Kot v starejših zvitkih 3: Oblivion je vrgel stvari iz inventarja

Playing The Elder Scrolls 3: Oblivion, mnogi postavljajo vprašanje: kako zavreči nepotrebno stvar iz inventarja? V TES 2: Morrowind, lahko samo povlečete stvar na tla. Zadnjič v tem trenutku igra Swift, Skyrim, ima poseben ključ, ki ga lahko nastavite v nastavitvah (privzeto, R). Vendar pa v tretji igri serije ne deluje niti, noben drug sistem, toliko vprašati vprašanje: kako pozabo vrgel stvari?

Kako vrniti stvari iz inventarja?

Če želite to narediti, odprite inventar in držite tipko Shift za element, ki ga želite vrgati. Če obstaja več stvari, se prikaže okno, v katerem lahko določite, koliko želite vrgati.


Lahko pa tudi povlečete stvar proti svojemu znaku (ki je viden v načinu odprtega inventarja) zunaj okna. Vendar pa pri uporabi zadnje metode včasih vidite napis »Nimate dovolj prostora«. To pomeni, da je pred znakom premalo prostora za vrganje predmeta. Toda pred metanjem stvari, morate preveriti njegovo vrednost: pogosto je veliko bolj donosno prodati izdelek (če je seveda ne druga vaza).

Kako metati postavko iskanja?

Torej je jasno, kako v Oblivion spraviti stvari iz inventarja. Toda ostaja še eno vprašanje o stvareh v inventarju v tretjem delu legendarne serije TES. Kako pozabiti zaloge inventarja, ki ostanejo po iskanju? Mnogi so se soočili s tem po koncu, na primer zadnjem iskanju cehovskih čarovnikov ali krajibistvo starešin (Guild of Thieves). Črna kamnita prha in načrt ropa ostanejo v inventarju za celotno naslednjo igro, pretepanje in zmedenost. Enako lahko rečemo o obroču Viper in izhodu s puščice. Na žalost, razvijalci niso predvideli take priložnosti, natančneje, napovedal svojo odsotnost. To je bilo storjeno tako, da predmeti iskanja niso bili izgubljeni in jih igralec ni naključno vrgel. Ampak zdaj, če se predmet iskanja ne odstrani med potovanjem, ga je nemogoče znebiti brez vpletenosti programske opreme.
Vendar pa so takšne situacije redke (2-3 krat za celotno igro). Poleg tega obstaja poseben čep (Andrews No Quest Items v 1.0). Z njim se lahko znebite vseh stvari, ki jih iščejo, in po - dvignite potrebno. Druga možnost - z uporabo oblikovalca za odstranitev parametra "iskanje" v zadevo in mirno ga.

Sorodne publikacije