Kdo je voznik v Doti 2 in kako se igra?

Nov igralec, ki je pred kratkim odkril svet iger MOBA, sprva popolnoma ne razume vlog, ki jih lahko igra. Toda delitev na vloge v tem spletnem žanru zabave je zelo pomembna. Uspeh ali neuspeh celotne ekipe je odvisen od tega, kako dobro igra vsak igralec v svoji vlogi. Kerry je ena izmed najpomembnejših in priljubljenih vlog v igrah žanra MOBA, vključno z "Doti 2". Poskusimo torej bolje razumeti, kdo je ta vrsta curryja.

Kaj pomeni ta izraz?

Iz angleškega jezika se izvaja neposreden prevod - "nosi", "povleci". Praviloma kerry "vleče" ekipo do zmage. Toda to se ne zgodi takoj. Seveda se potencial zavese razkrije le v drugi polovici igre, v tako imenovani "fly" (od angleščine pozno - "pozno"). Pred tem pa mora še vedno živeti in biti sposoben pravilno zdrsniti. Osnovni načrt zavese v igri: skrbno pomikanje pod nadzorom igralcev za podporo (sapporti), poskusite naparmit največjo količino izkušenj in sredstev. Potem spoznajte svojo kmetijo v bojih in končno pripeljite ekipo do finala.


Kaj naredi kerri v "Doti"

Kdo je kerri v "Doti 2"? To je vloga, na kateri igralec opravi vse, kar je napisano zgoraj. Prvič, Kerry ni preveč dejavno vključen v borbe, njegova naloga - da se osredotoči na kmetiji in skuša čim hitreje narediti najbolj uporabne predmete. Ko kerri pridobi prvotno silo, lahko sodeluje v bojih ali ganganu - za napadprevladujoče sile na šibkega ali samostojnega nasprotnika. Če se boji in tolpe uspešno končajo, in vzporedno s kerri podfarmlivat na progah in v gozdu, se bo snoubollyat (od angleške snežne krogle - "snežne krogle") - pridobiti moč kot snežak, ki se izvalja iz gore. Ne pozabite, da je beseda prevajanje prevod "povlecite". Najmočnejši zbor na koncu igre lahko uniči samo sovražnikovo ekipo.


Če vam je všeč igra, vendar še niste ugotovili, kako igrati Dot za volanom, vam bo pomagalo nekaj preprostih nasvetov:
 • Prvič igrajte na liniji lepo. . Prepričajte se, da je vaša lezenja približno na sredini med stolpom in nasprotnikovim stolpom. Potem se linija ne bo premaknila veliko na eno od strani, ki vas bo postavila ali v situaciji, ko boste v nevarnem položaju, kjer boste lažje udarili, ali v tisti, v kateri bo sovražnikova trda linija dobila veliko izkušenj in denarja.
 • Če ste na liniji s svojimi sapporti, jim zaupajte, da bodo vozili sovražnika in se osredotočili na samo kmetijo. Napadnite samo takrat, ko obstaja resnična priložnost, da ubijete sovražnika ali da ga dolgo časa izgnate. Izgubljanje pakiranja jeza samo zaradi dajanja nekaj dodatnih "tweets", da offlainer hitro preklican - je nedonosna.
 • Predolgo ni vredno kmetije. Takoj ko izvedete prve artefakte, s katerimi se lahko v celoti borite - jih poskusite uresničiti, ubiti posamezne sovražnike, povečati razkorak med zlato in izkušnjami.
 • Tudi to ni popoln vodnik o Dirty Carrierhitrejša skupna pravila za začetnike. Uporabite jih z modrostjo in pomagali vam bodo pri zmagi.

  Popularna Kerry v dote

  Carrie je mogoče narediti popolnoma iz katerega koli junaka, če mu daš vse možne kmetije. Vendar to ni vedno koristno. Obstajajo junaki, ki te funkcije opravljajo bolje kot drugi. Najpogosteje jih ugajajo pro-igre in gostilne. Tu so glavni Kerry znaki v Doti 2:
 • Anti-Mage. Ko se pojavi vprašanje: "Kdo je tak curry?", Po mnenju prve stvari pride. Ta junak ima visoko stopnjo spretnosti in dobro animacijo napada. Ima tudi zmožnosti, ki so uporabne v poznih fazah igre, kot so vgrajeni utrip, čarobna obramba, manija.
 • Ursa. Dobra animacija napada, pa tudi koristne sposobnosti, so nevarni sovražniki v srednji igri. Fury Swift je še posebej nevarna. Vsaka nadaljnja Ursijeva stavka povzroča več škode kot prejšnja, zaradi česar je le smrtna.
 • Spectra. Ta junak je zelo nevarno na poti, ki vam omogoča, da ustvarite svoje kopije. Razpršeni spekter s pomočjo kopij lahko sam reže polovico sovražnikove ekipe in celo vse.
 • Slurk. Ta junak, zahvaljujoč svojim sposobnostim, lahko hitro ubije posamezne tarče na videz šibkih sapportov in s tem hitro pridobi vojaško moč.
 • Priljubljeni predmeti za kodrasti

  Najbolj priljubljeni predmeti za zaveso so tisti, ki povzročajo veliko dodatno škodo, in vam prav tako omogočajo povečanje hitrosti farmacije. Glavneso:
 • Maelshtram in njegov starejši brat - Mylnir. Hitrost napada daje plus, izgubo in pasivno priložnost - možnost udarca v verižno strelo. Vse to vam omogoča, da hitro naredite snope strašenj, in tudi bistveno poveča škodo v boju.
 • Sladka besa. Ta artefakt je uporaben samo za mesojedce (bližnji znaki), saj daje sposobnost speleta - udarec za vse nasprotnike, ki stojijo blizu hrbta osebe, ki udari lik. Junak z dobro izgubo in hitrostjo napada s pomočjo Battle Furyja hitro pobere množico mobov in daje veliko škodo skupini sovražnikov.
 • Crystallis in njegova nadgradnja - Daedalus. Za junake z veliko izgubo daje priložnost, da na račun kritične stavke povzroči veliko enkratno škodo.
 • Bar Black King. Osebje črnega kralja ne daje velikega nadomestila za izgube, ampak zaradi velike nerazrešljivosti čarobnosti daje veliko preživetje. Dejanska oseba za katerokoli kerri v igri, kjer so sovražniki s škodljivimi čarobnimi sposobnostmi.
 • Zbiranje predmetov v igri je zelo situacijsko in je odvisno od številnih dejavnikov, kot so junaki zaveznikov in sovražnikov, njihova kompilacija, vaš načrt za igro itd. Ne bojte se eksperimentirati. Ko boste pridobili izkušnje, boste začeli razumeti, kaj in kdaj kupiti.

  Zaveznice

  Glavna pomoč vsakega curryja so sapporti. Sapport je podporni junak, ki je pozvan, da čim bolj pomaga, da bi na začetku igre zaslužil denar in se dobro boril v poznih fazah. Dobri sapporti se štejejo za junake z možnostmi za stanje ali upočasnitev, kar omogoča, da se strga tolpanasprotnika ali obratno, ga uspešno trepetajo. Priljubljeni Sapporti so: Witch Doctor, Lyon, Crystal Maiden, Sand King, Litch, Apparatus.

  Glavna naloga Sapporta v prejšnji igri je zagotoviti prijetno kmetijo. To je ustvarjeno z odpravo nevtralnih strašenj, ki držijo črto na enem mestu, boj proti letalu tako, da ne moti kmetije, tolpe miderja, da ustvarijo vesoljsko plovilo - vlečenje sovražnikovih junakov na drugo točko zemljevida, tako da ne napadajo kerri.

  Znani igralci na šahovnici

  Če nov igralec vpraša izkušenega, ki je tak upravitelj, mu lahko varno vrne povezavo do iger znanih profesionalnih igralcev na tem položaju. Da bi se naučili dobro igrati, je vredno preučiti njihove odgovore in opaziti žetone, posebnosti in stil igre v tej vlogi. Najbolj znani igralci curryja v tem trenutku:
 • Ramzes666 (Rusija, ekipa Virtus Pro). Eden najmlajših in najuspešnejših igralcev na svetu. Hero junaka: Layfstiler.
 • Matumbaman (Finska, Team Liquid). Nenavadna zavesa, ena izmed najmočnejših ekip v tem trenutku, pogosto ustvari prostor za svojo srednjo pot in odide v ozadje. Podpisniki: Timbersaw, Naga Siren, Morfling.
 • Arteezy (Kanada, Evil Geniuses). Zelo odgovoren igralec, ki vestno dela na svojih veščinah in jih nenehno izpopolnjuje. Podpisnik Hero: Shadow Fiend.
 • Sorodne publikacije