Najbolj priljubljenih načinov za prenos datotek iz iPhone na iPhone

Uporabnik se pri nakupu novega telefona pogosto sooča z eno težavo - prenosom podatkov. Seveda lahko mape z glasbo, video posnetki, fotografijami in še veliko več vržete skozi bliskovni pogon, toda kako biti z nameščenimi aplikacijami, stiki, SMS-i in drugimi pomembnimi informacijami? V tem članku bomo poskušali podrobno razmisliti o načinih prenosa datotek iz iPhone na iPhone, od iPhonea do Androida, iPhone na Khmaru in še več možnosti. Začnimo!

AIFON - AIFF

Prvi odstavek današnjega članka se bo nanašal natančno na to, kako prenesti datoteke iz telefona v telefon. Obstaja veliko možnosti za to, vendar bomo upoštevali le štiri najbolj uporabne.


"Hitri začetek"

Prvi in ​​najbolj učinkovit način za prenos podatkov iz enega telefona v drugega je "Hitri začetek". Glavna prednost te funkcije je, da je celoten proces samodejen, tako da bo uporabnik potreboval minimalne ukrepe. Za uporabo funkcije "Hitri začetek" potrebujete stari iPhone z različico operacijskega sistema iOS 11 in nov iPhone s podobno različico operacijskega sistema ali zgoraj. Torej je za začetek potrebno vstaviti sedem kartic v nov iPhone, ga vključiti in postaviti poleg starega, neposredno blizu drug drugemu. Po določenem času na starem iPhone-u se bo pojavil zaslon "Hitri začetek", ki bo prikazal trenutni Apple ID in predlog, da ga uporabite za konfiguriranje nove naprave. To je treba zagotovitiuporabite zahtevano oznako Apple) in kliknite gumb "Naprej".


Po tem se na zaslonu novega telefona pojavi nova animacija in zahteva, da se stara naprava ohrani preko novega, tako da se animacija nahaja v središču iskala kamere. Seveda lahko to storite brez nje in izberete ročno overjanje, potem pa morate narediti nekaj dodatnih korakov. Signal, da je celoten postopek preverjanja pristnosti uspešen, bo označen kot »Dokončano na novi napravi«.
Nato vas bo nova naprava pozvala, vnesite geslo starega iPhonea, nato pa boste morali iti skozi postopek nastavitve ID-ja. V nekaj minutah mora nova naprava vnesti geslo iz računa Apple ID, iz katerega se prenašajo podatki. Če je vse vneseno pravilno, se na novem iphoneu pojavi nova poizvedba, v kateri boste morali izbrati, katere podatke želite prenesti, vključno z različnimi varnostnimi kopijami, ApplePay denarnicami, nastavitvami Siri, programi itd. Tudi, če ima uporabnik blagovno znamko Apple watch, bo nadalje predlagano, da premaknete ustrezne nastavitve nanje.
Tukaj, na splošno, in vse. Najpomembneje je, da sta za celoten postopek oba telefona v bližini.

iTunes bo pomagal

Kako prenesti datoteke iz "Aytyuns" na iphone? Preprosto preprosto, morate priključiti iPhone na računalnik in zagnati program, po možnosti najnovejšo različico. Po tem morate izbrati napravo, iz katere bo ustvarjena varnostna kopija. Obstajatrenutek Če kopija vsebuje podatke iz programov, povezanih z zdravjem in dejavnostjo uporabnika, potem morate šifrirati geslo »varnostne kopije«, sicer ga ne boste mogli obnoviti
Vse, kar je še treba storiti, je, da kliknete gumb "Ustvari kopijo" in počakate, da se postopek konča. Zdaj, da bi obnovili vse na novi iPhone, morate preurediti aktivno kartico SIM in jo vklopiti. Če ga prvič zaženete, je še boljše, ker lahko po vseh korakih čarovnika za namestitev varno dosežete potreben element »Aplikacije in podatki«. Če je bila ta naprava že vklopljena in je bila opravljena začetna nastavitev, morate iti do nastavitev in ponastaviti podatke.
Pod "Programi in podatki, boste morali izbrati" Obnovi iz kopije iTunes ", sledite navodilom in počakajte na konec postopka."

Iphone - "Cloud"

"Cloud" je še ena zanimiva točka, ki bo pomagala pri menjavi telefona. Kako prenesti datoteke z njim? Zelo preprosto, toda preden poveš o tem, moraš pripraviti vse, in sicer:
 • Omogoči Wi-Fi na starem iPhoneu.
 • Pojdite na nastavitve in pojdite v točko menija "iCloud service".
 • Aktivirajte izbirni gumb "iCloud Backup".
 • Kliknite "Backup".
 • Zdaj, ko je vse pripravljeno, lahko govorimo o prenosu datotek iz oblaka na iPhone. Na splošno je postopek zelo podoben, kot pri prejšnji metodi. Pravzaprav so celo koraki enaki, samo dosegli točko"Programi in podatki" morate izbrati "Obnovi kopijo z iCloud", nato sledite navodilom in počakajte na konec postopka. Nič zapletenega.

  Android - iphone

  Lastniki pametnih telefonov Android tudi pogosto gredo na platformo iOS. Seveda, imajo vprašanje: "Kako prenesti datoteke iz" Android "v iphone?". Pravzaprav tukaj ni nič zapletenega.
  Če želite začeti, morate iti v trgovino Google Play in prenesti aplikacijo Premakni v iOS za pametni telefon Android. Ko je namestitev končana, zaženemo program. Prva stvar, ki jo uporabnik vidi, je pozdravni zaslon, ki ima samo en gumb »Nadaljuj«. Pritisnemo ga in sledimo navodilom programa, dokler se ne pojavi še en gumb - "Iskalna koda".
  Na tej točki sprožite nov iPhone in sledite vsem korakom v prejšnjih metodah, dokler ne pridete do zaslona »Aplikacije in podatki«, kjer morate izbrati »Prenos iz Android«, po katerem se bo čez nekaj časa prikazala 6-mestna koda. na pametni telefon Android, kliknite "Išči kodo" in vnesite 6-mestno kodo iz zaslona iPhone-a.
  Ko je koda vnesena, ostane le izbira datotek in podatkov, ki jih je treba prenesti v iphone, in čakanje na dokončanje postopka. Vse!

  Skratka

  Kot je razvidno, prenos podatkov v iphone ne povzroča težav. Najpomembneje je, da sledite navodilom, bodite previdni in sledite vsem korakom. Tukaj, načeloma, in vse. Vso srečo!

  Sorodne publikacije