Moghasan Underground: Opis napada

Tamiška cona Mogushan je ena najtežjih napadov sveta "Varkrafta" med dodajanjem "Predatorske meglice". Uporabnike spodbujamo, da gredo v starodavni tempelj, ki se dviga nad celotnim vrhom Kuhn-Lai. Duh hranilcev zgodovine, vznemirljive bitke in koristne stvari čakajo na junake tam.

Lokacija na zemljevidu

Mogushanova ječa ni bila dodana na začetek uvedbe dodatka, v katerem se je pojavila Pandaranova dirka. Naslednji popravek je dodal ta napad na igralce 90. stopnje. Samo z minimalno stopnjo elementov 460 lahko vstopi v to polje. Obstaja več načinov, kako priti do njega. Najlažji način je, da uporabite teleport v Jade Forest z Orgrimmar ali Stormwind. Od tam boste morali leteti ali prečkati kopno do vrha Kuhn-Lai. Lahko uporabite transportno omrežje samo z odprtimi točkami letenja, in za letenje na svojem manevru, se morate naučiti spretnosti "Let v Pandariji".Zgodovina

Dungeon Mogushan je zadnja utrdba mogočne rase Maye. Že pred orki v Azerothu na ozemlju Pandarije so vladali vsem živim bitjem. Pandarenci so držali ta velika vojna bitja za svoje sužnje. Dolgo časa so poskušali dobiti svobodo in to so uspeli doseči. Brez orožja so pandarji povzdignili revolucijo po vsej celini in zaradi številčne premoči ustvarili svoj imperij. Prepovedano jih je bilo nositi z orožjem, ker so uporabljali le zgovornost in diplomacijo.Nisem mogel sprejeti izgube moči in po več sto letih dvignil upor. Tamišnica Mogushan je postala trdnjava za združevanje treh največjih klanov. Heroji bi morali biti v polni moči, da bi podprli Pandaranova in da ne bi dajali moči novo zlonamernim bitjem. Če se to zgodi, bo zavezništvo izgubilo svojo moč in južna celina bo spet padla v temo.Kolesa

V podzemni Mogushan se vhod nahaja v zgornjem nadstropju palače, vodi ga dolga lestev, ki se uniči v bazi. Potem ko igralci prečkajo portal, bodo imeli šest dolgih bitk s šefi. Na poti bodo srečali veliko število uslužbencev novega cesarja Maja v obraz elitnih in navadnih pošasti. Prva ovira bodo kamniti stražarji, ki zaščitijo vhod v palačo tisoč let. Naslednji junaki bodo premagani s Damn Phoenixom. Na tem mestu je obsojen na večno služenje zaradi kraje zakladov tudi v času vladavine Maja. Po tem spopadu bo na poti prišel lovec na trolove za zaklade plemena Zandalar Dushelov Gar'ajal. Če se uporabniki spopadajo s to bitko, potem bodo čakali na Kralja štirih duhov in nebesnega zmaja z imenom Elegan. Zadnji test bo boj proti glavnim privržencem vladarja dirke. Imenujejo se "Boj proti cesarju" in "Cesarska volja". Zmaga nad njimi bo končala napad.

Ekstrakcija

Trenutno so stvari iz napada lahko koristne samo zato, da bi bil videz lepši. In kljub temu obstaja prostor, kjer vam Mogushan Dungeon omogoča redko vožnjoživali V coni, imenovani "Nalak'sov motor" po zmagi nad zmajem Eleganonom, se odpre čisto prsi. V njej, z možnostjo štirih odstotkov igralcev, lahko odkrijejo "primer kosti z astralnim oblakom". V času dodajanja "legije" se ta gora šteje za glavno nagrado za prehod racije. Če je igralec dosegel 110. stopnjo in ima raven 800+ točk, potem ne bo mogel loviti prevoza za svojo zbirko v solu. Pogosto igralci gredo na ta napad za zbiranje niz oklep, nato pa s pomočjo preseljevanja obrniti svoje oklep. Istočasno dobijo dosežke in se naučijo zanimive zgodbe o starih rasah Pandarije.

Sorodne publikacije