Učinkovito goljufija na "blokadi" na kovancu

"Blokada" je računalniška igra v brskalniku, ki vam omogoča, da se potopite v svet vojaške opreme, tudi če vaš računalnik ni dovolj močan, da bi na njem zagnal "World of Tanks". Vendar pa je eden največjih težav te igre stalna pomanjkanje kovancev, ki so potrebni za nakup rezervoarjev in nadgradenj. Zato morate paziti na goljufijo na kovancu "Blokada", saj vam bo omogočil, da rešite vse vaše težave. Prav tako bodite pozorni na dejstvo, da to ni koda, ki je vnesena v konzolo, kot v večini računalniških iger. Cheat na "Blockade" na kovancu je majhen program, ki ga morate namestiti in zagnati, da bi lahko zaslužili.

Izbira brskalnika

Tako ste obrnili igro v vašem brskalniku, nato pa ste na kovancu zagnali program goljufij na "Blokada". Pred vami se pojavi majhen zaslon z določeno količino informacij. Zdaj boste izvedeli podrobna navodila za aktiviranje tega branja.

Prvi korak je izbrati brskalnik. V zgornjem delu okna programa lahko iz spustnega menija vidite vrstico. Kliknite nanjo in nato poiščite brskalnike, ki jih podpira ta aplikacija. Ko najdete tisto, po kateri se je igra začela, jo morate natančno izbrati. To bo prikazalo program, ki ga potrebuje za interakcijo s tem brskalnikom. Če na seznamu niste našli svoje različice, morate na žalost opustiti zamisel o uporabi tega programa. To pomeni, da ne podpira interakcije z brskalnikom, ki ga imateveljajo. Res je, če imate vsaj enega od brskalnikov, ki ste jih videli na spustnem seznamu, lahko začnete igro prek nje, tako da bo goljufija na "Blockade" na kovancu delovala.

Antiban

Tudi če ste uspeli prenesti goljufijo na "Blockade" na kovancu, ki ni virus, je treba upoštevati, da je to piratska programska oprema, in na igralnih strežnikih so nameščeni posebni programi, ki sledijo uporabi goljufije in druge nepooblaščene programe. Torej, kako priti do tega nadzora?

Za to je funkcija Antibang, ki jo boste zagotovo morali aktivirati. Z njim bo vaš program, kot tudi vse akcije, ki jih naredite z njim v igri, za nadzor ostal neopažen. V skladu s tem boste lahko delovali popolnoma nekaznovano. Vendar pa morate pozorno spremljati posodobitve kot igre in brati, saj lahko med prenovo projekta razvijalci zaprejo luknje v varnosti, s čimer odpravite zaščito pred Antibano. V tem primeru morate počakati, da se goljufija na "Blokada" v VC na kovancu pojavi v novi različici, potem pa jo prenesete in jo uporabite mirno.

Pridobivanje denarja

V igri "Blokada" vam brezplačni kovanci brez goljufije zelo redko pridejo do vas, zato ne smete misliti, da se lahko bogatite, ne da bi karkoli storili, ne da bi kršili pravila. Lahko igrate brez goljufij varno, vendar nikoli ne boste imeli dovolj denarja za vse, kar želite. Zato morate uporabiti ta program. To je zelo velikoenostavno je, ker bo tretji korak zadnji. Ko izberete brskalnik in aktivirate Antiban, morate določiti samo zahtevano količino kovancev in nato klikniti gumb "Start".
Pod tem gumbom je vrstica stanja, ki bo zapolnjena, saj bo program deloval z podatki o igri. Ko je vrstica stanja izpolnjena, bo stanje procesa posodobljeno in videli boste izjavo »Operacija je bila uspešno zaključena«. To je vse, zdaj lahko zaprete goljufije, osvežite igro in uživate v novem bogastvu.

Protivirusna zaščita

Zelo pomembna točka zadeva antivirus. Mnogi uporabniki se pritožujejo, da ustvarjalci te knjige distribuirajo zlonamerno programsko opremo, ker se protivirusni program odzove na začetek programa. Vendar pa se morate zavedati, da je ta programska oprema nezakonita in piratska, zato ni nič presenetljivega, da se vaš protivirusni program odzove nanj.
Samo paziti morate, da prenesete goljufijo iz zanesljivega vira. Nato izklopite antivirus, da boste lahko varno zagnali program. Šele takrat boste lahko prejeli dolgo pričakovane kovance v poljubni količini.

Sorodne publikacije