Značilnosti Samsung I9300: Primerjava s konkurenti in povratne informacije

Samsung že več let proizvaja opremo, ki deluje na operacijskem sistemu Android. Pred oddajo vrstice pripomočka, imenovanega "Galaxy C3", sta bila izdana prva in druga generacija. Oba sta se razgibala in hitro razpršila po napovedi začetka prodaje. Govorice o novi seriji so se pojavile že dolgo pred uradno predstavitvijo vladarja in tudi takrat so navdušile vse strokovnjake in potencialne kupce. Dejstvo je, da je korejskemu proizvajalcu od začetka dejavnosti uspelo potrditi, da je sposoben proizvajati visokokakovostne naprave z zmogljivimi zmogljivostmi. Vse to lahko dopolni z zanimivimi, izvirnimi možnostmi. Na kratek pregled značilnosti telefona "Samsung I9300" takoj moram reči, da je naprava vredna svojega denarja. Cena za pripomoček je bila 30 tisoč rubljev. To je, koliko morate plačati za različico s 16 GB notranjega pomnilnika.

Paket

Paket je več kot standarden. Vključuje pametni telefon "Samsung GT-I9300", akumulatorsko baterijo, slušalke za poslušanje glasbe in pogovore z naročniki, polnilno napravo, kabel za povezavo z računalnikom, uporabniški priročnik in garancijsko kartico. Glede na stroške naprave, mnogi domači kupci v kompletu bi radi videli pokrov in druge dodatke, vendar proizvajalec ne predvideva, da jih dostavijo v kompletu.

Videz

Mnogi kupci so bili razočarani zaradi videza naprave.Predhodniki telefona "Samsung I9300", katerih lastnosti očitno niso slabe, so dobile veliko boljši dizajn. Premazi so nestabilni, zato se lahko hitro pojavijo praske. Na primer, če primerjate model, opisan z modelom HTC One X, potem lahko rečemo, da je drugi izdelan iz plastike, vendar kakovosten in prijeten na otip. Iz tega materiala je izdelan pametni telefon Sony Xperia S. Na tej podlagi je otrok korejskega proizvajalca očitno na zadnjem mestu. Je lahko prebavljiv in prstni odtisi. V idealnem primeru bi morali kupiti pokrov.

Naprava tehta 125 kilogramov in je prefinjena in svetla. V roki je normalno, tudi s povišanimi dimenzijami: 13,6 x 7 x 0,8 cm, zaradi majhne debeline pa se telefon nahaja v žepu in zavzame malo prostora. Zbirka ni upravičena, čeprav se ne uporablja zelo dober material.

Zaslon

Velikost zaslona Samsung Galaxy I9300 je očitno primerna za mnoge kupce. Njegova diagonala je 4,8 palca. Sposoben delati s 10 hkratnimi dotiki. Ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik. Vgrajen PenTile sistem. To vpliva tako na svetlost zaslona kot tudi na jasnost pisave. Vidno bo to le za tiste, ki imajo oster vid. Ostalo ni verjetno, da bi dodali to vrednost. Na zaslonu so prikazane vse slike. Obstajajo slabosti, vendar so opazne le, če gledamo zaslon na bližnji razdalji (ne več kot 15 cm). Pri običajni uporabi, ko je pametni telefon v rokah lastnika, je slabosti težko opaziti. Dobra svetlost zalog. Prilagoditev v samodejnem načinu deluje z nekaj zrušitvami, čeprav je vklopljenapotrebujejo trenutek. Včasih je še vedno pomanjkanje svetlosti. Če primerjamo dve napravi serije Sony Xperia S in P, potem lahko rečemo, da sta glede tega veliko boljši.

Platforma

Telefon Samsung I9300 deluje na štirih jedrih. Vsak od njih deluje pri 1,4 GHz. Vgrajen 1 GB RAM-a. Velikost notranjega skladišča je odvisna od različice telefona: 163264 GB. Vsaka od razpoložljivih različic podpira pomnilniške kartice z največjo zmogljivostjo 32 GB. Operacijski sistem - Android 4.0. Nad njim je nameščena vdelana programska oprema TouchWiz. Pametni telefon deluje čim hitreje.

Vmesnik

Zaklepni zaslon vsebuje veliko količino informacij. Zdaj prikazuje ne samo čas in datum. Obstaja možnost, da se vrstica stanja izvleče, da se prikažejo sporočila. Za to ni treba odkleniti naprave. Na voljo so tudi ikone najbolj uporabljenih funkcij. Na žalost jih ni mogoče prilagoditi. Standardna namestitev aktivira naslednje možnosti: vklop /izklop brezžičnega omrežja, navigacijo, samodejno obračanje, vibracije, bluetooth, mobilni internet, sinhronizacijo, način v avtu. Tukaj lahko vklopite funkcijo varčevanja z energijo. Mnogi potrošniki se soočajo s težavami pri iskanju nastavitev zaslona na Samsung Galaxy GT-I9300. To ni presenetljivo, saj so skrite v meniju "Varnost". Združuje številne zanimive funkcije. Na primer, možnosti za odklepanje (uporaba naklona, ​​digitalno ali grafično geslo, PIN koda, prepoznavanjeosebe). To je dovolj, da preprečite vmešavanje tretjih oseb v osebne podatke.

Stiki

Vse številke so vključene v splošni seznam stikov iz pomnilnika telefona Samsung Galaxy S3 I9300 in iz sim kartice. Sinhronizacija se izvaja tudi iz različnih računov pri Googlu in drugih sistemih. Po želji lahko seznam razvrstite po vrsti skladišča. S klikom na sliko naročnika se odprejo informacije o njem in nekaterih ukazih. Tako lahko pošljete sporočilo, pokličete. Po potrebi lahko kontakte razvrstite po priimku in imenu. V lastnostih naročniške številke je mogoče dodati več polj. Kot veste, jih lahko ustvarite v neomejenem številu. Določite lahko številke, e-poštne naslove, rojstne dneve (samodejno prijavljene), skupine. Tu lahko izberete moč vibracij in melodijo zvonjenja za klic od tega naročnika.

Klici

Z dostopom do imenika Samsung Galaxy C III I9300 lahko takoj dostopate do dnevnika klicev. Za to se prikaže poseben zavihek. Razvrščanje poteka po datumih. Podrobno lahko vidite, da poleg vhodnih in izhodnih podatkov obstajajo tudi podatki in program. Količina prikazanih informacij je omejena s strani uporabnika. Če želite videti, kdaj in koliko krat so bili klici na ali od naročnika, morate klikniti njegov avatar. Med standardnimi funkcijami je črni seznam. Vnesite ustrezno številko s pomočjovirtualna tipkovnica Je udobna.

Meni sporočil

V telefonu "Samsung S3 I9300" so vsa sporočila, ki so navadna in z datotekami, postavljena v eno mapo. Dodana je možnost uporabe standardnih čustev iz operacijskega sistema. Ozadje, barva besedila - vse je prilagodljivo. Dovoljeno je onemogočiti funkcijo prevajanja navadnega sporočila MMS, če število napisanih znakov presega dovoljeno omejitev. Vgrajena možnost, ki vam omogoča, da pokličete naročnika tako, da napravo pritrdite na uho. Na primer, če je nenadoma prišlo do sporočila, da je bil klic opravljen, lahko takoj vzpostavite stik z osebo brez dodatnih dejanj. Če lastnik naprave nenehno pošilja sporočilo, bo imel priročno funkcijo, ki prikaže zadnje številke. Podatke lahko pošljete enemu naročniku in skupini. S to različico telefon združuje ujemanje s številkami v standardna pogovorna okna. Privzeta nastavitev je samodejno brisanje sporočil. Če ne želimo shranjevati arhivov in ni časa za njihovo odpravo, potem se ta možnost v celoti opravičuje. Za niz sporočil se uporablja standardna tipkovnica proizvajalca. Ima vgrajeno funkcijo stalne tipkanja, ki olajša pisanje. Pri dvokliku na "presledek" so na voljo tudi vibracijski izhod, zvok, poravnava točk. Vse to bo pomagalo in olajšalo vnos sporočil, kolikor je to mogoče. Jezik lahko zamenjate s pritiskom posebne tipke ali na račun"Vesolje". Možen je glasovni vnos. Možnost deluje dobro, zato vam ni treba uporabljati tipkovnice.

Galerija

Vse fotografije v galeriji so razvrščene glede na to, kje so bile narejene, kdo je bil prikazan, ko je bil posnetek posnet. Če so slike prenesene, bodo filtrirane iz map, glede na vir, iz katerega so bile vzete. V zgornjem meniju lahko vidite posebne tipke. Omogočajo vam hitro pregledovanje fotografij ali takojšnjo navigacijo do »Kamera«. Meni deluje jasno in gladko, pomikanje poteka brez težav. Za diaprojekcijo lahko sami izberete animacijo in melodijo. Ko odprete sliko, je na dnu lahko videti drsni trak, na vrhu pa boste videli nastavitev. Omogočajo vam, da postavite sliko na namizje ali avatar naročnika, uredite in naredite druge manipulacije z njim.

Radio

Postaje lahko poslušate v ozadju, ko sprejemnik lahko deluje na ta način. Po potrebi lahko nastavite samodejni izklop. Na voljo so naslednji časovni intervali: 30 min, 60 min in 120 min. Iskanje postaj lahko opravite samodejno ali ročno. V spodnjem polju zaslona je enostavno videti seznam vaših najljubših frekvenc. Radio deluje samo s slušalkami. Obstaja funkcija snemanja etra in shranjevanja v pomnilniku telefona.

Predvajanje videa

Telefon Samsung S3 I9300 lahko predvaja večino znanih video formatov. Lastniki ugotavljajo, da se drugi igralci redko uporabljajo.Pri ogledu videoposnetka v napravi lahko na dnu vidite posebno drsno vrstico. Prikazuje trajanje videoposnetka. Gradivo se lahko predvaja v katerokoli zunanjo napravo, ki podpira to funkcijo. Slika se samodejno prilagodi velikosti zaslona. Po potrebi lahko odprete poseben urejevalnik in spremenite vse razpoložljive spremembe. Vgrajena funkcija, ki omogoča hitro stiskanje videoposnetka, tako da postane dodatni zaslon. Vendar uporabniki opozarjajo, da je ta možnost le redko potrebna, saj je skoraj nemogoče izvesti dejanja na drugem namizju.

Kamera

Telefon Samsung I9300 je od proizvajalca prejel fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov pik. Obstaja funkcija samodejnega ostrenja, LED bliskavica. Glede na značilnosti in kakovost fotografij je podoben konkurentu istega proizvajalca - Galaxy Note. Na voljo je hitro snemanje. Deluje tako, da pametni telefon posname sliko takoj po pritisku na sprožilec. Včasih možnost ne deluje in slike so neuspešne. Vendar je ta težava redka. Meni Camera je enak kot za naprave te linije korejskega proizvajalca. V zgornjem desnem kotu lahko zamenjate bližnjico, ki vam omogoča, da hitro izberete, kam želite shraniti posnete slike. Na voljo je tudi izbira med ročnim in samodejnim ostrenjem. Možno je snemanje videa. Na voljo je tudi samodejno ostrenje. Obstaja stereo zvok.

Brskalnik

Vgrajeni brskalnik mobilnega telefona Samsung GT-I9300 vam omogoča, da naenkrat odprete majhno število zavihkov. Tokoliko jih je mogoče najti, če pogledamo v zgornji desni kot. Če želite preklopiti med njimi, morate stisniti številko. Hkrati lahko deluje samo 8 zavihkov. Na vrhu so kartice, tipka za osvežitev strani in vrstica brskalnika. Slednji je na voljo samo, če uporabnik vidi začetek spletnega mesta. Ko začne spuščati stran navzdol, bo črta izginila. Postopek skaliranja je hiter in gladek. Če želite povečati stran, morate dvakrat klikniti nanj. Istočasno deluje tudi samodejno prilagajanje besedila.

Zemljevidi

Zemljevidi so najpreprostejša in najbolj znana aplikacija za vsakega lastnika naprave Android. Ne brez izjeme je bil "Samsung I9300". Po potrebi lahko spreminjate plasti zaslona. Dovoljen je ogled satelitskih podatkov, terena, prometnih zastojev, ki so nastali na kateri koli ulici, urniku javnega prevoza. Obstaja tudi vgrajena "Wikipedija" in lokator, sposobnost za delo s karticami. Aplikacija je lahka in v najkrajšem možnem času dobiva pot kot voznik za osebni avtomobil in za preprostega pešca (hoja peš ali se pripelje na cesto). Obstajajo glasovni pozivi. Če potrebujete dodatne informacije o predmetu, kliknite na njegovo lokacijo na zemljevidu. Uporabnik bo nato videl kontaktne podatke, naslov, fotografije institucije. Slaba stran naprave je, da ne prihrani prometa in ne deluje brez povezave.

Povezava

Telefon Samsung I9300 ima vgrajen modul Bluetooth, ki deluje pri visoki hitrosti inTudi porabi majhno količino energije. Če se želite povezati z računalnikom, morate uporabiti aplikacijo Kies. Omogoča delo in sinhronizacijo podatkov samo z brezžično dostopno točko. Pametni telefon takoj zapomni gesla. Če želite, lahko nastavitve nastavite prek WPA. V tem primeru vam ni treba vnašati gesel ali drugih kod. Sinhronizacija se zgodi tako hitro, da je ta funkcija vidna v ozadju dela podobnih pripomočkov. Obstajajo modem in dostopne točke. Vgrajena posebna aplikacija, ki vam omogoča preprosto skupno rabo vseh datotek različnih velikosti z drugimi pripomočki korejskega proizvajalca. Napravo postavite blizu zahtevane.

Akumulatorska baterija

Telefon Samsung Galaxy C3 I9300 uporablja 2100 mAh baterijo. Kaj lahko opazimo? Ima odstranljiv tip, zato, če baterija ne deluje, je vedno dovoljeno, da jo zamenja. Konkurenti modela (Sony Xperia S, HTC One X) nimajo enakega dostojanstva. Če želite podaljšati življenjsko dobo naprave, lahko uporabite nastavitve porabe energije. Omogočajo vam, da zmanjšate svetlost zaslona, ​​zmanjšate pogostost delovanja procesorja in tako naprej. Vse to deluje na tak način, da je baterija Samsung I9300 drenažna dlje. Proizvajalec trdi, da bo v stanju pripravljenosti telefon lahko delal približno 300 ur, z aktivnimi pogovori - ne več kot 10 ur. V pogojih standardne obremenitve (stalna uporaba programov socialnih omrežij,brez reševalnih iger), bo pripomoček deloval brez polnjenja od jutra do večera.

Rezultati

Ločeno je dodeljen zvočnik, ki glas prevaja čisto in zvono. Glasnost predvajanja ni zelo velika, ampak nadpovprečna. Vibracije lahko prilagodite glede na želje lastnika. Samsung Galaxy I9300 velja za enega izmed tistih pripomočkov, ki tekmujejo z mnogimi v istem razredu. Odlikujeta ga dobra uspešnost. Podobne kazalnike na tem področju se ponašajo le modeli HTC One X. Potrošniki opozarjajo, da bi radi imeli dobre materiale in dobre stvari, potem nihče ne bi imel nobenih pritožb. Telefon deluje brez napak in zaviranja. Lahko pa svetujete, če nimate potrebnih sredstev za nakup, počakajte malo dlje, ko naprava pade v ceno. Potem bo "Samsung C3 I9300" ustreže vsakomur tako vrednost kot kakovost njihovega delovanja.

Sorodne publikacije