Canonovi najboljši objektivi so od 18 do 135 mm

V tem članku bomo razpravljali o seriji zoom objektivov, ki so izdani pod Canonovim krilom. Vse goriščna razdalja je od 18 do 135 mm. izdelani so za delo s pridelovalno matriko, zato so primerni samo za kamere te vrste. Serija vključuje tri modele. Poglejmo vse leče Canon 18-135 mm.

EF-S f /3.5-5.6 IS

Prva izdaja, ki je bila izdana, je namenjena sprostitvi fotoaparata istega proizvajalca. To je fotoaparat EOS 7D. Objektiv je opremljen s posebnim stabilizatorjem slike. Ima štiri ravni nastavitev. Druge Canonove leče imajo enake lastnosti od 18 do 135 mm. Za delovanje je najmanjša razdalja ostrenja 045 m.Prednosti EF-S f /3.5-5.6 IS

Ta objektiv se imenuje univerzalen. Poleg tega je poceni. Zaradi široke palete goriščnih razdalj lahko naredite lepe in široke slike. Primerna je tako za fotografiranje krajine kot tudi za vsakodnevne fotografije. Drugi Canonovi 18-135 mm objektivi so tudi vsestranski.

Slabosti EF-S f /3.5-5.6 IS

Mnogi potrošniki kličejo objektiv zelo temno. Po mnenju nekaterih mu manjka ostrina. To dejstvo je vidno le strokovnjakom, novinci tega ne posvečajo pozornosti. Svetlost je nizka, toda za objektiv te kategorije, ni pričakovati, da bo nekaj močnejšega vredno. Če je fokus dolg, optika začne malo utripati. Tako kot drugi Canon objektivi 18-135 mm. Na žalost, optika za 7000 UAH, da imajo najboljše lastnosti ni sposoben. Prav tako je treba poudarititeže Za nekatere uporabnike se zdi, da je naprava težka.Celotni vtisi EF-S f /3.5-5.6 IS

Tisti, ki so vzeli ta objektiv, da bi preučili fotografsko umetnost, ne obžalujejo. Mnogi svetujejo tudi začetnikom. Povprečna cena optike je 7000 UAH. Prva stvar, ki zadene fotografa, je material, iz katerega je izdelan objektiv Canon EF-S 18-135 mm. Gre za ne zelo drago plastiko, njena kakovost pa pušča še veliko za željo. Bajonet je narejen iz kovine, zato v zvezi s tem ni nobenih zahtevkov. Poleg tega je zbirka tudi visoke kakovosti. Na leči sta dva "telesa" nadzora. Eden od njih je odgovoren za stabilizacijo, drugi pa spreminja način izostritve iz auto v ročno in obratno. Poleg tipk sta vgrajena dva obroča. Odgovorni so za fokusiranje in povečanje slike. Prvič - malo je težko obrniti. Povečevanje je dobro, obenem se podvoji povečava. Z objektivom se fotoaparat zdi skupaj dimenzionalen in težek. Pritrditev optike je šibka. Če nosite opremo na vratu, potem lahko stoji samostojno. Glede na mnoge ocene, naprava je dobra za začetnike. Popolnoma "bo razložil", kako ravnati z objektivom.

EF-S f /3.5-5.6 IS STM

Druga različica objektiva je bila izdana za fotoaparat EOS 650D istega proizvajalca. Kaj se razlikuje od prvega? Čeprav so vse optike, opisane v tem članku, najboljše Canonove 18-135 mm leče, vendar je ena izmed njih poudarjena. Pri tem se uporablja koračni pogon močnostnega elementa, ki je odgovoren za fokusiranje. Zaradi tega je procesNamestitev leče na natančni razdalji do podrobnosti poteka tako gladko, hitro in tiho. Zato bo uporaba videa naprave s to optiko primerna. Poleg vsega tega ima objektiv stabilizator okvirja. Druga razlika od zgoraj omenjene optike je število cvetnih listov membrane. V tem objektivu je sedem. Postala je manj kot najmanjša razdalja, da se usmeri na 039 metrov.

Prednosti EF-S f /3.5-5.6 IS STM

Stroške optike, njene vsestranskosti je mogoče pripisati pozitivnim vidikom. Poleg tega je cena popolnoma utemeljena s ponujeno kakovostjo. Obstaja stabilizator, ki ga je mogoče pripisati tudi prednostim. Sčasoma se navadite na optiko in se ne počutite nelagodno.

Slabosti EF-S f /3.5-5.6 IS STM

Slabosti je mogoče opaziti pri pojavu različnih izkrivljanj. Vendar pa izbira prave kamere za takšne incidente na že končanih fotografijah ne bo. Mnogi bi radi dobili ostrejše fotografije, vendar nihče ne misli, da je to resna pomanjkljivost. Še ena pomanjkljivost je, da se kot težko lahko imenuje dovolj širok. Dodajte vsaj 0,5 mm in večina fotografov bi bila zadovoljna.

Splošni vtis o EF-S f /3.5-5.6 IS STM

Ta objektiv Canon od 18 do 135 mm (dobre ocene) kupijo tisti, ki raje fotografirajo predmete. Ker jih lahko poveča na ogromne razsežnosti, to ne bo problem. Tudi optika velja za univerzalno. Zmožen je odstraniti navadne vsakodnevne trenutke in gibljive dele. Fotografije posebej poudarjajo, kako dobri materiali z zamegljenim ozadjem. Različne odstopanja, ločitve,bleščanje se včasih zgodi, vendar niso tako pogoste, zato ne morete imenovati take slabosti. Poleg tega se lahko v fotošopu enostavno spremenijo vse neprijetne trenutke na fotografijah. Vgrajena funkcija dobre stabilizacije. Fokusiranje brez težav in brez hrupa. Vsi odlični posnetki. Zato je objektiv primeren tako za ljubitelje kot za začetnike.

EF-S f /3.5-5.6 IS USM

Tretja in zadnja v seriji objektivov, ki so bili izdani s fotoaparatom EOS 80D. Ta model se razlikuje od tistega, ki ga je prejel Nano USM motor. Približni stroški optike je 12.000 UAH. Teža je 455 g, membrana ima šest cvetnih listov, minimalna razdalja za izostritev pa je 45 cm.

Prednosti EF-S f /3.5-5.6 IS USM

Prednosti optike vključujejo značilnosti, ki so popolnoma prilagojene cenovni kategoriji. Vse fotografije so relativno dobre. Včasih se lahko pojavijo popačenja, če pa je fotoaparat nastavljen za popravilo, sčasoma ne bodo vidni.

Slabosti EF-S f /3.5-5.6 IS USM

Slabosti optike vključujejo material, iz katerega je izdelan. Uporabljena poceni plastika. Ta leča se pogosto pokvari. Mnogi se poskušajo popraviti z lastnimi rokami, vendar popravilo ni zelo priporočljivo niti proizvajalcu niti fotografom. Razlog za to je vsaj dejstvo, da je lahko vgradnja optike strokovnjak v katerem koli servisnem centru. V ta namen se uporablja specializirana oprema, za celotno delo pa je določena garancijska doba.

Splošni vtis oEF-S f /3.5-5.6 IS USM

Ta optika je v proračunski cenovni kategoriji. V tem primeru ima objektiv dober zoom in s tem zagotavlja odlične slike kakovosti. Ampak vsi poudarjajo, da profesionalna uporaba tega ni vredna. Primernejši je za ljubitelje in začetnike. Glavna prednost, ki jo dokazujejo povratne informacije, je v tem, da je optika univerzalna in se lahko uporablja za različne žanrske fotografije. Zelo pogosto se ta model pokvari, vendar je popravilo Canonovega 18-135mm objektiva z lastnimi rokami izjemno nezaželeno. Bolje je, da takšno delo zaupamo strokovnjakom, ki lahko zagotovijo visok rezultat.

Sorodne publikacije