Kako "Sims 4" oživi lik: nasveti in triki

"Sims 4" je četrti del svetovno znanega igralnega simulatorja resničnega življenja. Veliko jih zanima vse njegove skrivnosti, ki pomagajo le diverzificirati igranje. Kako "Sims 4" obnavlja znak? Ali je to sploh mogoče? Katere spretnosti in sposobnosti je treba razviti od igralcev, da bi izkoristili to priložnost? Ali obstaja v igri splošni način vstajenja? Odgovor na vsa vprašanja ni tako težak, kot se zdi. Z njimi se lahko ukvarja tudi igralec novice.
Ali obstaja možnost

Za začetek je vredno razumeti, ali se lahko Simčki 4 sploh vstajejo. Navsezadnje je v resničnem življenju samo cikel "rojstno-življenjska-smrt". In kar se preučuje, je simulacija človeškega življenja. V resnici ne morete oživiti! Ampak "Sims 4" je virtualni svet. In v njem so razvijalci zagotovili nekaj zelo zanimivih načinov za vstajenje. Kaj naj naredim za Simce 4? Kako oživiti lik v enem ali drugem primeru? Kakšne skrivnosti mora vsak igralec vedeti?

Stara metoda

Za začetek, bodite pozorni na način, ki deluje v celotnem Simsovem vladarju. Bistvo je, da je vstajenje igralca možno na več načinov. Najpogostejši način je občestvo s smrtjo. Ta znak brez igranja se pojavi po smrti enega ali drugega šiva. Dokler se namesto trupla ne pojavi nagrobnik, lahko poskusite zavrniti smrt pred izpolnitvijo vaše dolžnosti. Kako obnoviti sedem?
"Sims 4" mora razviti čustvo "samozavest". Kaj sledi? Ko se na zaslonu pojavi smrt, morate klikniti na NIP in tam izbrati "Death by Heart" ali "Deal With Death". Sedem posreduje za pokojnika. Če je spretnost dobro razvita, lahko predvajalnik spet oživite. Sicer bo smrt dokončala svoje poslovanje. Razmišljati moram o tem, kako bi "lik" "Sims 4" na drug način obnovil.


Spretnost

Igra ima vstajenje. Če se bo razvil, bo prišel k pozivu za življenje lika, ki je že umrl. Za to ni potrebno komunicirati s smrtjo. Morate kupiti "knjigo življenja". Da bi ga dobili, morate razviti pisateljske veščine. Možnost izdelave "knjige življenja" je zagotovljena šele potem, ko je dosežena raven 10 pisanja. Poleg tega se morate zavezati ustvarjalnosti. Cilj, ki ga je treba uresničiti, se imenuje »popularni avtor«. Kako "Sims 4" obnavlja znak? Ko bodo zahteve za cilje in spretnosti rešene, bo dovolj, da napišete "Knjigo življenja". Kaj sledi? Sedaj morate izbrati poseben znak, ki ga bo knjiga vstala. To storite tako, da kliknete na pokrov in aktivirate funkcijo »Shrani«. To morate storiti med življenjsko dobo predvajalnika. Kaj sledi? Zdaj je čas, da čakamo na smrt sedmih. Takoj, ko se to zgodi, morate klikniti na "Book of Life" in izbrati funkcijo "Call". Nič težkega ali posebnega. Čeprav bomo morali poskusiti razviti vse potrebne sposobnosti. Brez njih ne bo mogoče utelešitinačrt v življenju.
Pomembno: Vsak igralec mora imeti svojo knjigo življenja. Za več sims-ov ne morete uporabiti ene izdaje.

Ambrosia

V primeru »knjige življenja« se lik vrne v samo družino. Ali obstaja način za dokončanje vstajenja? Da. Če želite to narediti morate kuhati jed, imenovano "Ambrosia". Če mu podariš duha, bo postal živi sim. Ta jed služi tudi za pomlajevanje.
Kako "Sims 4" obnavlja znak? Za pripravo "Ambrozije" morate:
 • ujeti "morskega angela";
 • za pridobitev "Cvet smrti";
 • kupiti "Eliksir mladosti".
 • Nato je treba razviti kulinariko na raven 10. Šele takrat bo igralec lahko "Ambrosia". Ko je jed pripravljen, lahko pokličete duhove in jih zdravite s hrano.

  Pomoč goljufijam

  Jasno je, kako v Simsu ponovno oživiti lik 4. Koda, ki bo pomagala uresničiti načrt, je kombinacija, ki lahko hitro razvije eno ali drugo spretnost. Najprej morate poklicati konzolo. Tam vnesete resnično AutomationTestingCheats. Poleg tega se bo glede na spretnosti spremenila kombinacija kode. Za vstajenje boste morda potrebovali:
 • pisanje - stats.set_skill_level Major_Writing;
 • ribolov - stats.set_skill_level Major_Fishing;
 • vrtnarjenje - stats.set_skill_level Major_Gardening;
 • kuhanje - stats.set_skill_level Major_GourmetCooking.
 • Skozi vrzel morate napisati raven ene ali druge spretnosti. Zaželeno je, da se vse poviša. Nič težkega ali posebnega! Zdaj je jasno, kako v "Sims 4" obnavlja znak.

  Sorodne publikacije