Kako odstraniti zamude v igri? Načini za njihovo odpravo

Vsak igralec se vsaj enkrat sooči s problemom zaviranja v svoji najljubši zabavi. To je, ko vprašanje, kako odstraniti zamude v igri, postane izjemno pomembno. Obstaja veliko razlogov za njihov pojav med zagonom in v procesu avanture. Uporabniki morajo poznati vse načine, kako jih odpraviti, da bi izboljšali udobje v svetu digitalne zabave.

Vzroki za nastanek zamikov

Da bi natančno vedeli, kako odstraniti zamude v igri, morate razumeti razloge za njihov pojav. Najprej morate razumeti, da niso vse zaradi sistemskih težav. Nekatere igre, kot je "Mafia 3", so imele napake tudi na najmočnejših osebnih računalnikih. Vse zato, ker razvijalci niso dokončali jedra svojega projekta, in optimizacija po izdaji je bila neverjetno slaba. V tem primeru morate počakati na popravilo, vendar je zaradi večine razlogov zaviranje posledica težav v uporabniški napravi. Nato jih je treba odpraviti na različne načine.

Mobilne platforme

Veliko uporabnikov zanima, kako odstraniti zamude v igrah Android. Če vaš pametni telefon ali tablični računalnik nenadoma preneha privabljati digitalne projekte, preverite sistemske datoteke s posebnimi orodji. Na primer, Clean Master je dobro znana aplikacija, ki ima v zvezi s tem veliko uporabnih funkcij. Lahko izmerite temperaturo CPU in jo po potrebi ohladite, preverite in izklopite procese v ozadju, prihranite energijo baterije. Poleg tega je glavna stvar, da program odstrani zamude v igrah mimogredečiščenje smeti v sistemu. Android je nenehno zamašen s posodobitvijo in shranjevanjem številnih datotek v predpomnilniku. Če to delate redno, se težave pojavljajo veliko manj pogosto. Ne smemo pozabiti, da ima igra tudi zahteve na mobilnih platformah. Če jih platforma povsem ne zadovolji, bodo lagune prisotne in se jim ne bo mogoče izogniti. Pazite na to dejstvo in ne izgubljajte časa pri nameščanju močnejših projektov.

Pomen defragmentacije

Iz notranjosti operacijskega sistema niso vidni vsi procesi. Če želite vedeti, kako odstraniti zamude pri igranju na prenosnem računalniku, morate razumeti strukturo trdega diska. Ta akumulator zapiše vse datoteke na svojo površino in mu dodeli posebne celice. Po brisanju nekaterih datotek se mesto, ki jim je bilo dodeljeno, sprosti. Če uporabnik začne pošiljati informacije z velikimi količinami, se razširi na vse površine trdega diska. Posledično bo celovitost datotek v notranjosti pokvarjena in se bo drugače prikazala pri delu. Igre se začnejo pomakniti za število sličic na sekundo, da upočasnijo, kar zmanjšuje užitek iz igre na nič. Proces defragmentacije je namenjen organiziranju datotek na površini pogona. Računalnik sam razvrsti zahtevane informacije v določenem vrstnem redu in premakne izvorne podatke drug drugemu. Operacijo je najbolje izvesti redno, še posebej, če se igre pogosto pojavljajo in se izbrišejo na prenosnem računalniku.


Čiščenje računalnika

Če se zdi uporabnik obsesivenvprašanje, kako odstraniti zamude v igri ("Warface" na primer), je vredno pogledati notranjost prenosnika ali sistemske enote takoj. Prah je glavni sovražnik vseh iger, saj ostane na hladilnikih in preprečuje kul grafični procesor. To je glavni del, ki je odgovoren za lansiranje in udobje v svetu iger. Pri pregrevanju se bo moč samodejno ponastavila, tako da se mora število okvirjev nujno zmanjšati na eno samo oceno. Potrebno je odstraniti prah in čim prej. To storite previdno, da ne poškodujete sistema. Sistem lahko odpihnete s sesalcem ali sušenjem las (če govorite o ročnih orodjih). Glavna stvar je, da ne pretiravajte z napadom in bodite pozorni pri tem delu. Na najbolj nedostopnih mestih je bolje uporabiti posebno mehko krtačo. Ko končate delo, se prepričajte, da ste začeli igro in začutili boste razliko od prvega trenutka.


Virusi

Če čiščenje iz prahu ni pomagalo, boste morali poiskati načine za odstranitev zaostankov v operacijskem sistemu. Virusi so vedno prava nočna mora za vse uporabnike omrežja. Te zlonamerne datoteke nevidno prodrejo v napravo in jo začnejo pokvariti od znotraj. Če ni pravočasno ukrepati, se bo končalo s prerazporeditvijo operacijskega sistema. Virusi imajo neposreden vpliv na igro, saj so vedno odprti in prenesejo procesor. Znebiti se jih morate na načine, ki so dostopni vsaki osebi. Nakup licenco protivirusen ni vsakdo v žepu, ampak zatoVredno je uporabljati brezplačna orodja. Proizvajalci redno posodabljajo enega od proizvajalcev Dr. Web. Ima široko bazo zlonamernih datotek in je sposoben zaznati vse skrite viruse. Z njim gredo v karanteno ali pa preprosto pobegnejo iz računalnika. Skenirajte redno in imate več težav z odstranjevanjem zamikov v igri zaradi virusov.

Programi za ozadje

Za boj proti zaviranju v igri morate razumeti operacijski sistem na prenosnem ali osebnem računalniku. Vsak uporabnik namesti uporabno programsko opremo za sebe, vendar ne razmišlja o svojem delu. Večina pomožnih pripomočkov ima možnost, da tečejo z računalnikom in delajo, dokler se uporabnik ne prekine ročno. Ta številka vključuje programe za ustvarjanje virtualnih diskov, lokalnih omrežij, pregledovanje dokumentov, pomočnike brskalnikov in še več. Vsi ustvarjajo procese, zato prenesejo centralni procesor in zavzamejo mesto v ostranjevalni datoteki. Igranje v projektu, ki zahteva veliko sredstev, ne bo delovalo. Če želite vedeti, kako odstraniti zamude v igri, najprej izklopite zagon programa. To lahko storite preko plošče "Zaženi" z ukazom msconfig. Obstaja okno z zagonom, kjer lahko počistite nepotrebne procese. Po tem bo sistem deloval veliko lažje.


Ponastavitev nastavitev

Če zgoraj navedene metode niso pomagale, potem morate poiskati rešitev v svojemprojekt. Pogosto razvijalci proizvajajo tako lepe in zahtevne zabave, da lahko nekateri sistemi privoščijo največjo prilagoditev. Tako je bilo po sprostitvi najboljše zombi-grozote sedanjosti. Vsak drugi uporabnik je želel vedeti, kako odstraniti zamude v igri Dying Light, ker želja po izgubi z zaviranjem ni bila sploh. Tukaj mora večina igralcev banalno zmanjšati nastavitve grafike. Najprej izklopite različne sence, ki prikazujejo travo, vodo in podobne podrobnosti. Za podporo lepoti potrebujejo veliko sredstev. Izklopite anizotropno filtriranje in nastavite povprečno kakovost teksture. Ta standard bi moral zadostovati, da bi popolnoma pozabili na dnevnike. Če to ne pomaga, ponastavite nastavitve na minimum. Prav tako bodite pozorni na sistemske zahteve, ker v primeru nedoslednosti projekt preprosto ne namestijo na računalnik.

Spletne igre za brskalnik in odjemalce

Na drugi strani je treba obravnavati vprašanje, kako odstraniti zaostanke v igrah brskalnikov in projektih strank. Poleg zgoraj navedenih razlogov, za hrošče obstaja ena pravilna razlaga - povezava z internetom. Nikoli ne zaženite spletne igre s prenesenimi datotekami. Sistem daje prednost nalaganju, saj deluje kot torrenti. Istočasno pa je igri dodeljena minimalna hitrost, zaradi česar je ping signal visok in obstajajo različne zavore in celo odhodi. Če govorite samo o igrah brskalnikov, je bolje, da počistite predpomnilnik programa, preden je taustvarja dodatno obremenitev. Poleg tega z igro odprite samo en zavihek, saj bodo tudi drugi povlekli in spustili hitrost interneta. Ne pozabite posodobiti predvajalnika flash, ki omogoča pregledovanje iger.

Sorodne publikacije