MFP višje ravni Kyocera M2035DN. Ocene in funkcije

Večnamenska naprava vrhunske ravni z odličnimi tehničnimi parametri in visoko hitrostjo uglednega proizvajalca - vse to je Kyocera M2035DN. To je njegove sposobnosti, kot tudi pregledi tega univerzalnega tiskanje, skeniranje in množenje naprave, bodo podrobno in temeljito razpravljali v tem materialu v prihodnosti.

Tržni segment večnamenske naprave

Proizvajalčevo priporočeno mesečno tiskanje ne dopušča nobenih posebnih možnosti in privzeto dodeljuje Kyocera Ecosys M2035DN MFP vrhunskim rešitvam. Posledično je junak tega pregleda najbolj zanimiv za srednje in velike pisarne z več kot 30 delovnimi mesti z osebnimi računalniki. Drug segment trga za naprave za razmnoževanje in tiskalnike, ki bo zagotovo našel uporabnega junaka tega članka, so centri za razmnoževanje in kopiranje. Vendar uporaba takšnih in funkcionalnih MFI doma ali v majhni pisarni ni povsem upravičena iz ekonomskih razlogov. V takih razmerah je bolje paziti na bolj dostopno s stališča cen in značilnosti MFU.


Paket

Povsem tipično je, kot pri večfunkcijski napravi te ravni, skupaj z Kyocera Ecosys M2035DN. Vključuje naslednje:
 • večnamenska naprava.
 • Priročnik za priključitev večnamenske naprave na osebni računalnik ali računalniško omrežje, konfiguracijo in neposredno uporabo.
 • Vmesniški kabel za povezavo z računalnikom.
 • Napajalni kabel.
 • Garancijska kartica.
 • Disk z popolnim seznamom vseh obstoječih gonilnikov.
 • Hitrost

  Kot smo že omenili, so ključne prednosti Kyocera M2035DN hitrost. Po vklopu vročine traja le 20 sekund. Potem bo 9 sekund porabljenih za izhod prve strani. Naslednje strani bodo natisnjene s fiksno hitrostjo: en enobarvni tisk bo trajal le 2 do 25 sekund. V načinu kopirne naprave, junak tega lahko kažejo podobno hitrost, vendar v tem primeru bo zadrževalni faktor učinkovitost upravljavca, ki bo v najboljšem primeru dobil 15 kopij. V načinu skenerja lahko ta večnamenska naprava proizvede 10-15 digitalnih kopij v barvah.


  Papir

  Glavna oblika, na kateri se tiska Kyocera M2035DN, je A4. Tudi na ravni programske opreme je podpora za standardne velikosti papirja, kot je črka A5 in B5. Za razširitev funkcionalnosti naprave so razvijalci zagotovili možnost izpisovanja dokumentov in slik na pole vseh velikosti. To naredite tako, da v gonilnike večnamenske naprave nastavite njihovo dolžino in širino. Gostota papirja za tiskanje v tem primeru mora biti v območju od 60g /m2 do 275g /m2. Ti dve vrednosti kažeta na dve pomembni točki. Prvi je, da tak IFI ne more proizvajati časopisnega papirja, katerega gostota je bistveno nižja od najnižje dovoljene za ta podsistem. In druga - možnost tiskanja na watmani alifotografski papir

  Možnosti komuniciranja

  Preprosto odličen komplet za komunikacije, opremljen z večnamensko napravo Kyocera Ecosys M2035DN. Glavni način za priključitev na to večnamensko napravo je priključek RJ-46. V tem primeru junak tega pregleda postane sestavni del računalniškega sistema in se pretvori v najbolj pristen strežnik za tiskanje, kopiranje in skeniranje. Drugi način je USB. V tem primeru mora biti taka MFP nameščena v bližini osebnega računalnika, ki bo zagotavljal nadzor nad MFU. Zadnji način tiskanja dokumentov v tem primeru je bralnik kartic in pomnilniška kartica. V nekaterih primerih je to zelo uporabna možnost, ki omogoča tiskanje iz digitalnega fotoaparata ali pametnega telefona, če ni vmesniškega kabla.

  Mnenje lastnikov. Stroški

  Glede na pozicioniranje rešitev na najvišji ravni - za MFP Kyocera M2035DN ni večjih slabosti. Reviews samo dovolj visoka vrednost, ki je enaka 18000-20000 rubljev. Toda v tem delu trga za večnamenske naprave je funkcionalnost in zmogljivost v ospredju in šele nato cena. Zato je univerzalni izdelek v svoji niši izven konkurence, ker je njegova funkcionalnost in hitrost res odlična.

  In kaj dobimo

  V bistvu ni večjih pomanjkljivosti takšne večnamenske naprave Kyocera M2035DN. Edina stvar, ki jo je mogoče pripisati slabostim, je dokaj visoka cena. Toda tako visoko kakovost tiskanje, kopiranje in tiskanje napraveskeniranje ne more biti s skromno ceno. In prednosti junak tega članka je veliko več. Prvič, v zvezi s tem je treba dodeliti odličen komunikacijski sklop. Zahteva dodano visokohitrostno tiskanje, podporo za večino standardnih formatov listov in razpoložljivost gonilnikov za vse dejanske sistemske programske opreme.

  Sorodne publikacije