Kako spremenim nastavitve iskanja v Google Chromu?

Kako pogosto je treba spremeniti nastavitve iskanja? Uporabniki se zatekajo k dogodkom v več primerih: za odpravo učinkov zlonamerne programske opreme ali za iskanje kvalitativno novih virov informacij, ki jih je izgubil drug iskalnik. Da bi rešili ta problem, morate izvesti najmanj manipulacij.

Spreminjanje nastavitev brskalnika Google Chrome

Treba je opozoriti, da obstajajo dva načina za prilagajanje iskalnih poizvedb v Googlovih brskalnikih. Prvi vam omogoča spreminjanje privzetih možnosti iskanja v Googlu. Za to potrebujete:


 • V odprtem brskalniku brskalnika izberite spustno ikono s tremi navpičnimi točkami).
 • Na seznamu izberite "Nastavitve".
 • V podtočki "Išči" kliknite na gumb, da prikažete dodatne značilnosti trikotnika.
 • Na spustnem seznamu boste lahko izbrali drugo storitev za iskanje odgovorov.
  Če ne najdete prave storitve, imate pravico, da jo neodvisno registrirate v programu. Če želite to narediti, izberite razdelek »Drugi iskalniki« in nato se bo odprlo okno z dejanji - ustvarite, izbrišite, uredite ali premaknite privzeti iskalnik.

  Ponastavitev in obnovitev iskanj

  V primerih, ko spreminjanje nastavitve iskanja ne izhaja iz nobene od predstavljenih metod, morate ponastaviti nastavitve s posebnim pripomočkom - chrome_cleanup_tool.exe. Lahko ga prenesete na uradni strani, kjer boste morali sprejeti pogoje pogodbe. Po koncusistem za prenos vas vpraša, ali želite zagnati program - odgovorite na pritrdilno. Aplikacija bo začela s svojim delom, to je, da bi našli nezaželene, ki ne omogočajo popraviti obstoječega iskalnika.


  Ko so manipulacije končane, kliknite gumb "Izbriši". Takoj ko bo postopek končan, bo Google Chrome odprl nov zavihek in zaprosil za dovoljenje za ponastavitev nastavitev, spremembo privzetih nastavitev. Kliknite gumb "Ponastavi".

  Nastavitve iskanja v živo

  Nastavitve iskalnika lahko prilagodite po lastni presoji, da zaščitite uporabnike brskalnika pred neprimerno vsebino seksualno eksplicitnih slik in povečate njihovo hitrost. To naredite tako:
 • Na strani z rezultati katere koli iskalne poizvedbe izberite "Nastavitve" (neposredno pod oknom za vnos).
 • Na spustnem seznamu izberite "Nastavitve iskanja".
 • Ko izberete niz zahtevanih parametrov, dokončajte nastavitev.
  Tukaj lahko izveste, kako spremenite nastavitve iskanja, ne naredite opravila - vsak element ima kratek opis, ki uporabniku daje popolne informacije o svojem namenu.

  Sorodne publikacije