Večnamenski Samsung SCX-4220. Glavne značilnosti in značilnosti delovanja

Večnamenska naprava za spreminjanje Samsung SCX-4220 je proizvajalec elektronske opreme iz Južne Koreje, ki je na začetni ravni. Ima ustrezne parametre in specifikacije. To je zmogljivosti tega periferne naprave in je namenjen temu pregledu.

Pozicioniranje. Seznam potrebščin

Takšen majhen sistem dokumentov se najpogosteje nahaja v pisarnah. Odličen je za izhod besedila, najlažje grafe ali preglednice. Takšne informacije so pogosto natisnjene v pisarnah. Ampak za izhodne slike, kot MFU ni popoln. V procesu delovanja ta naprava uporablja lasersko metodo tiskanja, to je prav to okoliščina in ne omogoča, da bi z njeno pomočjo prejeli kakovostne fotografije, kot v primeru uporabe metode jet. Podobne enote MFU se lahko uporabljajo tudi v kopirnem stroju in doma. Ključni del dostave so modeli Samsung SCX-4220 MFP. Opis njegovih zmožnosti in vrstni red nastavitev sta opisana v uporabniškem priročniku. Drugi del seznama priložene dokumentacije je garancijska kartica. Tudi proizvajalec ni pozabil opremiti MFU z vmesniškim kablom, kartušo, napajalnim kablom in CD-jem.


Glavne lastnosti

Največja ločljivost za Samsung SCX-4220 je nastavljena na 600 X 600 za tiskalniški način in 4800 X 4800 za uporabo kot optični bralnik. Glavna vrsta medijev je A4. Hitrostdelo takega IFI je 18 strani na minuto. Komplet vmesnika te naprave vključuje samo vrata USB. Toda o podpori za vmesnike Ethernet in Wi-Fi v tem primeru jezik ne more biti. Na koncu je ta naprava proračun in zagotovo se ne ponaša s razširjenim seznamom komunikacij.

Kartuša. Značilnosti delovanja

Edini model kartuše, ki ga lahko uporabi tak IFI, je SCX-D4200A. Omejitev je 3000 strani. Omejitev za takšen sistem tiskanja na mesec je 10.000 listov. To pomeni, da je treba kartušo v tem časovnem intervalu ponovno napolniti 3-4 krat. Ampak tako pogosto je treba to storiti samo v najbolj intenzivnem načinu. Ko uporabljate ponovno napolnjeno kartušo, morate uporabiti ničelni čip ali spremenjeno programsko lupino za Samsung SCX-4220. Pogosto pride do napake v optičnem bralniku pri spreminjanju notranje programske opreme MFP. Zato je bolje uporabiti sam čip.

Postopek namestitve

Pri namestitvi Samsung SCX-4220 sledite tem korakom:
 • Izvlecite iz embalaže in zberite napravo. Prav tako morate razstaviti vse predhodno nameščene ključavnice transporterja.
 • Tedaj mora biti tiskalni sistem nameščen poleg sistemske enote, iz katere se še naprej upravlja.
 • Naslednji korak je popolna povezava. To pomeni, da s pomočjo napajalnega kabla zavedamo napajanje IFI-jev in z uporabo vmesniškega kabla organiziramo izmenjavo informacij z osebnim računalnikom.
 • Nato namestite kartušo.
 • PoTo mora vključevati vse komponente, ki so del sistema za pretok dokumentov. Po zaključku postopka zagona sistemske enote bomo namestili programsko opremo za nadzor iz diska.
 • V zadnji fazi postavite en list A4 v pladenj za dostavo, da natisnete poskusno stran.
 • Sedaj je sistem pretoka dokumentov pripravljen na postopek izkoriščanja.

  Koliko stane ta večnamenska naprava? Zaključek

  Trenutno je Samsung SCX-4220 mogoče kupiti v stari obliki za 4000-5000 rubljev. V novi državi takšne odločitve še ni mogoče pridobiti. Ta IFI je bil odpuščen iz proizvodnje in njegove zaloge so bile uspešno prodane. Sodeč po ocenah, prednosti te naprave vključujejo: zmogljivost, stroškovno učinkovitost, nizke stroške, enostavno namestitev in zanesljivost. V tem sistemu dokumentiranja je samo eden - to je seznam z najmanjšimi možnimi komunikacijami.

  Sorodne publikacije