MFU Xerox 3045 (tiskalnik, optični bralnik, kopirni stroj): tehnične specifikacije, navodila

Zdaj bogati izbor pisarniške in domače organizacijske opreme. Vsi ti modeli se razlikujejo po moči, oblikovanju, zmogljivostih, hitrosti delovanja. Tudi če je naprava nameščena kot domača, proizvajalci še vedno želijo, da bi bila večnamenska in priročna, sposobna tekmovati z najbolj profesionalnimi napravami. Ta rešitev vam omogoča uporabo naprav tako doma kot v pisarnah. Glede na sodobne naprave, ki jih ponujajo proizvajalci, moramo reči, da so vse zasnovane za vsakodnevno delo v velikem obsegu. To je posledica dejstva, da so vsi stroji ustvarjeni s poudarkom na trajnem delovanju, namesto da zbirajo prah. " Značilen model lahko imenujemo MFP Xerox WorkCentre 3045, ki se kaže na dobri strani.

Videz

Videz naprave je uravnotežen in umirjen. Ni ostrih linij, vidnih elementov, živih barv. To je povsem logično, saj je naprava nameščena kot pisarna, ne pa kot konceptualna dodatna oprema. Barvna shema predstavlja kombinacijo dveh osnovnih barv: modre in bele. Vsi so mat. Večina Xerox WorkCentre 3045 je izdelana v svetlem odtenku, preostali deli (nadzorna plošča in režo za papir) - v modri barvi. Ta barva se pomirja, napravo "odseva" v tri različne naprave. Prostor za kartušo in pladenj za papir sta prav tako v modri barvi. Zbirka je odlična,uporabljeni materiali so kvalitativni. Ohišje je matirano, izdelano iz plastike. Nobena podrobnost ni nihajoča, ni škripanje, brez zračnosti. Vsi deli se odlično prilegajo. Pritožb ni.

Konfiguracija

Naprava je večnamenska. MFP Xerox 3045 je naprava, ki združuje optični bralnik, kopirni stroj in tiskalnik. Prva je tableta, ki se nahaja na vrhu. Na sprednji strani naprave je proizvajalec namestil različico USB druge različice, na desni - gumb, ki je odgovoren za vklop in izklop naprave, in na zadnji strani - priključek, ki je potreben za napajanje. Na levi strani ni nobenih podrobnosti, samo prezračevanje.

Pregled se nanaša na napravo Xerox 3045. Ta model ima tudi model 3045Ni. Ta MFU je bolj funkcionalna. Ima možnost faksa, brezžični modul je nameščen. Preden govorimo o moči opisane naprave, je spet vredno preučiti predlagano ergonomijo. Na njeni sprednji strani je poseben pladenj, ki je odgovoren za vročanje že natisnjenih strani, ki lahko izda več kot 100 listov naenkrat. Spodaj je pladenj za papir (150 listov). Naprava deluje s papirjem velikosti A4. Sprednji del ima tudi predal za kartušo. Mimogrede, za spremembo podrobnosti je preprosta, ta proces ne traja veliko časa. Na "vizirju" naprave je nadzorna plošča. Sestavljen je iz zaslona (LCD) in posebnih gumbov. V zadnjih nekaj primerih so vsi odgovorni za aktiviranje različnih možnosti. Toda tudi uporabnik novice bo lahko ugotovil, kaj počne ta ali ta ključ.Na voljo je tudi gumb, ki je odgovoren za aktiviranje varčevalnega načina. Tipka je na desni strani, na vrhu plošče. Če je aktiviran, gori z zelenim odtenkom.
Na žalost mnogi uporabniki poudarjajo, da je Xerox 3045 neprijeten pri ergonomiji. Nadzorna plošča ni v najboljšem položaju. Ker se zaslon in gumbi nahajata na vodoravni črti, je težko delati s sedečim položajem z njimi. Na hrbtni strani naprave je poseben del, ki je odgovoren za odstranitev vijakov.

Značilnosti in značilnosti

Xerox 3045 je opremljen s posebno tehnologijo. LED tiskanje je posebna prednost tega MFP-ja. Že dolgo časa takšna funkcija ni bila povpraševana zaradi slabosti, vendar jih je proizvajalec uspel rešiti. Naprava ne deluje z laserjem, ampak z diodami. Vsaka matrika ima posebne čipe, zato je funkcija tiskanja tukaj uspešno izvedena. Procesor deluje na frekvenci 300 MHz, količina RAM-a je 128 MB. To močno vpliva na kakovost in hitrost Xerox 3045. Kartušo lahko kupite v kateri koli specializirani trgovini. Njegova vrednost je majhna (približno 1 tisoč rubljev). Vse funkcije MFP-ja se prikazujejo na dobri strani. Zaradi prisotnosti ovinka na hrbtni površini lahko napravo namestite neposredno na steno in tako imate maksimalen dostop do vseh vgrajenih Xerox 3045 konektorjev.

Kartuša je prejela vir - 1.000 strani. Po želji se lahko spremeni v izboljšano različico, ki vam omogoča tiskanjedo 2500 listov. Kartuša je tukaj edinstvena, sestava barve je homogena, kar pozitivno vpliva na kakovost natisnjenih strani.

Print

Tiskalnik Xerox 3045 podpira črno-beli tisk. Ločljivost izdanih črk je 1200 x 1200. Prva stran je dolga približno 8 sekund. Potem se tiskalnik pospeši in za minuto izda 24 listov. Kakovost natisnjenih strani je odlična, pritožb ni. Pisava je jasna, ne zamegljena, ni zobatih linij. Skeniranje in tiskanje sta dovoljena tako iz računalnika kot iz katerega koli medija, ki ga lahko povežete s kablom USB. Ta funkcija vam bo pomagala pri interakciji z napravo in delovanju z njo. Če želite tiskati iz zunanje naprave za shranjevanje, morate uporabiti poseben vmesnik, izberite želeno datoteko z navigacijo in pritisnite gumb na nadzorni plošči, ki je odgovoren za tiskanje. Meni tiskalnika Xerox 3045 deluje v ruskem jeziku, zato ne bo prišlo do zmede.

Kopiranje

Kopirni stroj ima odlično funkcijo, ki omogoča zatiranje ozadja. Obstaja veliko nastavitev, eden od njih je treba opozoriti: sposobnost za delo z velikimi datotekami. To pomeni, da bo uporabnik lahko objavil več slik hkrati. V tem primeru se slika lahko zmanjša ali poveča za 25-400%.
Enako kot tiskalnik kopirni stroj deluje s hitrostjo 24 strani na minuto. Na sejo lahko natisnete do 99 strani. Dovoljenje dokumentov je 600x600.

Scan

Ločljivost dokumentov pri optičnem branju je 1200 x 1200. Kakovost slike je čim višja. Scanlahko so v treh različnih oblikah. Podpira jpeg, pdf, tiff. Po želji lahko obdelate tako barvne dokumente kot črno-belo. Največja globina odtenka je 24 bitov.

Povzetek

Naprava Xerox 3045, ki je priložena kompletu, pušča dobre vtise po uporabi. Naprava je majhna, vendar ima odlične lastnosti. Hitro dela, objavlja 30.000 natisnjenih listov. Tiskalnik ne zavzema veliko prostora. Dimenzije naprave: 410 x 299 x 389 mm. Teža je skoraj 9 kg. Pri delu naprava ne daje glasnega zvoka, kar je nedvomno prednost. Vzajemno delovanje z njim je priročno, preprosto upravljanje. Meni je intuitiven. Kartuše je enostavno zamenjati, ne bo delal. Zaradi funkcij lahko napravo uporabljate doma in v pisarnah. Poleg tega ima tiskalnik številne možnosti. Xerox 3045 MFP odlično deluje z vsemi sodobnimi operacijskimi sistemi. Strošek je majhen, praviloma približno 5 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije