene kanale iz razpoložljivega 128 lahko dodate v pomnilnik radia. Široka funkcionalnost omogoča zaklepanje tipkovnice in gesla za posamezne frekvence. Na voljo je obseg sprejema.
Cena obroka tega modelaje 3 tisoč rubljev.

Kenwood TH UVF1 Turbo Dual Band

Radijski sistem tega modela je prenosni oddajnik. V povratnih informacijah podjetja Kenwood uporabniki opozarjajo na akumulator 3000 mAh, prilagodljivo dolžino antene 20 centimetrov, visoko izhodno moč, privlačno obliko in ergonomsko telo. Ohišje je narejeno iz visokokakovostne plastike na osnovi aluminija. Takšna zasnova povečuje zanesljivost in trajnost naprave. V notranjosti ohišja so tesnila, ki ščitijo pravico pred vlago in prahom. Kenwoodov priročnik navaja, da je naprava opremljena s posebno gobico, ki vam omogoča izboljšanje sprejemanja različnih, tudi amaterskih, frekvenc in odpravljanje ovir. Dolga življenjska doba baterije je zagotovljena s 3.000-MVA baterijo. Uporabnik lahko prilagodi obliko in spremeni moč oddajnika, vključi funkcijo identifikacije klicatelja. Ko kličete, se prikaže kličoči naročnik. Dodatne možnosti naprave - časovnik, zaklepanje tipk, štoparica, varčevanje z energijo. Povprečna cena radijskega modela Kenwood za ta model je približno 5.000 rubljev.

Kenwood TK-F8

Najpogosteje znan kot TK UVF8. Opremljen z zmogljivostjo akumulatorja 3000 m. Lahko deluje z drugimi napravami te blagovne znamke. Povprečni strošek naprave - 1500 rubljev. Uporabniki zelo cenijo postopek hitrega polnjenja.

Kenwood TK-F8 Dual Band Scrambler

Radijska postaja je opremljena z vgrajenim premešalnikom, ki lahko poveča tajnost pogovorov,prikrivanje jezika. Hkrati je mogoče delati na dveh frekvencah. Izhodna moč naprave - 8 vatov. Antena lahko priključite na ojačevalnike visoke moči, kar zagotavlja stabilno raven komunikacije. V skladu z navodili za uporabo je Kenwoodov radio opremljen z dvema pomnilnikoma za 128 kanalov, kar omogoča hkratno delovanje na različnih frekvencah. Široka funkcionalna naprava omogoča uporabniku, da se prilagodi različnim delovnim pogojem, ki jih kupci zelo cenijo. Vgrajene funkcije, kot so časovnik, območje optičnega branja, izbira izhodne moči, ki olajša proces delovanja in omogoča bolj udobno in udobno delovanje.
Na zaslonu so prikazani nivo signala, aktivne funkcije, raven napolnjenosti baterije. Uporabnik lahko spremeni osvetlitev zaslona. Povprečna cena modela - 3 tisoč rubljev.

Razmerje Kenwood TH-K4AT Turbo

Radijska postaja ima široko paleto frekvenc in območje uporabe. Izhodna moč radia je 6 vatov. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam in ergonomski obliki, naprava udobno leži v naslonu za dlani. Kot večina drugih znamk podjetja Kenwood ima ta radio tudi svoje funkcije, na primer možnost iskanja radijskih frekvenc s pomočjo tipkovnice. Lahko deluje z drugimi modeli z uporabo posebnih kod in se uporablja za prosto komunikacijo na račun širokega frekvenčnega območja. Funkcionalnost omogoča skeniranje, preverjanje in razširjanje signalov. Regulirana je tudi raven moči, kar zmanjšujeporabo energije in napolnjenost baterije. In tipkovnica in zaslon sta opremljena z osvetlitvijo, ki vam omogoča upravljanje naprave v temi podnevi. Zaslon prikazuje raven napolnjenosti baterije in nekatere druge indikatorje. Stopnja komunikacije pri tem modelu je ena najboljših zahvaljujoč vgrajenemu ponastavitelju hrupa. Povprečni stroški - 4500 rubljev.

Kenwood PTK-03M

Eden od najbolj kompaktnih modelov radia, ki ga proizvaja ta proizvajalec. Je lahko postavljen v majhne žepke na prsih. Moč oddajnika na izhodu -15 Vol. Deluje hkrati na 4 kanalih. Priročno in razumljivo upravljanje vam omogoča uporabo obroka v rokavicah, kar je koristno za tiste, ki se ukvarjajo s smučanjem. Na sprednji plošči je gumb PTT. Obstajajo tudi gumbi za vključitev in glasnost. Kljub temu, da je radio majhen, ima vgrajeno svetilko, ki je zelo uporabna za tiste, ki radi potujejo. Vgrajena akumulatorska baterija ima majhno zmogljivost - samo 1439 magija. Indikator je podoben mnogim drugim modelom Kenwood. Po potrebi lahko uporabite vir energije tretje osebe (telefon, računalnik, omrežni adapter). Zagotavlja vhod za 35 mm, ki omogoča priključitev slušalk za pogajanja. Proces delovanja z njihovo uporabo se ne razlikuje od običajnega, medtem ko se komunikacija prenaša po istem kanalu. Povprečni stroški radia - 7 tisoč rubljev.

Kenwood KNB-15H

Baterija za radijske postaje z istim imenom.Maksimalna zmogljivost je 2100 mag, napetost je 72 vatov. Nanaša se na kategorijo visoko zmogljive baterije in se uporablja samo v seriji Kenwood TK. Baterija spada v kategorijo nikelj-kovinsko-hidridnih baterij. Lahko kupite baterijo za Kenwood radio pri povprečni ceni 1500 rubljev.

Kenwood TK F9 USF

Akumulatorska baterija za Kenwood TK F9 USF. Nezdružljivo z radijskimi postajami drugih znamk in modelov. Kapaciteta baterije - 1650 čarovnik. Nakup baterije lahko nekaj več kot tisoč rubljev.

Sorodne publikacije