Black Desert: Razredi in njihova raznolikost v igri

Razredi v Črni puščavi se zelo razlikujejo po svojih sposobnostih in načinu borbe, razen arhetipov ogledala moške in ženske polovice. Imajo le manjše razlike in so ustvarjene za izbiro spola znaka. Začetnik in izkušen igralec bi moral izvedeti vse posebnosti vsake specializacije, tako da v prihodnosti ne obžalujete svoje izbire.

Smer magije

V razredih črne puščave se pogosto pojavlja poudarek na moči sposobnosti. Najprej gre za čarovnike in čudežno deželo. To je specializacija, v kateri je poudarek na moči spontane magije in ohranjanju razdalje v bitki.
Igralec lahko svojim sovražnikom povzroči veliko poškodb, če pa je blizu, je poraz neizogiben. Nič manj pozornosti zasluži razred Čarovnik - ženske, ki ohranjajo staro znanje sveta. V njihovem arzenalu so močne črne zadrge, energijske sfere in druge močne veščine. Velika prednost je hitro razglasitev urokov in dobra mobilnost na bojišču. Z ustreznim upravljanjem lahko arhetip tekmuje v vseh vrstah bitk.

Visoka zaščita

Če se igralec zanima za razrede Black Desert, je sposoben prevzeti veliko škode, potem izberite Varvaro. Ta ogromen velikan je počasen, vendar je sposoben sam napolniti in prenesti ogromno vhodnih napadov. Ima težko oklep in z ustrezno podporo v napadih zagotavlja popolno zaščito za šibke napade.
Bojevnik ima tudi veliko zdravja in zdravjaobrambnih točk. Poleg tega je veliko hitrejši od Barbare in je sposoben brskati po orkanu na frontnih črtah sovražnika. Njegove glavne pomanjkljivosti so nizka vidljivost in dolg povratni udarec osnovnih sposobnosti. Tako lahko lik hitro vrgne na sovražnika, vendar to pogosto ne bo delovalo. V Črni puščavi pregled razredov z visoko stopnjo zaščite ne more storiti brez vključitve Valkire. Ta arhetip ima izjemno visoko raven zaščite in izgube, če je pravilno izbrana oprema. Poleg tega lik enostavno združuje bojne spretnosti s sposobnostmi podpore in je zato uporaben v ekipnih bitkah. Slabosti so nizka mobilnost in nezmožnost, da bi se približali igralcem, ki lahko nenehno skočijo.

Poudarek na hitrosti

Za mnoge igralce je najboljši razred Black Desert tisti, ki lahko hitro udari in se takoj skrije. Mojster meča in Maeva (ženska refleksija) sta odlična za to vlogo. Ti arhetipi se odlično počutijo na sprednji strani, ker imajo ogromno ponudbo bojnih kombinacij. Slaba stran je, da izgubijo bojevnika in Valkirje v smislu obrambe, v smislu škode pa se počutita dobro le, če so uspešno zaključili popolno kombinacijo. Konkurirajo Ninji in Kunoichiju. V črni puščavi razredi takšnega vzorca uporabljajo taktiko hitrega napada z nevidnostjo in stalnimi skoki. Ne razlikujejo se velike izgube, vendar zmagajo zaradi kombinacije kombinacij z različnimi učinki. Ko se igrate za ta arhetip, morate začutiti trenutek, ko se boste morali umakniti, pobegniti, počakati na ponovno nalaganje in ponovno stopiti.Razredu Ninja ni treba hiteti naprej, vendar je bolje, da gre skozi zadnjo stran in poskusi ubiti čarovnike, čarovnika in misticiste.

Druge specializacije

V črni puščavi se vodniki za razrede za nove uporabnike začnejo z lucidnostjo. Ta karakter Elf rase ima veliko škode, vendar s slabo zaščito. Osnovne sposobnosti (en namen in AoE) upočasnijo sovražnika in omogočajo streljanje. Pri izbiri tega arhetipa se morate pripraviti na nenehno izogibanje in povzročiti škodo. Še en zanimiv razred je Mystic - edini lik, ki je sposoben izzvati zveri. Njegov črni lev lahko opravlja veliko ekip in je izjemno orožje v rokah. Mehanizem rekrutiranja in absorpcije dodaja uporabnemu odbijačem junaka in vam omogoča, da imate pri roki močnega zaveznika. Zadnji arhetip v igri je Črni vitez, ki združuje čarobne sposobnosti in fizične poškodbe. Izgubi pri branju čarovnic Čarovnikom in hitro - Masters of the Sword, toda s kompetentnimi kombinacijami lahko postanejo nevihte na bojiščih. Izbira razreda je omejena na interese uporabnika in na najbolj privlačen slog igre. Vsak arhetip zasluži pozornost in ima svoje prednosti in slabosti.

Sorodne publikacije