Kako obnoviti račun za gmail.com za uporabo Googlovih storitev

Problem izgube gesla za dostop do računov na internetu se je moral soočiti s številnimi uporabniki. Večina storitev, ki potrebujejo pooblastila s poverilnicami, omogočajo obnovitev izgubljenih ali ukradenih informacij. Podobna funkcionalnost je prisotna tudi v Googlovih storitvah, do katerih dostopa prek istega zapisa o registraciji. Oglejmo si, kako obnoviti vaš gmail.com račun.

Gmail.com račun lahko obnovite na tri načine: prva dva se lahko uspešno uporabita, če si uporabnik zapomni e-poštni naslov, številko mobilnega telefona, ki je bila določena pri ustvarjanju računa zapis na mestu z istim imenom in ima dostop do njih ob določenem času. Tretja možnost je primerna v primeru, da predhodno določene informacije v osebi niso ohranjene, ali pa ni mogoče uporabiti teh sredstev komunikacije.


 • Po elektronski pošti (s pošiljanjem kontrolnega seznama iz Googlove podpore strankam).
 • Uporaba mobilnega telefona.
 • Zahvaljujoč službi za podporo, ki je dobila pravilno izpolnjeno zahtevo.
 • Kako obnoviti gmail račun z dostopom do varnostne kopije e-pošte? Pojdite na stran za obnovitev gesla, povezava do nje je na voljo na plošči za vnos podatkov o registraciji. Na samem začetku procesa je sistembo uporabnika pozval, da vnese zadnjo kombinacijo, ki jo spominja. Potem boste lahko neodvisno določili možnost obnovitve gesla. Izberite "po e-pošti" in v ustreznem polju navedite njegov naslov. V primeru pravilnega vnosa se prikaže sporočilo za pošiljanje. Uporabnik mora samo pregledati povezavo, ki bo prišla v pismu, in dati novo kombinacijo za avtorizacijo.


  Kako obnoviti gmail račun po telefonski številki

  Da bi na ta način lahko dostopali do vaše registracijske evidence, boste morali ponovno obiskati Googlovo spletno mesto, da bi obnovili izgubljene podatke. Vendar pa morate tokrat izbrati možnost spremembe gesla z mobilnim telefonom. Po kliku na gumb »Pošlji SMS« bo uporabnik prejel sporočilo, ki vsebuje kombinacijo znakov za potrditev. Zaporedje številk morate vnesti v polje na google.ru. Po tem boste dobili možnost, da spremenite geslo.

  Drugi načini

  Kako obnoviti račun gmail.com na druge načine? Če zgornja dva načina nista primerna, lahko poskusite dostopati do računa prek tehnične podpore za google.ru. Ta možnost je primerna za tiste uporabnike, ki nimajo dostopa do e-pošte ali ne morejo uporabljati mobilnega telefona. Odgovoriti morate le na sistemska vprašanja (glede podatkov, ki so bili določeni pri ustvarjanju računa). Upamo, da vam bodo naslednji nasveti pomagali odgovoritiKako obnoviti gmail račun.

  Sorodne publikacije