Queen Of Pain (Kvopa), "Doto 2" - Vodnik junakinje

V Dota 2, veliko število znakov, z vsako novo obliž, čeprav malo, vendar se spremeni. Zaradi tega morate pogosto pregledati strategijo igre in razmisliti o tem, kako črpati in kupiti heroja. Čeprav se dramatične spremembe niso dotaknile kraljice bolečine, ta junakinja potrebuje človeka.

Opis junakinje

Kvapa v "Doti 2" - značaj oddaljene bitke, ki ima glavno značilnost - inteligenco. "Kraljica bolečine" je eden izmed redkih znakov, ki običajno preide v srednjo črto. To je zelo mobilna junakinja, zato je težko ujeti, kar pomeni, da morate nadzorovati določene stvari. Poleg tega lahko na pozni stopnji igre nasprotnikoma povzroči veliko škode.


Zgodovina heroina

Vsak lik v igri ima svojo zgodovino. Začne se z dejstvom, da igralec spozna vladarja kraljestva Elsey. Veliki duhovnik skrivaj čuti strast do prepovedane bolečine. Če kdo izve za to, bo vera v monarha spodkopana, kakor tudi njegova avtoriteta. Kralj poziva demonologe, ki so v njegovem ujetništvu, in zahteva službo. Če eden od njih uspe zaslediti succubus mučenje in jo prisili, da služi zvestemu in pravemu vladarju, daje svobodo. Demonologom je uspelo poklicati Akash. Kralj je bil neverjetno srečen, ker je bila ves čas z njim. Kralj ji je dodelil skrivnost kraljici in je bil izpostavljen prefinjenemu mučenju.
Toda vladar je začel izgubljati nadzor nad samim seboj in ljudje so spoznavali njegove strasti. Kralja so izvlekli iz četrti invrgli iz stolpa. Smrt monarha je osvobodila kraljico bolečine. Zdaj potuje po svetu in skrbi za vsakogar, ki najde svojo pot.


Zmožnosti

Kot skoraj vsi junaki v Doti 2 ima Kvopa tudi tri sposobnosti in en ultimat:
 • Shadow Strike;
 • Utripanje;
 • krik bolečine;
 • Sonic Wave.
 • Vse smuči, poleg ultimata, povzročajo magijo junakom. Četrta sposobnost naredi čisto ladagago. Druga skyler je ta eklektična za heroja. Vse druge sposobnosti delujejo na sovražnike.

  Shadow Strike

  To je prva sposobnost kraljice bolečine, ki je namenjena enoti in regiji. Deluje na sovražnika in mu povzroča čarobno škodo. Znak vrže bodalo, ki zaradi padca v tarčo povzroči periodično škodo 15 sekund. Sovražnik se začne počasneje premikati in se zlomi vsake 3 sekunde. Območje uporabe sposobnosti je odvisno od črpanja. Zadnja raven je 600. Škoda je odvisna tudi od ravni. Zadnji dagger povzroči 125 pomišljajev in nato vsakih 3 sekunde na 75. Ponovno polnjenje spretnosti je odvisno tudi od stopnje črpanja. Na prvi ravni - 16 sekund, zadnji - 4 sekunde. Vreden je 110 manijev.

  Blink

  Ta spretnost je namenjena točki. Deluje na Kvopi v Doti 2. Sposobnost pomaga premikati se na kratki razdalji. Blink lahko vlomi v boj ali pobegne od njega. Teleportacija ima maksimalno območje 1300. Zahteva 60 mana in na zadnji ravni se polni za samo 6 sekund. Pogosto se ta sposobnost uporablja za preprečevanje letečih lupin pred sovražniki.

  Krik bolečine

  To jeneusmerjena sposobnost, ki deluje na sovražnike in jim povzroča čarobno škodo. Kraljica bolečine proizvaja prodoren krik, ki razbremeni zdravje tekmecev v polmeru 475. Na prvi stopnji bo to povzročilo 75 poškodb, zadnja pa 300. Glede na stopnjo sposobnost zahteva določeno količino manije: 110/120/130 /140 Ponovno se polni 7 sekund. Lobanja deluje na sovražnike, ki so v nevidnosti ali v megli vojne. Enote so skrite ali neranljive, škoda ne bo storjena.

  Sonic Wave

  Kvapa v Doti 2 ima, tako kot vsi drugi junaki, ultimativno sposobnost. Sonic Wave je usmerjen na točko, deluje na sovražnike in povzroči neto škodo. "Kraljica bolečine" ustvarja ogromen zvočni val pred sovražniki in povzroča ogromno zlo. Velja za 700 enot obsega. Kapaciteta ima stožčasto obliko, zato je začetni polmer 100, končni polmer pa 450.
  Na zadnji ravni ulivanja ultimaty povzroči 500 odmerkov. Če kupite Aghanimovo žezlo, se bo škoda povečala na 590. Ponovno naloži skil 130 sekund, s Aghanimovim Žezlom pa je le 40 sekund. Zahteva najnovejšo stopnjo črpanja 500 mana. Ker Sonic Wave povzroča čisto škodo, lahko ubije kurirja.

  Talenti

  Kvops imajo določene talente, ki vplivajo na zgoraj opisane sposobnosti. Torej, na ravni 10, lahko igralec sprejme 10 enot s silo ali 25 enot za gospo. Na stopnji 15 obstaja možnost, da se hitrost napada poveča za 40 ali sprejme - 12% ponovnega nalaganja spretnosti a. Na stopnji 20 lahko dobite + 30% vampirizma ali povečate polmer prve sposobnosti na 650. Na zadnji stopnji lahko igralec izbere učinekstrah, ki nalaga ultimat na sovražnike, kakor tudi blokiranje usmerjenih urokov, ki letijo v "kraljico bolečine".
  Pri preučevanju vodnika po Kvopi v Doto 2 morate upoštevati značilnosti talentov. Na primer, zahvaljujoč 10 enotam moči se poveča število in regeneracija zdravja ter odpornost na čarovnijo. Če je bila na ravni 10 izbrana dodatna izguba, je treba upoštevati, da ni podana iluzija. Vampirizem se aditivno obravnava z drugimi artefakti za to sposobnost, kot tudi obravnava 6% ne-junakov.

  Slog igre

  Zdaj ekipe v Doti 2 redko pljuvajo Quop. Veliko je odvisno od namena, ki se razlikuje od obliža do obliža, kot tudi od izbire tekmecev. Ni vedno kraljica bolečine zdrži začetek srednje črte in kot lažen lik se včasih zdi preveč "valovit". Kljub temu se lik pogosto odvija v Mutsy. Tukaj lahko igra mobilno, se spoprijema s sposobnostmi in se počuti dovolj udobno. Hkrati pa je nujno, da od sapportov zahtevate, da postavijo oddelek na progo, da se ne bi presenetilo. Ker ima kraljica bolečine malo zdravja, ima le nekaj udarcev močnejšega značaja.

  Prednosti in slabosti

  Ni vedno igralcev v ekipi "Doti 2" razumeti, kakšne so slabosti in prednosti tega znaka na liniji. Kot smo že omenili, je Kvopa zelo mobilna, zato se lahko hitro izogne ​​napadom na MSS in na kateri koli drugi liniji. Lahko hitro ubije nasprotnika, ima radostne sposobnosti. Ultimatum povzroča čisto škodo, kar pomeni, da ne bo rešil nobene imunitete na uroke.

  Med slabostmi igralcev sta majhna rezerva zdravja in oklep. Običajno, če Kvopa pride v stanje, bo verjetno umrla. Če igralec napade sam in zgreši svoje veščine in tudi preživi svojo eklektiko, bo najverjetneje ubil. Kljub moči ultimata se ji lahko izognemo ali jo izpustimo.

  Prenos znaka

  Ker junakinja gre v zapor, potrebuje nekaj, da se konča. Zato prva raven običajno črpa prvo spretnost. Potem lahko vzamete drugo zmožnost, tako da v primeru bang imate čas za izmikanje. Nato igralci poskušajo izčrpati tretjo možnost, kolikor je to mogoče, ne da bi pozabili, da prevzamejo raven na ravni 6. Nato lahko ponovno utripate Blink in izberete ustrezen talent za 10 levov. Ko bo 11. stopnja maksimalno prečrpana z evkaliptusom, bo dovolj, da izberemo vrh in prvo preskočimo, ne da bi pozabili na talente. Seveda takšnega črpanja ne moremo obravnavati kot merilo, saj je veliko odvisno od situacije v igri. Zato je pomembno razumeti makro igro, da izberete pravo sposobnost.

  Predmeti

  Da bi bili vedno v cilju, je pomembno paziti na dejstvo, da zbirajo Quao v Doti 2. Če želite to narediti, internet zbira statistike igralcev po vsem svetu. Tako lahko ugotovite, da večina "Queen of Pain" zbira Power Treads in Bottle za udobno stati na srednji črti.
  Ko lahko izberejo predmete, ki so predmet situacije. Nekateri raje kupujejo Orchid Malevolence, da bi povečali rezultat obveščevalnih podatkov in prepovedali sovražnikom, da bi časovno črkovali. Ko lahko kupite Linken's Sphere, ki jepomaga blokirati eno smerno sposobnost. Ta artefakt lahko uporabite za zavezniškega heroja. Ker se končna sposobnost izboljšuje z Aghanimovim žezlom, je ta postavka priljubljena tudi pri junaku.

  Prednosti in slabosti

  Ugani, kdo prispeva k Kvapu je lahko. Ker je junakinja močna zaradi svojih sposobnosti, vključno s skokom, potem vsak lik, ki lahko vsiljuje tišino "kraljici bolečine", takoj postane močnejši od nje. Torej, po statističnih podatkih, povzroča veliko škode junakinje Pucku, ki jo lahko poveže in "zapre". Neprijeten tekmovalec je Silencer, ki ima ultimatno zmožnost - seilens za vse sovražnike, kot tudi več drugih veščin, ki lahko prepovejo Quap čarovnico.
  Nevarno za kraljico bolečine se izkaže tehnik. Ta junak ima korenino in seilens, ki lahko tudi opazno zmanjša stopnjo Kvopa. Junakinja Chen, ki je ne more ustaviti, lahko močno prizadene. Nima iger proti njej. Po isti logiki lahko iz "Kraljice bolečine" dobite veliko sapportov, ki imajo nekaj zdravja in so prikrajšani za države in upočasnitve.

  Sorodne publikacije