Nestabilni požarni prostori farm

Kot veste, kultni MMORPG World of Warcraft ima ne samo bojno usmerjenost, ampak tudi gospodarsko. Z razvojem poklicev je mogoče dobro pridobiti in izmenjati potrebne vire in stvari. Zelo priljubljeno plovilo je krojačka dejavnost.

Na kratko o Tailorjevem primeru v WOW-u

Torej, zmožnost čepenja visoke ravni oklepa vijolične kakovosti - neprecenljiva. Druga stvar je, da ustvarjanje takšnih stvari zahteva redke in drage sestavine, kot so nestabilni ogenj in voda, bistvo uničenja in še veliko več.
Če pa uspe doseči vse komponente za elitno obleko, je dobiček na voljo. Seveda bo v prvih fazah igralec, ki je izbral kot glavno plovilo, kot krojaško poslovanje, za elitne stvari, ki jih bo ustvaril, nedostopen. Toda sčasoma, ko bo nalaganje spretnosti odprl vse nove recepte.


Nestabilni elementi

Najpomembnejša komponenta za ustvarjanje vrhunskega elitnega oklepa so nestabilni elementi. Dobiti jih ni tako lahko, saj je na svetovnem zemljevidu igre World of Warcraft le nekaj mest, kjer nestabilni ogenj, voda, zrak, zemlja in življenje padajo z določeno priložnost.
Običajno izpadajo z zanemarljivo možnostjo ujemanja elementov, nekateri elementi pa se lahko lovijo z ribolovnimi veščinami. Še posebej, če potrebujete nestabilno ogenj, kmetija omogoča, da ulov na posebej določenih območjih. Na splošno, za proizvodnjo elementov, morate biti dobro opremljeni, z veliko potrpežljivosti in pločevinami zdravljenja.Veliko lažje je kmetu dati vire, ki jih dajejo rezervoarji ali trde ladegere, ki zelo hitro ubijejo mafije in držijo udarec, s čimer postopoma zavračajo sebe.


Nestabilni požar - kraji ekstrakcije

WOW ima nekaj dobrih načinov za pridobivanje tega vira. Najlažje in najhitreje je iskanje požarnih lukenj. Na njih je nestabilen ogenj. To storite tako, da se pomaknete na mesto Hijal, na območje prestola plamena. Od vsakega vodnjaka pade na tri elemente, in luknje dovolj hitro - od 10 do 15 minut. Edini odtenek, morate imeti ribolovno spretnost, ki se lahko prenese (vsaj 450) in se jasno ogreje v luknjo. Potem bo možnost lekarne 100%.
Kot druga možnost, kjer igra dobi nestabilen požar, igra ponuja še en dober način. Vzhodno od jezera lava, na območju roba Prerojenega, je mobilni ognjeni služabnik. Imajo majhno zalogo HP-ja in jih je enostavno ubiti, od tega z verjetnostjo 10-odstotnega izpada do 4 kosov nestabilnega ognja. Poleg tega se zelo hitro glazirajo, tako da lahko hitro in enostavno dobite pravo količino elementa.

Alternativne metode v farmaciji z nestabilnim ognjem

Poleg zgoraj omenjenih metod se lahko krep odvzame na več mestih. Da, morate leteti do kraja Twilight Highlands na območju Tukmaka. Tam morate iskati mobove, imenovane Hated Elementals. Z možnostjo 14% jih spusti 1-3 kosov požarnega elementa. Poleg dejstva, da so mobilni podatki ubiti razmeroma enostavno, se tudi hitro okrevajo. Na tem področju lahko s pomočjo spretnosti pridobite nestabilen ogenjribolov Pri tolpih Gospodu potopa z določenimi časovnimi intervali obstajajo ognjene luknje, od katerih vsaka ujame do 8 enot vira. Odzivi so do 15 minut. Končno, za najmočnejše znake je Humbertova cona, ki se nahaja na severu Twilight Highlands. Obstajajo mobilne prostosti, od katerih 10% lahko premaga več enot nestabilnega ognja. Vendar so dovolj močne, zato potrebujete lekarno zelo previdno. Mimogrede, pridobivanje nestabilnega ognja je lahko drugačen način. Na lokaciji Hijal je mogoče s pomočjo pretvorbe pridobiti ta element, ki pretvarja nestabilno življenje.

Sorodne publikacije